eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ya bu Nedir ne biçim oynuyoruz biz türkler bu oyunu X-Mas paketlerinden topLamak için gittim Lufersona Kesiyorum yanımda 2-3 tane türk party atıp duruyolar tam kutuyu açıyorum yine party nasıl oluyosa kabul etmediğim bi partyde kutudan aldığım item ona gidiyo... HEPSİ TÜRK yok samuray_necati yok aslan_mehmet yazık ya... 500kLık bi item için bu kadar düşülür mü...[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn... 75k.. Ares.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Normal... Party block etsende kutu onlara gidio... Yapacak tek çözüm.. 1 arkadaşınla party kurmak.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 CZ de lesath kestiğimde itin biri aynısını yapıp kutuyu almışdı ='([signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 arkadaslar ben block yaptıgımda onlara gitmio sorununuzun nasıl oldugunu anlamadım ama block_party yapıyorum kutu da para da bana gelio[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 öle san blocked party yapıon biri atınca has blocked yazıo gözükmüo fakat kutu yine giido ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Stuner_Cypher, 28 Aralık 2005 23:12 tarihinde demiş ki: CZ de lesath kestiğimde itin biri aynısını yapıp kutuyu almışdı ='( o lesath ama O_o[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ahaha lesatha yapmak ayıp değil mi diosun ? XD[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ahaha bu cok komedi bisi taaa kimse scammer in trade spammer in annamini bilmezken bizim bi arkadas cz de silentstriker a shula keserken bi party atti bittigi an adam lootladi tail of shula ve coins i bizim arkadasa gitti sonra silentstriker geldi town a bairmaya basladi yok scammer duper trade spammer ne bulduysa dedi towndakiler buna kizdi stfu filam dediler xDD[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 evet bende cok cekiyorum onlardan dün gece 100 kez parti attılar ![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ewt ya heryerde yapiolar abbysde bile...Zaten bug dupe vs. seyleri Türklere ögretmiceksin b*kunu cikarmadan olmuo...[signature][hline]Beramusta Satılık Karus Rogue Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 party pls ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Partiyi ve trade'yi kapatın kimse itemi alamaz(denendi)[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 eet bende dün böyle bişey yazmıştım ama moderatör gereksiz gördü pehh..yine yazıyorum who_shade denilen dengesiz..clanının adı>>>> Unique_Turk..çok unique harbiden.[signature][hline]Ares Mage Level 62 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 eşi benzeri yok xD said: Polithe1st, 30 Aralık 2005 11:10 tarihinde demiş ki: eet bende dün böyle bişey yazmıştım ama moderatör gereksiz gördü pehh..yine yazıyorum who_shade denilen dengesiz..clanının adı>>>> Unique_Turk..çok unique harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_NoX_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ahanda ilk postum...Bende geldim...Emrenın konusuna yazayım dedim...Hernyese bide rezalete şu açıdan bakın...Siz giidn 2 gun full kutu kasın..216 tane kutu olsun kırdırdın ve iiçnden sadece 3 chitin çıksın bu da ötekı türlü bi rezillik:) bu arada bilenler bilir ben Aresden Warrior __NoX__ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chayubasidan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Sana şunu diyim bana Türklerden fazla yabancılar yaptı onu, İtalyanı İngilizi, Fransızı Cz midir nedir onlar.Direk Türklere suç atma bana yapana ayptım şimdiye kadar.Ama bir taktik söyliyeyim.Cesetten az uzaklaş fazla değil cesedin üzerinden geçecek şekilde uzak bir yere duğru yönlendir charı koşmaya başla, cesedin yanından geçerken cesede sağ tıkla gittiğin yerde cesedi lootla.Onlar bug yapıyorsa sende kendi iyiliğin için bug yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 dün eski bir charla girdim yenisi %1 hatası verdiği için :) 2 saat kadar snow peşinde koştum party ve trade dede bloke ettim kutuları toplarken millet ya party yada trade atıyor vede hiç birine kutulardan kaptırmadım.... neticede 32 tane kutum oldu canım sıkıldı gideyim açayım dedim....adamın başında en az 10 kişi kutu açıyordu heralde...neyse başladım açmaya ilk açışta roque chitin pad düştü :) toplamda 32 kutudan 2 roque bir warrior chitin 2 tanede crimson düştü bayaa şanslıymışım ..... :) [signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:Lord Of War , Mission:provoke Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... [Bu mesaj aziiizzz tarafından 31 Aralık 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ben şimdi açtığım 5 kutunun içinden 2 rogue chitin, 1 priest chitn 2 potion of soul çıktı diycem bilinc inanmıcak :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
impact Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 hayır bea block-party ve block-allow-trade yapın hiç bi sorununuz kalmıyo kutu da para da size geliyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HANNIBAL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bence en kolay cozum partyi blockladıktan sonra gelen kutuya tıklayın kutu kaybolana kadar ıcındekını tıklamayın kutu kaybolunca party atanlar gitmeye baslıyo herkes giitikten sonra içindekılerı tıklayın[signature][hline]nick:xxHANNIBALxx_TURKEY lvl:61 job:priest server:ares clan:JUSTICE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chayubasidan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: impact, 31 Aralık 2005 14:13 tarihinde demiş ki: hayır bea block-party ve block-allow-trade yapın hiç bi sorununuz kalmıyo kutu da para da size geliyo! Hayır sen tam kutuyu alırken party atıyor adam block party yazıyor.Gerçi düşük bir ihtimal ama bana 5-10 kere oldu.Dediğimi yapın, adamlar kutuyu aldığımı sanıyor party atmıyor.Koşun sağ tıklayın adam party atmaktan vazgeçiyor ve ben lootluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daywalker7932000 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 party blocklu ıkende kutu gıdebılıo ama has blocked party yazısından sonra basman gerekıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar