Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi [Yeni Sezon]

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

maç vercekler ya erken bitirdiler o yüzden bu hafta..reklam da çok azdı.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Sosyal ağlarda paylaş

10 bolum kaldı abı...Bu arada ya nısan almasını beklıo catıda herıfın polatın...Dızının kahramanı O benı vurması gerek diyo resmen ha..:)..ZAten ölücem bari nısan alıomus gıbı yapıp oleyım dıo..Mucadele ettım sonucta hesabı..COk kotu bı bolumdu gene bence..Nedim de öldü zaten..Su Haloda ki bal da kımsede yok...Polatda afedersenız ossursa suc atılıcak ha..Gazeteler baya kasmıŞ:D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

öeh daha neler : ))[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle devamı falan yav en heyecanlı yerde bitti işte..[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Sosyal ağlarda paylaş

Kanal-D işi b.. etti yahu. Başka bişi demiyorum. Ne dizinin konu kalitesi kaldı ne görüntü kalitesi. :([signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

beyler Kurtlar Vadisi yoldan cikti artik.. Adam İstanbul'da gomuluyor Suriyede cikiyor *!Sacmalik rulaz*[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Tek istediğim var !!! Adminlik
Herkez post kasıcı gelir bana...
Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!
Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zerglingtr, 21 Ekim 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
beyler Kurtlar Vadisi yoldan cikti artik.. Adam İstanbul'da gomuluyor Suriyede cikiyor *!Sacmalik rulaz*

Orası Kurtlar Vadisi, orda herşey olabilir, herkesden herşey beklenebilir.
Arkadaşlar biliyorum dizinin son bölümleri ve çok şey bekliyoruz diziden ama dizi o kadar çok geniş bir konuya sahip ki, bunları birleştirmeleri, çözmeleri gerekir, sonuca ulaştırmaları gerekir. Şu an pek yok ama Polat Türkiye'ye döndükten sonra bence epey bir aksiyon sahnesi olacak. Buna eminim[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Turkish Heroes
Sosyal ağlarda paylaş

dizinin derinligini gelisen olaylarını seven bi ben mi varım?bi ilk bolumde sanal reklam olayına baya saydırmıstım onu da fazla yapmıyolar artık..3 sene polat abimiz x i oldurdu y i oldurdu herkesi oldurdu..polat abimiz birinin pesine dustu mu hep oldurdu adamların ucması kacması bisi degistirmedi..simdi diziye bakıyorum apayrı bi dizi gibi derinlik gelmis degisik bi hava var..planlar falan yapılıyo ve ilk defa polat eli kolu baglı gibi isin icinden cıkmaya calısıyo..bunlar benim cok hosuma gitti ve heyecanla izledim her bolumu..ne istiyosunuz ki siz?yine cıksın suriyede mayfacılık mı oynasın tek basına?adamı tekrar hayata dondurup basbakan oldureceksin dediler bundan daha orjinal bi konu olabilir mi?turkiye de yapılan bole bi dizi ya da en onemlisi islenen bole bi konu var mı?diziyi ben ve arkadaslarım cok begendik..sevmiyenler heralde eline silah alıp polatcılık oynayan adamlar..
Sosyal ağlarda paylaş

way, aynen katılıyorum, kesinlikle diziye bi derinlik geldi, hem senaryo açısından hem de teknik açıdan. oyuncular daha oturaklı, daha ağırbaşlı. atmosfer daha basık, umutsuz. kurgu da gayet sağlam. ancak istanbul defteri nerdeyse tamamen kapandı, kimse kalmadı hayatta :) bi de ben tilki andre'yi geri istiyorum.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Yapmayın Allah aşkına dizi james bond'a döndü. Reklam konusunu abartılar yok web sitesinin reklamı yok laptop reklamı yok uydu yok şu ne oldu kardeşim sonra neden herkes teker teker öldürülüyor kim öldüyor daha 2-3 bölüm öncesi Türkiye'ye hüküm eden adamlar nasıl katlediliyor ben anlamadım valla...
Sosyal ağlarda paylaş

Konu ya eklenenler güzel olabilir eyvallah ancak 3 bölümde bişi olmadı daha. Çok yavaş gidiyo. Resmen şişiriyolar diziyi. + reklam alacaklar diye abartmışlar yane. Ve herkes öldü yada tutuklandı kala kala bi polat kaldı bu nedir şimdik yahu? Eskiden bi bölümde çeşitli 6-7 olay olurdu şimdi kaplumbağa gibi ilerliyo konu. Polatın binalar arasında suriyeyi gezmesi dizinin %70ini oluşturur oldu zati...[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

Baydırdılar diziyi resmen. maximum 2 bölüm sürecek konuyu 4. bölümü bitirdik hala sürdürüyorlar. Konuya Türkiye girince biraz daha güzelleşiyor dizi ama o kadar azki...

Ama dizinin komiklik oranı yine yüksek. Polatın surat ifadeleri falan, birbirinden kötü oyuncular. Güldürüyorlar. Zaten konu için izliyorum, onuda yok ettiler.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...