Wayne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: ozii_x, 12 Eylül 2005 20:36 tarihinde demiş ki: ben 2 kişi tanıyorum rolleyen... 1. Scenic 83 e 84 kaybetti.... 2. sirplaya oda 79 lu bişi atmıs.. priestin biri 80 üstü sallamış... 3. bi kere stratholme ye girdim.. beni reslemeyi unuttu bizim türkler.. baya bi fırçalayıp cıktım.. o run dada at düşmüş.. turksword almıs.. bende kendime baya bi küfür ettim.. bunların hepsi BL de oynuyor.. türksword da baron un atımı var yani şimdi ?loooooooooooooooooooooool[signature][hline]skydestroyer-lvl 60 druid -BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Niffer ninja[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Buried Innocence Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead) now..Ucandaire - Orc - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 niffer bide tauren ya at kulana kelebek konmus oluyo daha dogrusu kelebek kulagina at konmus[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben kurt a binen tauren gördüm aynı inekle kurt çiftleşmesi gibiydi sandalyeden düşüodum gülmekten hiç unutmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 [spo1=thottbot ta gordum bu ss i][/spo][signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris Pain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 warsong gibi bi yerde 5 6 kiside oldugunu dusunursek, drop rate baya dusuk[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: riglous, 13 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: warsong gibi bi yerde 5 6 kiside oldugunu dusunursek, drop rate baya dusuk hangı tarafta ? horde alli ? birde warsong un nesi varda warsong gibi bi yerde demişsin ? yanlış anladıysam kusura bakma.[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Sin, 13 Eylül 2005 02:10 tarihinde demiş ki: [spo1=thottbot ta gordum bu ss i][/spo] bidaha sinirlendim görünce >([Bu mesaj obaaa tarafından 13 Eylül 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Dün Niffer ile AV yaptım. İçeriye girmesi ile "nifffer ninja" nidaları atılması bir oldu :) Tanınıyor galiba adam artık.. Yüzsüzce bide teşekkür etti mount için![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 işin kötü yanı , adamda zaten 100% kodo vardı. epic mount varken ninjalaması... geçen gün , org'un önünde i am a bit popular everyone asks the way to get it , diye hava atıyodu onun bunun ninjası.[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 BL de allylerdede tylerdurden diye bi adam diodu onun guildeyken strattan at düşerse ben alırım kimse rollayamaz baska diye ,onunda epic atı var zaten ama insanlar dikkat cekmeye calısıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Daggerfall, 13 Eylül 2005 09:19 tarihinde demiş ki: said: riglous, 13 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: warsong gibi bi yerde 5 6 kiside oldugunu dusunursek, drop rate baya dusuk hangı tarafta ? horde alli ? birde warsong un nesi varda warsong gibi bi yerde demişsin ? yanlış anladıysam kusura bakma. US warsong, kalabalikta baya...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kardeks Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Niffer mountu ninjaladıktan sonra onun raidindeki bikaç kişi org'da baya bi yell attılar, böyle kazandı güzelim reputation'ını niffer the ninja yani... ne zaman görsem /pity komutunu kullanırım herkes /spit yapıyor özenti durmayalım :)[signature][hline]Kardeks - 60 Undead Rogue - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben hem pity hem spit yapıcam adiye..allahtan o raidde değildim; olsam nasıl hırs yapar nasıl sinirlenirdim kim bilir.. neyse, darısı biz rollerlara >([signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Evet işallah kısa bir zaman sonra niffer'ı da aramızda görmek istiyoruz. Dehdar çok istiyor katılmasını. Eshreff > Grimsoul Legion [Bu mesaj chrounos tarafından 14 Eylül 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İyide nasıl ninjalıyorki yani master loot veya group loot yok mu? Ninjalasa dahi sizlerinde roll hakkı yok mu veya o arkadaş mı leader?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curufinwe_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Artık oyuncu kalitesi iyice düşmeye başladı.Umarım 2. uo vakası yaşanmaz.[signature][hline]NE Druid Lvl 60 - BL Tomcats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: chrounos, 14 Eylül 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Evet işallah kısa bir zaman sonra niffer'ı da aramızda görmek istiyoruz. Dehdar çok istiyor katılmasını. Eshreff > Grimsoul Legion[Bu mesaj chrounos tarafından 14 Eylül 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] hehe aynı muabbetler dırekt wow-euroe/burning legion forumda gecior , GL ye gırmek ıcın ninja olmanız gerekıro dıe :) :P[signature][hline]PvPGN yet another pvpgn FAQ Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Absolut, 14 Eylül 2005 11:48 tarihinde demiş ki: İyide nasıl ninjalıyorki yani master loot veya group loot yok mu? Ninjalasa dahi sizlerinde roll hakkı yok mu veya o arkadaş mı leader? kendisi master looter millete rolletmeden direk kendine almistir heralde direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Absolut, 14 Eylül 2005 11:48 tarihinde demiş ki: İyide nasıl ninjalıyorki yani master loot veya group loot yok mu? Ninjalasa dahi sizlerinde roll hakkı yok mu veya o arkadaş mı leader? evet master lootermış kendisi. ısrar etmiş galiba başlamadan önce ML olmak için.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bu herif bizim guild deydi, hepimiz kıl oluyoruz kendisine bi de sizi report ediyorum falan diye tehtit edio, gördügümüz her yerde tükürüge boguroruz adami, böyle bir ninjayla kim ne yapmak ister o da ayri konu, benden uzak dursun şerefsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-realm-burninglegion-en&T=7257&P=1 aka kankinkong @bl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 /spit niffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Peki bu master loot da adam bu loot u göstermezse ne oluyor? Yani partiyi bozup daha sonra kendine alamaz dimi loot u. Biraz garip oldu ama..[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bi lowbie niffer'a şey demiş - I could show ya my finger but u can ninja it ASDJKHFASKDHGA :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar