Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kullandığınız lastik marka ve modelleri?

paramecium

Öne çıkan mesajlar

selam,

herkes güçler konusunda yüksek hedeflere sahip ama bunun yere aktarılmasında ne derece özenliyiz? kullanmakta olduğunuz marka ve modeller nelerdir?

lastik ölçüm fabrika değerlerinde 205/55R16
yurdum yolları daha ince yanakta problem oluşturuyor :(

[spo1=mevcut: pirelli pzero nero]max performance yaz sınıfı
[/spo]

[spo2=hedef: dunlop sp sport maxx]max performance yaz sınıfı
[/spo]

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik

Sosyal ağlarda paylaş

selam,

buradaki test ile aşağıdaki lastiklerin karşılaştırmasını okuyabilirsiniz:
Goodyear Eagle RS-A
Bridgestone Potenza RE050A
Goodyear Eagle F1 GS-D3
Michelin Pilot Sport PS2

bu ise;
Continental ContiTouringContact CV95
Bridgestone Potenza S-03 Pole Position
Dunlop SP Sport Maxx
Pirelli P Zero Rosso

Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

Kıdemli Michelin kullanıcısıydım. 205/60 R 16.

Şimdi elin İsveçlisi Pirelli takmış, bir bildikleri vardır diye ellemedim, ama Kırklareline iş güç diye -17 derecelere varan soğukta gittikten sonra Continental'in kış lastiği kampanyasını kesmeye başladım.

Michelin kış lastiği niye kotalı gelmiş, ne hayvanlıktır bilen var mı?[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

valla 4 mevsim kumho taktım 205/60/r15 yazınki performans mükemmel ama geçenlerde ciddi bi kaza atlattım yer ıslak ve de tutmuodu. Kumho çok pati yapıo (+205 olmasından kaynaklanan bşi) ayrıca fren mesafem uzadı bunun üzerine 195/65/r15 pirelli carving kış tipi lastik aldım çok memnunum nisan dan itibaren kumhoları takıcam zaten 14k da 20k ya tamamlayıp 2 soraki yaz adam akıllı bi yaz lastiği alıcam işalla
Sosyal ağlarda paylaş

Paramecium bu araba bana yaramadı, ben dursam o durmuyor :D

Kırklareli'ne gittik kışta soğukta, apar topar gittiğimiz için de ancak zincir alabildim. O karda buzda -10 derecede Volvo bana mısın demedi, hiç kaymadım, problem yaşatmadı. Ben bile kar botuyla buzda kayıp düştüm. Sanırsam kış lastiği almiciim.

Ama gidişte de dönüşte de 160 km/h civarıydım, bu araba çok tehlikeli, hızı hiç hissetmiyor insan, ben "Eeöö 110 vardır" derken ibre 180 civarında geziyor oluyor, koca 3 şeritli TEMde zaten bir "yerinde sayma" hissi var. Bu bakımdan devirli kullanma hadisesi hakkında bir şey diyemiyorum (boş yol gördüm mü gaza alışkanlıkla basıyorum, araba gidiyor, ben napayım).

Neyse şunun lastikleri eskisin de bir iki seneye Michelin'e terfi etsem.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Sosyal ağlarda paylaş

ben 8 aylık lastikleri bir kenara koyup michelin alpin aldım misler gibi valla, ne kayma ne başka bir şey, biraz ses yapıyor sadece çok temiz asfaltta gerisi 10 numara

geçen sene bu zamanlar alacaktım bu lastiği, adamlar sayılı geliyo inanılmaz talep var bitiyo demişti de inanmamıştım, yine bitmiş sanırım :D[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Blackrose kaça aldın Michelin Alpin'i?

Anasını satayım, bu Michelin niye "mütareke yılları" politikası izliyor, utanmasalar karneyle satacaklar, memlekette lastik bulunmuyor, lastiği bulsan kesinlikle 250-55 veya 250-60 yok.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Sosyal ağlarda paylaş

modeline göre değişiyor arasındaki farklar.
continental yazın iyi diyebilirim ama.kaliteli lastik bunlar.continental,bridgestone,michelin,pirelli,good&year...
performans lastiklerinde yokohama,falken derim.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun arabanın lastiklerini değiştirme fırsatı buldum. Amtel Northmaster taktırdım. markayı ilk defa duydum rus yapımı. Bir önceki lastikleri Michelin Alpine di. Çok iyi bir performansı vardı kar üzerinde. Bu lastiklerde yüzümü kara çıkartmayacak gibi gözüküyor. Deseni beğendim ayrıca çivi için yerler var lastik üzerinde. Kar performansını görmek için bekleyip kar yağsın diye dua etmekteyim :) yoksa kartalkayayı bekleyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cafein, 23 Aralık 2005 22:09 tarihinde demiş ki:
Blackrose kaça aldın Michelin Alpin'i?

Anasını satayım, bu Michelin niye "mütareke yılları" politikası izliyor, utanmasalar karneyle satacaklar, memlekette lastik bulunmuyor, lastiği bulsan kesinlikle 250-55 veya 250-60 yok.

800 vermiştim sanırım 4 tanesine[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

pzero nerolar ile buz istünde dans ettim bugün :) çok zevkli tabi kontrol dahilinde olduğu sürece :P

ben de kış/yaz ikilisine geçeceğim sanırım. kış için bridgestone, yaz için ise dunlop. DTM'de audilerin lastiği ne de olsa dunlop :))))

Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

direkt güneş ışığı almayan fakat havasız da kalmayan bir ortamda yan yatırılarak birbiri üzerine konulup, aralarına da karton gazete kağıdı vs yerleştirilerek muhafaza edilir :p

benim bildiğim en süfer yöntem budur[signature][hline]Halatsız A3

- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...