Lethious Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Qui, 12 Eylül 2005 20:17 tarihinde demiş ki: O Baron'dan düşmüyormuydu? Bide onun düşmesi için AD ile exhalted olan birinin grupta olması gerekmiyormuydu? aynı soruyu bende kendime sordum. ama argent down olayı doğrudur.[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Niffer artık rank 11 mount kullanıyor.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 mount icin 5 kisilik grupta exalted olan biri olmasi gerek. raidde dusmuyor.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: zaidral, 29 Aralık 2005 21:32 tarihinde demiş ki: mount icin 5 kisilik grupta exalted olan biri olmasi gerek. raidde dusmuyor. sallamayın bilmeden ya yok bole bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 BL de horde kasıorum boş zamanlarımda geçen ogrimarda niffer i gördüm sanki ünlü görmüş gibi oldum hemen sıvıştım yanına bi tükürük attım cok zevkliydi :P[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Hmm niffer di dimi, ok ben bi iki kere gormustum, adam durup bakmıstı. Demek nedne /spit yapmadım dıe bakıomus, sımdı anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 o resimde ki arghbla alcor's sunrazor ninjalamıştır ml buglı dönemleri.sonralardan bi power guild e girmiştir[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bizin bl de scenic diye bi rog ark.. sanırım 88 - 89 bi priest e kaptırmıştı... o gece baya bir aglamıstı ^^ kulakları cınlasın..[signature][hline]Wow u fln sattım eskiden anti - sosyal idim.. artık anti bolumune bir çizgi çektim... Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker34 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: ozii_x, 12 Eylül 2005 20:36 tarihinde demiş ki: ben 2 kişi tanıyorum rolleyen... 1. Scenic 83 e 84 kaybetti.... 2. sirplaya oda 79 lu bişi atmıs.. priestin biri 80 üstü sallamış... 3. bi kere stratholme ye girdim.. beni reslemeyi unuttu bizim türkler.. baya bi fırçalayıp cıktım.. o run dada at düşmüş.. turksword almıs.. bende kendime baya bi küfür ettim.. bunların hepsi BL de oynuyor.. Turksword şu an bizim guildde.Adamda baron mount falan yok! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Wayne, 13 Eylül 2005 21:01 tarihinde demiş ki: BL de allylerdede tylerdurden diye bi adam diodu onun guildeyken strattan at düşerse ben alırım kimse rollayamaz baska diye ,onunda epic atı var zaten ama insanlar dikkat cekmeye calısıo... o tylerdurden efsane ya , strat'ta item duser LR yapariz adam cat diye atlar alir falan sonra bide diklenir ne var lan bi tane item aldik caninizmi cikti diye eheh boyle insanlar yuzunden level 60 epic mountlu rogue'umu birakip normal bi serverda oynuyorum[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker34 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ben onlar magtheridona geçmeden önce onların guilddeydim.Şu kadarını söyleyeyim adamın oyundan en büyük beklentisi Baron'un atı.Öyle böyle değil. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 hahaha adam zaten rank 14e kasar gibi baron yapıyomuş master looter olarak[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 4 sene geçti wowa başlayalı, kasıyorum hala bana mısın demedi düşmedi meret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 zul grubdaki tiger bi düşmemişti zamanında bana o kadar kasardık sırf o mount için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 6 ay felan her gece gidip 1-2 run yapdim düşmedi çok istemişdim palaya alayım diye ama nasip kısmet değilmiş uraşamıcam daha eksik kalsin. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bi halta da benzese bari, niye kasar millet suna anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Geçen düştü çanta doluydu alamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 toggie bi ss de görmüşdüm female human pala + death charger çok hoşuma gitmişdi o yüzden bende yapayim dedim aynısını sonuçda alliance olarak bence daha karizma mount yok bear şişko+herkezde var winter saber bütün çinlilerde var zg mountları az da olsa gene ortalıklarda geziyor daha 2 hafta önce ölesine bi gittik 3 kişi düşer die harbidende tiger düştü ama deathcharger harbi yok ortamda B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 deadwoll said: Geçen düştü çanta doluydu alamadım :/ tabi jnm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kodo almak lazım simdi en güzeli ally olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hayır abi undead horse'larına cok benziyor, rengi farklı sadece. pek bi uniqueligi yok yani. onu kasacagınıza auch crypts'teki mountu kassanız daha iyi. aq mountundan sonra crypts, arkasından da bear geliyo benim icin. sisko olmasını seviyorum, orclarda cok guzel duruyo. kodoları da cok severim mesela ama su an hedefim bear, onu da yarın alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bende var o mount tan çok çakal bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ek pakette black war bear geliyor ya zul'amandakini alamadık onu alayım bari umarım fazla zor bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 gözlüklü bearlar geliyo evet, hepsi birbirinden leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ne gözlügü yaw link var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar