Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 genel olarak sıkıcı bı bolum derken sonu ınanılmaz hosuma gıttı :) ılk defa dızı ıcınde tekrar phantom planet caldılar sozlu olarak hehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya ed2 de paso %99.9da takılı kalıyo deliricem ya neden bööle?soora 97.2ye geri döbüo.tekrar 99.9 oluyo.paso bööle[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Gilean aynı problem bi kere bendede olmuştu sonra bekledim 0.1 le çekti çekti bi gün oldu %99.99 bi baktım %100 ü geçti devam ediyor 101 , 102 oldu kafam attı silmiştim programı dlsi ortasında bir çok dosyada gitmişti konuyla alakasız ama söyliyim dedim =) Oc için ben bu sezonu beğendim valla , 2. sezonun başı da çok çabuk herşey normale dönmüştü yani bu dizinin özelliği bu gibi çok büyük olaylar çok detaylıca anlatılmadan hemen bitiyo ve ne olduğunu anlamadan başka büyük bir sorun geliyor.Yani Trey olayı niye bu kadar çabuk bitti diye diziyi eleştirmek yersiz çünkü geçen 2 sezonda bu şekilde gelişti dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 serseri sevgililer gibi olmuslar bakalım seth-summerın basına ne gelecek daha onlarda bi numara yok[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ehe çok yakışmış.ama o köpek müdüre bende kafayı atardım yani.malesef insan bzaen mantığını bir tarafa bırakıyor özellikle de işin için kız varsa. bi de o müdür direk pislik herif.adam atmak için gelmiş okula, kıl oldum. feci güzel bölümler beklio bizi şu alkolik olaylardan falan.bi de jimmy amına koydu ortamın o var[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 3. bölümü izledim demin. Çok güzel devam ediyor dizi bence. Şu yeni müdür ve o kız iyi bir düşman olmuş. Cooper ailesi yine olaylı ilerliyor falan. Güzel güzel... Bu arada izlerken düşündümde. Bütün OC bölümleri arasında en sevdiğim bölüm kesinlikle 2. sezonun 14. bölümü. Hani Seth'in spider-man maskesi ile yağmurlu akşamda çatıdan baş aşağı sarktığı ve Summer'ın onu öğtüğü bölüm.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 3.cu bolummu cikti :) ckelim hemen[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Yeni bölümler hep Cuma sabaha karşı çıkıyor. Çünkü dizi perşembe yayınlanıyor Amerika'da.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: LathspeLL, 23 Eylül 2005 20:39 tarihinde demiş ki: 3. bölümü izledim demin. Çok güzel devam ediyor dizi bence. Şu yeni müdür ve o kız iyi bir düşman olmuş. Cooper ailesi yine olaylı ilerliyor falan. Güzel güzel... Bu arada izlerken düşündümde. Bütün OC bölümleri arasında en sevdiğim bölüm kesinlikle 2. sezonun 14. bölümü. Hani Seth'in spider-man maskesi ile yağmurlu akşamda çatıdan baş aşağı sarktığı ve Summer'ın onu öğtüğü bölüm. meuehe cafein haplari yuzunden portlemıs gozleriyle okulda yuruyordu herif cok gulmustum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Hadi arkadaşlar 3 bölümü izledim falan diyosunuz özeniyorum link verinde bizde izleyelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 fena bölüm değildi de bi an çok baydı beni..bence bu sezon son olsun.hem okulları da bitiyo.temiz temiz bitirsinlerki aklımda anısı iyi kalsın[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ed2k://|file|The.O.C.S03E03.HDTV.XviD-LOL.avi|364843008|F1A00775B1667AB78FF7B0075EAB3987|h=6UATUYRLANXXBTAQS4OLVSJ4Z352KC7T|/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 of pardon arkadaşlar [Bu mesaj Fistan tarafından 25 Eylül 2005 02:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Fistan tarafından 25 Eylül 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya torrentspydan ındırıyorum 98.9 da kalıyor baska lınk denedım yine aynı yerden ondada 99.9 da kaldı ne iş ya bı ızleyemedım[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bence çok beğendim 3 cü bölümü , birde birşef keşfettim perşembe günü önce 2 ci sezonu izleyip sonra 3 sezondan bölüm izleyince ayrı bi keyifli oluyo :) Orda 2 ci sezonda herkes ayrı , acı ceken seth , birleşemeyen marissa ryan 3 sezonda herkes mutlu daha bi güzel geldi . Bir de belki ingilizce takip etmekten kaçırdığımı düşündüğüm bu sethin çizgi romanı ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yalan oldu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ve 4. bölümde bittiiii. Beyler bu bölümde 3. sezonda olacaklar konusunda hayli bilgiye sahip oluyoruz. Marissa'nın yeni okulu, Summer ve Seth'in yeni sorunu okul müdürümüz ve sinir kızımız, Kirsten'ın başındaki bela ve Julie'nin hüznünü yaşıyoruz bu böümde. Bu sezonda güzel ilerliyor. Yeni okuldaki şu sakar herifte eğlenceli bir karakter olacağa benziyor. Sıkı işler çıkabilir ondan bu sezon. Okulun çeteside ortada bence. Kötü gibi duruyorlar ama sezon sonuna doğru taraf değiştirebilirler. Herneyse 4. bölüm yorumum budur.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Yine link rica etsek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 dc++ ya girip kalabalik herhangi bi yerde the o.c 304 yaz bulursun[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Dc++ olsa bulurdum tabi =) ya bu filedonkeyde nası share edip de buluyorsunuz o kadar uğraştım bulamadım bi türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 acaip seyler olacak ileride 4.bolum ara bolum gibi bisi olmus guzel ama. bu arada 4. bolum ed2k linki. ed2k://|file|The.O.C.3x04.The.Last.Waltz.HDTV.[x]vid-lol.avi|366911488|16318F0091BDF3EC093D5FD7DB0773D3|/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Kafam girsin heryere !!! Yurtta tv var cnbc-e çekmiyor. Evde dl ediyorum çoğu bölüm var 4. bölüm yok halada inmedi ne lan bu ![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yalniz dizide yeni bi julie doguor . bu hatunda yakinda efsane olur[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 5.bölüm ne linki pls[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 biri bana sezon 2 6. bölüm altyazısı bulabilir mi ? aradım taradım yok[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar