barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hepimizin basına gelmistir boyle sacma sınav soruları. gecen gun oldugumuz din sınavı ardından yazmak istedim. soruların ucu oyle acıktı ki neler neler yazıldı cevap olarak mesela; Allah'ın iyi kulları kendilerine satasan dar kafalı insanlara .................. der gecerler.(dogru cevap selam) sınavda verilen cevaplardan bazıları - KAFİR,ALLAH BELANI VERSİN!!! - la havle vela kuvvete - tobe tobe - meraba - serap(yanlıs kopya magduru biri:D) - onlara aynısını yapmamalıyız. ve herkesin ilk aklına gelen cevap: - lan s.ttir git:D ve daha buna benzerleri bakalım daha abukları da varmı:P sizde sizin basınıza gelenleri yazın da eglenelim azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 lan s.tt.r git süper... ahuahua..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 lise son da din dersindeyiz ki ben dinden 2. sınıfta kalmıştım. 3te dersi vermem lazım soru coğrafi keşiflerin dinle alakası ve yararları bende arkadan kpya çekiyorum ama biraz yanlış oldu.. yazdığım şey ; bu sayede sarı sayfaları müslümanlar öğrenmiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Soru 1 Adınız ve Soyadınız Nedir? (5 puan) ......................... Üni 1 de sorulmuştu :)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ahah oda iyiymis:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aüehüaheü hoş bi anı :D.Bizim sınıfta arda diye bi cocuk var adam bala dote geçti hazırlık sınavını,hazırlık okumadan 49-A'da okuyor.Matematik dersindeyiz konularu ingilizce gorüyoruz.p v q falan abuk subuk şeyler var.Matematik hocasıda 40 yaşında erkek korkulur ondan kimse sesini cıkaramaz dersinde.Ama yerindede güldürür adamı(ben gülmüom pek :) ).Neyse hoca bunun bilmediğini biliyo inadına soruyo.Oğlum p v q da napıcaz dedi.Arda düşündü düşündü "population" dedi.Tüm sınıf catladı biyerinden hoca da bitti.O gün bugündür hoca arda'ya bişey sorduğunda biri sessizce population der :D. Not:Population:Nüfus[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 en sevdiğim kurtarma sınavlarında o bölümün çalışanlarından birinin(hademe gibi) adını soran sorular, çoğu universiede yapılmış bir olay[signature][hline]aslında birşeyler yazıyordu burada, ama sıkıldım sildim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 serap ahah =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 saçma değilde unutamadığım sınaw sorusu: lise2 fizik birbirine dik üç vektör çiziniz. Efsane yusuf sormuştu o güne kadar ne fizik görmüşüz ne bilmemne hep iki boyut düşünmüşüz bütün sınıf kağıt üzerinde 3 dik vektör çizmeye kasmıştık kimse yapamamıştı. Sonra anladıkki odanın duvarının en üst köşesine bakmak gerekiyomuş.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hiç unutmam lise1deyken, tarihçi, heralde puan alalım die şölle bi soru sormuştu(test) hangisi tarihi eser sayılmaz? a)... b)... c)... d)... e)buğday tanesi ........................[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 üni 1 ders:turizm ekonomisi soru: adın, sınıfın, numaran (20 p) başka bişi yazma adam 20 p veriyor gerçi başka bişi yazsanda 20 dan fazla not alamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Biyolojide endosperm bir ......... çeşidi değildir ( boşluğu doldu diyo kadın ) üreme yazmayanlara puan vermedi. buzdolabı yazan vardı[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu arada ardanın altı 1'i bir tane 0'ı var :D :D :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Orcun Ozelmas: Dehset'in diger sorusu Anlatilanlar dogrudur. Dehset Neset'in sordugu ilginç bir soru daha var: Örümcegin biri arabanin ön camina ag yapar. Bu aga bir sinek takilir ve örümcek tarafindan yenir. Dehset, agin gerilme kat sayilari, sinegin öz kütlesi, agirligi ve sindirim sonrasi kaybolan kütle gibi degerleri verir ve ögrencilerden agin gerilme egrisini bulmalarini ister. Sorunun yaniti x==0 (Örümcek cama ag yapmaz)'dir.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet ve ben bunun gibi sorular yüzünden o sene ağustos sıcagında okula gitmek zorunda kalmıstım ama yinede güzeldi o yıllar ve bal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Soru1: Derste işlenilen kitabın yazarının adı... Yanıt1:O kitabı işlemedik... Soru2: 10 tane bankacılık teriminin kısaltması arasında, okuduğum bölümün kısaltması [SAL]... Yanıt2: School of Applied Languages... Soru3: Hocamız hakkındaki görüşlerimiz... Yanıt3: Size bayılıyorum... Elements of Money and Banking adlı 3. sınıf dersimizde sorulmuştu... [signature][hline]Hatalıysam 155 [Bu mesaj Keyzar tarafından 27 Aralık 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: fede, 27 Aralık 2005 21:49 tarihinde demiş ki: Biyolojide endosperm bir ......... çeşidi değildir ( boşluğu doldu diyo kadın ) üreme yazmayanlara puan vermedi. buzdolabı yazan vardı Ezberin cılkı çıkmıştı bu soruda:DHa bide sallamanın...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 almanca sınavı Man kann nicht am samstag rauchen. cümlesini passiv yapınız. cevap: akkusativ object almayan cümlenin passivi olmaz. yahu cevabı yoksa niye soruyosun... aşağıdakilerden hangisi aşağıdadır(cmylmz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: fede, 27 Aralık 2005 21:49 tarihinde demiş ki: Biyolojide endosperm bir ......... çeşidi değildir ( boşluğu doldu diyo kadın ) üreme yazmayanlara puan vermedi. buzdolabı yazan vardı abi bu süperdi yaa.. bak aklıma geldi gülmeye başladım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Aşağıdakilerden hangisi yukardadır ?[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o kadar ilginç sorulkarla hiç karşılaşmadım. çok şanslısınız.[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 onlarda sorumu beaa.bakında soru gorun ....amuhahaha'''hagi 18 disindan serbest vurus kullanıyo..topa 37 derecelk acıyla vuruyo..onunde baraj var var ve bir fb gs macı...onunde baraj var ..ruzgar saatte ... km/h hızla esiyo..gol olurmu oolmaz mı?? cevap: ''rustu serbest vurusdan gol yemez.'' Made by DEHSET NESET...(ek$isöz.) amuhahahaha[signature][hline]sörvürlerden dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 benim lise1 de din 1 gelmişti karneye adi hoca abi kimin karnesinde din 1 ya utandım :P[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 soruyu tam hatırlamıyorum ama annenin yaşı çocuğun yaşından 6 yaş küçük çıkıyordu salak gibi bakıyordu sınıfta yanlışmı çözdük diye:D[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bende hatırlıyom ole bişi anne cocukdan 2 yas buyuk du bnmkınde:D[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar