Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı akşamı stratejisi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

[spo1=hangi strateji caizdir?]millet.. direk konuya giriyorum =)

3 haftadır bir kıza yazıyorum. MSN'den falan muabbetler çok iyi ilerliyo.. Yani hem kız sanki eğilimli hem de bütün arkadaşlarım bu iş KESİN olur diyo..

Yanlız şöyle bir problem var.. kızı yakinen göremedim 2 haftadır. Hep çağırdım, çağırdık kızı tanıyanlar olarak (arkadaşlarım), ama çeşitli nedenlerden dolayı gelemedi. Gelmek istemedi değil, bunu biliyorum, gelemedi. Anne baba izin olayları falan.

Şimdi asıl soruma geleyim.. bu cumartesi günü arkadşaın evinde coşuyoruz.. HERKES(bizm bütün tayfa) geliyo.. son 2 haftadır kızı da çağırıyorum - çağırıyrouz.. önceleri bakıcam falan diyodu şimdi öğrendikki annesi babası zorluk çıkarıyormuş.. ama kalmaya gelmese de büyük ihtimalle gelicek gibi gözüküyor.

Şimdi önceden bahsettiğim yakınlaşmalar hep msnde oldu malesef.. ama en son gördüğümde falan partinin büyük bir bölümü beraberdik hep sohbet ettik falan..

yılbaşında nasıl bir strateji kullanayaımki bu iş fazla uzamadan (kız beni potansiyel erkek arkadaşı mertebesinden sırdaş "arkadaş" mertebesine geçirmeden) çıkmaya başlayalım?

önerileriniz için şimdiden teşekkürler.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

spo bomba :)

msn de yakınlaşma? güzel...
şimdi şunu yap bunu yap derizde partide belli olur herşey.ya lak diye begenirsiniz ikiniz birbirinizi ya biriniz beğenmez birini ya da ikinizde begenmez konusma, hal tavırlarınızı vs.
bence muhabbete girdikten kısa süre sonra direk çıkma teklif et.ne olacaksa olsun.ama saat 12 den sonra etki bu teklifi parti berbat olmasın kötü bi sonuçta.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Sosyal ağlarda paylaş

hmm olabilir..

sınavları falan da vardı hani artık boşsun gel bişeler yapalım gibisnden koz olarak kullanabilirim :D

[spo1=spo açıklaması]spo kullanmamın sebebi tesadüf de olsa bu yazıyı bi şekilde nette bulabilme olasılığı :D dün bi arkadaşın hikayesini dinledim de adam 15 senedir ilk defa bi kızla çıkıyor.. kız taşşş.. sonra işte ilk çıkmaları süper gidiyo falan kız beğenio adamı falan.. sonra kızı 6 adet mesajda arkadşına anlatırken.. (içinde selülitlerinden tut birazcık zeki olmasına kadar herşey var) mesajı yanlışlıkla kıza atıyor.. ve 15 senedir gördüğü kartların rengi kırmızı olarak devam eidyor :D
ben de doğal olarak tırsıyorum bunu görürse en azından spo nedir be!?!? nasıl okicam bunu falan der okuyamaz... ayrıca google'da çıkmaz gibi bi umudum var.[/spo]

[Bu mesaj Sovereign tarafından 30 Aralık 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok artık bulucakmış falan heheh :)
bulsun abi daha ii işte duygularını anlamıs olur ama ondan hoşlandığını yüzüne karşı sölemek en ii deil en doğrusu çünkü artık böle oluyor
selam
selam
nasılsın tuba
ii hasan sen
bende ii
ben sana aşık oldum tuba :)
falan çok yanlış şeyler :yapma:[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri
Unutmak için içerim şarabı
Acı mı? öylesi gider hoşuma
Bu acılıktır ömrümün tadı
Sosyal ağlarda paylaş

spo içindeki yazılar google da cıkmıodu düzelttilerse basımız belada (:
unutmadan adam mesajı tam da yerine atmıs kusura bakma ama hakettiini bulmus bence :-P
[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D
Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım
Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben.

[Bu mesaj DeathLord tarafından 30 Aralık 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NotoriuS, 30 Aralık 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
Ztn anlarsın bir şekilde partide hareketlerinden.
Hiç olmadı konuşmalarından tavırlarından bişey çakamadın.
Tek yöntem gözlerde :)

Gözler her şeyi anlatır..
çok derinden ve süper konuşmuşsun hocam.. eyvallah

ii hatırlattın.. gözler..
Sosyal ağlarda paylaş

Bakışlar önemli tabi..
Öyle bi bakıcaksın ki karşındaki senin ondan hoşlandığını/sevdiğini düşünücek...
Sana bakıp bakıp kaçırırsa gözlerini bilki boş değildir sana karşı.
Utanma olayı yani,ilgilenmediği kişiden utanmıcağına göre...[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

Sosyal ağlarda paylaş

absinth den ayır biraz bana da canım çekti :-P[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D
Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım
Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...