tipitip Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yaw zoomx6 yı kurdum bi güsel.laptop a da kurdum.qbarda gözüküyor da.yani sinyali alıyor.parolayı okuyor fakat internet için bi adım atmıyoooo.napacam bn.yani 10.0.0.2 adresini açmıyor mesela???napıcam?[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ölümüm zoomx6 dan olacak[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 çıldırdım lan o modemi kurucam diye. tt yi bir ara onlarda sorun varmıymış. sonra oluşumu ara. bir de olusum un sitesi (www.olusum.com.tr) dan pdf formatında kitapcıgını indir içinde gelenlerden farklı bilgiler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya böle gıcık bişi yok.tt de sorun yok da dün sinir krizi geçirdim yaaa[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Lan a bağlantı sağladığından tam olarak eminmisin?Zoom modellerinin o yuvaları çok çabuk bozuluyor.2 günde bozuldu şimdi bantlı duruyor benımkısı. Zoom x5 ile çok uğraştım ömrümü tükketti şerefsiz. Sorunu tam anlamadım.Eğer Lan tam olarak bağlıysa garip bi durum. Reset atmayı dene.TTnetten bi onay al bölgede servisin çalıştığına dair.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yaw ztn başka modemle nettteyim şimdi.tt de sorun yk[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 o modemi ben de denedim olmadı. sonra gittim baska marka aldım. deli etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar