Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount Drop (Baron)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
ozii_x, 12 Eylül 2005 20:36 tarihinde demiş ki:
ben 2 kişi tanıyorum rolleyen... 1. Scenic 83 e 84 kaybetti.... 2. sirplaya oda 79 lu bişi atmıs.. priestin biri 80 üstü sallamış... 3. bi kere stratholme ye girdim.. beni reslemeyi unuttu bizim türkler.. baya bi fırçalayıp cıktım.. o run dada at düşmüş.. turksword almıs.. bende kendime baya bi küfür ettim.. bunların hepsi BL de oynuyor..

türksword da baron un atımı var yani şimdi ?loooooooooooooooooooooool[signature][hline]skydestroyer-lvl 60 druid -BL
Mesaj tarihi:
said:
riglous, 13 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
warsong gibi bi yerde 5 6 kiside oldugunu dusunursek, drop rate baya dusuk

hangı tarafta ? horde alli ?

birde warsong un nesi varda warsong gibi bi yerde demişsin ? yanlış anladıysam kusura bakma.[signature][hline]WoW
Warsong (eu)
Undead Rogue
Mesaj tarihi:
said:
Sin, 13 Eylül 2005 02:10 tarihinde demiş ki:
[spo1=thottbot ta gordum bu ss i][/spo]

bidaha sinirlendim görünce >(

[Bu mesaj obaaa tarafından 13 Eylül 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
işin kötü yanı , adamda zaten 100% kodo vardı. epic mount varken ninjalaması... geçen gün , org'un önünde i am a bit popular everyone asks the way to get it , diye hava atıyodu onun bunun ninjası.[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion
Mesaj tarihi:
BL de allylerdede tylerdurden diye bi adam diodu onun guildeyken strattan at düşerse ben alırım kimse rollayamaz baska diye ,onunda epic atı var zaten ama insanlar dikkat cekmeye calısıo...
Mesaj tarihi:
said:
Daggerfall, 13 Eylül 2005 09:19 tarihinde demiş ki:
said:
riglous, 13 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
warsong gibi bi yerde 5 6 kiside oldugunu dusunursek, drop rate baya dusuk

hangı tarafta ? horde alli ?

birde warsong un nesi varda warsong gibi bi yerde demişsin ? yanlış anladıysam kusura bakma.

US warsong, kalabalikta baya...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Mesaj tarihi:
Niffer mountu ninjaladıktan sonra onun raidindeki bikaç kişi org'da baya bi yell attılar, böyle kazandı güzelim reputation'ını niffer the ninja yani... ne zaman görsem /pity komutunu kullanırım herkes /spit yapıyor özenti durmayalım :)[signature][hline]Kardeks - 60 Undead Rogue - Burning Legion
Mesaj tarihi:
ben hem pity hem spit yapıcam adiye..allahtan o raidde değildim; olsam nasıl hırs yapar nasıl sinirlenirdim kim bilir..

neyse, darısı biz rollerlara >([signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Mesaj tarihi:
Evet işallah kısa bir zaman sonra niffer'ı da aramızda görmek istiyoruz. Dehdar çok istiyor katılmasını.

Eshreff > Grimsoul Legion

[Bu mesaj chrounos tarafından 14 Eylül 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
chrounos, 14 Eylül 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Evet işallah kısa bir zaman sonra niffer'ı da aramızda görmek istiyoruz. Dehdar çok istiyor katılmasını.

Eshreff > Grimsoul Legion

[Bu mesaj chrounos tarafından 14 Eylül 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir]

hehe aynı muabbetler dırekt wow-euroe/burning legion forumda gecior , GL ye gırmek ıcın ninja olmanız gerekıro dıe :)

:P[signature][hline]PvPGN
yet another pvpgn FAQ
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 14 Eylül 2005 11:48 tarihinde demiş ki:
İyide nasıl ninjalıyorki yani master loot veya group loot yok mu? Ninjalasa dahi sizlerinde roll hakkı yok mu veya o arkadaş mı leader?

kendisi master looter millete rolletmeden direk kendine almistir heralde direk :P
Mesaj tarihi:
bu herif bizim guild deydi, hepimiz kıl oluyoruz kendisine
bi de sizi report ediyorum falan diye tehtit edio,

gördügümüz her yerde tükürüge boguroruz adami,
böyle bir ninjayla kim ne yapmak ister o da ayri konu,
benden uzak dursun şerefsiz..
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...