Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 filmde hiç ağlamadım açıkcası ama bolca güldüm, kalite olarakda harika bi filmdi bence. Ha ben ağlamadım ama şartlamıştım sanırım kendimi, ışıklar açıldığında bütün salon ağlıodu çünkü onalrada ayrı bi güldüm :)[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Filmin vizyondaki 5. haftası olmasına rağmen ve King Kong gibi bir yapımın ilk haftasına denk gelmesne rağmen,5.haftasındada gişe olarak King Kong'u geçmiş,helal olsun valla zincir reaksiyonu gibi giden birbirine tavsiye ediyo...2. defa gittim kIz arkadaşımla o kadar ağlatmadı ama...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 abi efsanevi bi film.. aşmış oynuyo oyuncular.. ben bayıldım ve ağladım da..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ağladığım ender filmlerden bir tanesi. Hatta salondan çıkarken herkes hüngür hüngür ağlıyordu ve birbirine bakarak aa bu da ağlamış falan diyordu :) Cidden şimdiye kadar izlediğim en başarılı türk filmi.Nice Amerikan filmleri halt etmiş bu filmin yanında.Daha filmin ilk karesinde gözleri doluyor insanın. İşin en güzel yanıda ağlarken güldürmesi bence.Mutlaka izlenmeli... Çağan Irmak'ın önünde saygıyla eğiliyorum ne diyebilirim ki... [spo1=bi kaç dialog ]İnsan büyüyünce hayalleri küçülür mü? -------------------------- çetin tekindor: - tutaydım onu, gitme diyeydim. gitmezdi o vakıt!... ------------------- -baba olmak ne demekmiş anladın mı şimdi? -anladım baba,anladım...Peki ya sen çocuğunu büyüdüğünü görememek ne demek anlayabilir misin? [/spo] [spo2=çarpıcı sahne :P]bence filmin en çarpıcı sahnesi kesinlikle çetin tekindorun kollarını açıp ''tutaydım onu,gitme diyeydim,gitmezdi o vakıt'' dediği sahne...[/spo][signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ayrıca http://www.babamveoglum.com[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tigilcell Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hayatım boyunca izledigim en dokunaklı filmlerden biri..babamla olan ilişkilerimde daha onceden yaptıgım hatalar aklıma geldi ve film esnasında kendimi cok kotu hissettim...bence cok iyi bir film...oyuncuların performansları cok guzel fakat koy hayatı biraz abartılı işlenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Orada geçen köy seferihisar. Ailem orada yaşıyor benim. Aksan v.b. doğru ama köy elbette o kadar köy değil. Gerçi tarih eski ama eskiden de o kadar köy değildi oralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 O kadar ağlamayacağım dedim gittim filme, tello$ kanıma girdi. Filmin ilk yarısı sarmadı, biraz hüzünlendim burnumun direği sızladı. Ama ikinci yarı resmen salya sümük, hıçkıra hıçkıra ağladım. İzlediğim nadir filmlerdendi. Bence filmi koparan replikler ; + Babanı nasıl hatırlamak istersen öyle hatırlarsın + Baba artık gelmeyeceksin değil mi? + Ya oğlunun büyüyeceğini görememek nasıl bir duygu bilir misin? Buralarda kendimi tutamadım. Harika bir film... Babalara tavsiye ;)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 anne ölünce en başında ağlar gibi oldum ama ikinci yarı içimi çekmekten mi desem hani küçükken çok ağlar efessiz kalırdık ya öyle oldu tabi yanımdaki metboy efendi de sözde *çaktırmadan* böhüüüü şeklinde ağladı (böylede rezil ederler =p)[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben iki kere izledim..ikisinde de doal olarak ağladım ama ağlmak bi flmin ii olduğunu göstermez... duygusal ögelere çok yüklenmişler, film de ztn başka bi şe anlatıo sayılmaz. kötü diil ama çok ii de diil.[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 harbiden cok duygusal mı bu film ya ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ağlamak önemlidiil..herkes ağlar önemli olan gerçekten ne anlattığı nasıl anlattığı. bi çok konuda sir a katılıorm. bunun yanında oyunculuklar gerçekten başarılı..[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Mayhem, 24 Aralık 2005 02:07 tarihinde demiş ki: harbiden cok duygusal mı bu film ya ? Duygusal anlattıkları hikaye.! Fakat filmde ilginç bir olay var... Ağlıyorsun zırıl zırıl o arada komik sahneyi löök diye sokuyorlar e bu arada filme gelen vasıfsızlar yıkılıyorlar " gheahkajkhjajeha " diye, sende ağladığın için moralin bozuluyo kalkıp saldırasın geliyo. Öyle yani mahyo$ :)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hee işte ikinci izleyişte yanımda arklar var...onlar ağlıo bölle yüzlerini kapamış...erkek kız farketmio. komik sahneyi hatırlıorm, gülmem gelio ay allahım..bn film ortasında herkes ağlarken kopuorm, zor tutuorm kendimi..sonra hep bişrlikte gülüorz..fln durumu olmuştu film boyunca:D ama üstümden tren geçmiş gbi oldu yani..bayıldım...iki defa izliynce..[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 @AthleT vay be merak ettim şimdi.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_cellph_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 mutlaka gıdılmesı gereken son zamanların en ii turk fılmı hem güldüdü hem ağlattı tek kelımeyle harıkaydı...[signature][hline]so much for my happy ending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çok güzel bir film herkesin gitmesini tavsiye ederim konusu olarak izlediğim çoğu duygusal filmlerden iyiydi[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Çağan Irmak gerçekten başarılı bir türk yönetmeni filmi kısa zamanda kız aradaşımla izlemeyi planlıyorum.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Geçen hafta gittim arkadaşların pohpohlaması ile film iyi güzel hoşta..Ben ağlanacak birşey bulamadım..Ama teyzeler ve ablalar salya sümük toplu terapideymiş gibi ağladılar film boyunca...Ara verilince herkes bana bakıyordu bu neden ağlamadı diye.....:)[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 mükemmel bi filmdi bence. 2kere gittim ikisindede salya sümük agladm.bıraksalar gene gidicem.islenmesi gerek derim ben.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 herkes cok begenio filmi ya.bi gitmek lazım[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 efet gidip izleyin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mükkemmel bi film aşırı duygusal diyebilirim. Hele o oğlunu kaybeden babanın kolunu açıp geçmişe dönme sahnesi neydi ya bak hatırladım gene ağlıcam şimdi..[signature][hline]Asker vurulduğunda değil, unutuldugunda ölür.. Nick: SouL_ - Lv: 62 - Nation: El Morad - Server: Diez DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Çok güzeldi ya. Muhteşem bi film, Çağan Irmak'a tebrikler. Ağlayamadım ama DVD'sini alıp ağlarım heralde. :-) En güzel yeri de bence adamın torununa "Senin baban Süpermen oldu" demesiydi. :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ''Senin baban süpermen oldu'' bu söz mü size koyan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar