Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 1 Aralık 2005 tarihinden itibaren fiyatlarda 12 milyon gibi bir indirim yapiyor Türksat A.Ş yani kablonet 256/64 ile adsl 256/64 arasında ki fark 3 milyon liraya düşüyor.. ve ben yarın adslimi iptal ettirmeye gidiyorum.. kaynak : TurkInternet.com[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Kesin olmadan inanmam, adsl buna karşı bişiy yapar bence.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 2Mbit kablo gelsin, ona geçerim hemen... ADSL öldürüyor insanı, çok yorucu... Kilitlenir, takılır, asılır vesaire... Saçma...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 128k'lar 256k olacak mı? Sanırım olmayacak. Peki 256k'nın aylık ücreti nedir destek ücreti ile birlikte. Şu anda 36+1+15=58 veriyorum değer mi 256k'ya geçirmeme acaba onu hesaplamaya çalışıyorum. 256k yeni fiyatı 37 YTL olacakmış. Yani 37+7+15(?)=59 mu acaba. 15 milyon mu destek bedeli 256k'lar için?[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | [Bu mesaj toggie tarafından 22 Kasım 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 adsl napsın buna karşı ? ATM fiyatları düştü zaten[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 eger çanakkalede kablo hizmeti varsa direk kablo net e geçiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 şöyleki sanırım 37+14+15= 69 milyon oluyor[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 14 ne abi 7 olacak o kablotv parası.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 az önce kablo kullanan bi arkaşla faturaları kontrol ettik 128 kullanıyor 51 ultraya 14 de telekoma ödüyor sanırım[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hayır ultraya 14 veriliyor[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ultraya 14 mü? ultraya 37+14 veriliyor telekomada 15[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 valla ben zamanında kullandım, ultradan 14 milyonluk ttden 44 milyonlul kfatura gelirdi[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: kickass, 22 Kasım 2005 21:46 tarihinde demiş ki: adsl napsın buna karşı ? ATM fiyatları düştü zaten ATM nedir? Bağışlayın.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bankamatik.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 :([signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 "ALLAAAH!" denecek bi haber. Dört gözle bekliyorum; inşallah doğrudur. Bekle beni ex-aşkım pls!?[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Kablonet_GirL, 22 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki: bekliyorm aşkm.. seviorm seni jnms [signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 KABOOOOM!!!! JMNS KABOOM! Modemimi de atmadım; geliyom kız![signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Private, 22 Kasım 2005 21:41 tarihinde demiş ki: Kesin olmadan inanmam, adsl buna karşı bişiy yapar bence. adsl buna karşı nası birşey yapsın 2 side telekom tekelinde değilmi ? 2 ipin ucuda elindeyse daha ne diye oynarki onu çek bunu sal ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Birşey yapmazsa saçmalamış olur ki böyle giderse ADSL kotalı olucak full, kablo limitsiz olucak. Eğer böyle birşey olursa saçma da olur. Ucuzlatmazsa adsl yada 256 ları 512 yapmazsa kan kaybeder. Bunlara karşın sanki telekom hedef kitlesi internetle alakası olmayan ama 29 ytl yi görünce alalım dursun mantıklı kotalı kitleyi görüyor ki saçmalık. Hayır onlarda olsun limitsizlerde. Ama limitsizin en düşük fiyatını 99 yaparsa yeni yılda; ki böyle birey duydum 256 lar kaldırılıyormuş yılbaşında. Bu telekomun taktiksel ve yönetimsel yanlışı olur. Kablo fiyatlarının düşmesiyle insanlar böyle bir durumda tabii ki kablo seçecektir. Bunun için adslnin buna karşılık vermesi gerektiğini düşünüyorum.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben zaten 256 kabloya 49 veriorum ayda benimki ne kadar olucak???[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 adsl olarak bizde ayın 1'inde 1024 olcaz minimum [spo1=dip not]hangi ayın biri diye sormayın :-)[/spo][signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende tam adls e gecmeyi düşünüyordum iyi oldu yapmaları gerekiyordu.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kablolarım modemim herşeyim açık fiyat ucuzlarsa 60 milyona falan düşerse 256 kablo direk adsl i iptal ettirip kabloya geçerim 1 gün sürmez heralde geçmem! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 surer buyuk ihtimal ama telefon edip adami kafalarsan geceden actirabilirsin yani 1 gun surmez ehah[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar