Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 [spo1=hangi strateji caizdir?]millet.. direk konuya giriyorum =) 3 haftadır bir kıza yazıyorum. MSN'den falan muabbetler çok iyi ilerliyo.. Yani hem kız sanki eğilimli hem de bütün arkadaşlarım bu iş KESİN olur diyo.. Yanlız şöyle bir problem var.. kızı yakinen göremedim 2 haftadır. Hep çağırdım, çağırdık kızı tanıyanlar olarak (arkadaşlarım), ama çeşitli nedenlerden dolayı gelemedi. Gelmek istemedi değil, bunu biliyorum, gelemedi. Anne baba izin olayları falan. Şimdi asıl soruma geleyim.. bu cumartesi günü arkadşaın evinde coşuyoruz.. HERKES(bizm bütün tayfa) geliyo.. son 2 haftadır kızı da çağırıyorum - çağırıyrouz.. önceleri bakıcam falan diyodu şimdi öğrendikki annesi babası zorluk çıkarıyormuş.. ama kalmaya gelmese de büyük ihtimalle gelicek gibi gözüküyor. Şimdi önceden bahsettiğim yakınlaşmalar hep msnde oldu malesef.. ama en son gördüğümde falan partinin büyük bir bölümü beraberdik hep sohbet ettik falan.. yılbaşında nasıl bir strateji kullanayaımki bu iş fazla uzamadan (kız beni potansiyel erkek arkadaşı mertebesinden sırdaş "arkadaş" mertebesine geçirmeden) çıkmaya başlayalım? önerileriniz için şimdiden teşekkürler.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 spo bomba :) msn de yakınlaşma? güzel... şimdi şunu yap bunu yap derizde partide belli olur herşey.ya lak diye begenirsiniz ikiniz birbirinizi ya biriniz beğenmez birini ya da ikinizde begenmez konusma, hal tavırlarınızı vs. bence muhabbete girdikten kısa süre sonra direk çıkma teklif et.ne olacaksa olsun.ama saat 12 den sonra etki bu teklifi parti berbat olmasın kötü bi sonuçta.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 eğer kızda senin gibi düşünüyosa, kesin bi şekilde anlarsın partyde sen normal davran :D[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hmm olabilir.. sınavları falan da vardı hani artık boşsun gel bişeler yapalım gibisnden koz olarak kullanabilirim :D [spo1=spo açıklaması]spo kullanmamın sebebi tesadüf de olsa bu yazıyı bi şekilde nette bulabilme olasılığı :D dün bi arkadaşın hikayesini dinledim de adam 15 senedir ilk defa bi kızla çıkıyor.. kız taşşş.. sonra işte ilk çıkmaları süper gidiyo falan kız beğenio adamı falan.. sonra kızı 6 adet mesajda arkadşına anlatırken.. (içinde selülitlerinden tut birazcık zeki olmasına kadar herşey var) mesajı yanlışlıkla kıza atıyor.. ve 15 senedir gördüğü kartların rengi kırmızı olarak devam eidyor :D ben de doğal olarak tırsıyorum bunu görürse en azından spo nedir be!?!? nasıl okicam bunu falan der okuyamaz... ayrıca google'da çıkmaz gibi bi umudum var.[/spo] [Bu mesaj Sovereign tarafından 30 Aralık 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yok artık bulucakmış falan heheh :) bulsun abi daha ii işte duygularını anlamıs olur ama ondan hoşlandığını yüzüne karşı sölemek en ii deil en doğrusu çünkü artık böle oluyor selam selam nasılsın tuba ii hasan sen bende ii ben sana aşık oldum tuba :) falan çok yanlış şeyler :yapma:[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ahahaha spo sen neymişsin be! google da çıkar[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Fistan, 30 Aralık 2005 02:38 tarihinde demiş ki: google da çıkar eyvah hemen test edelim ettim test çıkmıo tamam ohh :D [Bu mesaj Sovereign tarafından 30 Aralık 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kızın topiği bulması o_O hocam o kadar şanslı olamaz boşwer dök içini ağzına geleni söyle[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 spo içindeki yazılar google da cıkmıodu düzelttilerse basımız belada (: unutmadan adam mesajı tam da yerine atmıs kusura bakma ama hakettiini bulmus bence :-P [signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki: beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben. [Bu mesaj DeathLord tarafından 30 Aralık 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ztn anlarsın bir şekilde partide hareketlerinden. Hiç olmadı konuşmalarından tavırlarından bişey çakamadın. Tek yöntem gözlerde :) Gözler her şeyi anlatır..[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Whiskey, 30 Aralık 2005 02:41 tarihinde demiş ki: kızın topiği bulması o_O hocam o kadar şanslı olamaz boşwer dök içini ağzına geleni söyle stajeri patronu bastı ya kız bulsa çok mu[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: NotoriuS, 30 Aralık 2005 02:49 tarihinde demiş ki: Ztn anlarsın bir şekilde partide hareketlerinden. Hiç olmadı konuşmalarından tavırlarından bişey çakamadın. Tek yöntem gözlerde :) Gözler her şeyi anlatır.. çok derinden ve süper konuşmuşsun hocam.. eyvallah ii hatırlattın.. gözler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bakışlar önemli tabi.. Öyle bi bakıcaksın ki karşındaki senin ondan hoşlandığını/sevdiğini düşünücek... Sana bakıp bakıp kaçırırsa gözlerini bilki boş değildir sana karşı. Utanma olayı yani,ilgilenmediği kişiden utanmıcağına göre...[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yok bakışlarını kaçırırsa İLLA hoşlanıo demek değildir de.. yani bu işten biraz anlayan biri direk hem bakışlarından hem de tavırlarından kızın olayını anlar.. neyse hadi bakalım =) allah kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Hadi bakalım.. Yılbaşından sonra bekliyorum olay nasıl sonuçlandı diye hbrini ver bize.. :) Umarım olur.. Cnm yanıyor ztn yeni ayrıldım bilio musun ? Biri gider biri gelir olmuyor işte..[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 off biliirim ayrılıkların acısını.. eyv hocam.. kesin veririm haber.. hatta bişe olmazsa çabalar ilerleyen haftalara kalır.. muabbet uzar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Allah yardımcın olsun.. :)[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sal içkiyi anam sal bak gerisi geliyor ehehe[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Saldım kaydım ztn... Gündüz zombi gibi dolanıyorum etrafta millet bağırıyo arkamdan duymuyorum iki dakka bi yere oturıyım hop *sleeping* moduna geçiyorum direk...[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bizm akşam da ağar geçicek yav.. b52 b55 absinth falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yarasın :D[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 absinth den ayır biraz bana da canım çekti :-P[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki: beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 spo olayı tam bir paranoyaklık, ayrıca birazdan kızla biz mi cıkcaz DAYTTTTTTTT diycekler :)[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kızla bizmi çıkcaz DAYTTT[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Sovereign, 30 Aralık 2005 03:24 tarihinde demiş ki: bizm akşam da ağar geçicek yav.. b52 b55 absinth falan =) ahah absinth ten sonra bişey içen insan evladı yoktur olamaz da :)[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar