Mike Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 elif ölmeyecek, rüya gibi bişey olcak dizinin sonunda elifle polat kaçıcaklar. daha ötesi yokki bilinen bi son. ah polat mafyayı toparlayıp herkesi öldürsün isterdim ama olmuyo işte o doktora kıl kaptım[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Polat bence ya allah diyip gene piskopata bağlıyacak ve 3-4 bölüm içerisinde ne kadar cüppeli varsa hepsini öldürecek. Kesin bir tanesinin kolyesini falan görmüştür onu tanır bir yerden falan bulur izlerini.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Nizamettin aracılıgı ile bulacak onları bulursa şayet..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Cüppeli olanlara ulaşması zor biraz beaa.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gmail'e çok güldüm :) birde monitör kırma olayına.. Haxxor b@b birde 2 tane eleman bişeyler tartışıyorlardı bende bir yandan dinliyorum diğer yandan ders çalışıyorum anlamadığım şey önce arapça konuştular sonra türkçe konuştular iyide madem türkçe biliyorsunuz neden kasıyorsunuz ki ? :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 14 Ekim 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 valla polat türkiye ye dönünce ruslardı maskelilerdi topunu kıyacak yoksa tadı cıkmaz :)[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hala sarmadı dizi beni ama izleniyor gine de tempo yok yaw.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Dizinin icine etmişler resmen sıkıldım yahu. Neyse. Bence o telefon kartında takip edici felam bişi var. Şapşal koca Polat değiştirmedi gitti kartı. Bi de cep telefonu felam yok mu Suriye de onu merak etim. Ve de kıl oldum bu sezonun ilk 2 bölümüne...[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hala izlerken kurtlar vadisi moduna giremiyorum,görüntü kalitesi fln çok düşük...ama bence de suriye bölümlerinden bişey beklenmez...suriye bölümleri bitsin,sonra düzelir gibi geliyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Kan lazım kaan acilen adam öldürmesi lazım polatın olmas böyle arada bi iki leşi war ama böle toplu baskınn[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 öldürdü ya telefon kablosunu satırla kesen adamı telefon ahizesiyle eheha (çok kapsamlı cümle kurarım)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bence cüppelileri oldürcek kesin...çok uyuz oldu çünkü...[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Vallla dızı cok dandık gıttı kaldı 11 bolum ve cok kotu otesi bence..YOk tanrı için dıyıp bır adım atıp durmaları benı delı ettı zaten..Polat keske o tabutta olseydıde tamamıyle kurtulsaydık ya dızının ılk 2 sezonu cok guzeldı aslan bey öldü dizi aliye tarzına dondu yok polatın babası benımde babammıs aslında yok elif polatın kardeşi cıkar şimdi..Herşey olabilir valla...Yakında ben bile dizide oynayabıilirim al paçinooo olcam valla ne bu böle ya..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yeni sezonu heyecan ve merakla bekledim... sonuç = hayal kırıklığı[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: circirbocugu, 17 Ekim 2005 18:39 tarihinde demiş ki: Vallla dızı cok dandık gıttı kaldı 11 bolum ve cok kotu otesi bence..YOk tanrı için dıyıp bır adım atıp durmaları benı delı ettı zaten..Polat keske o tabutta olseydıde tamamıyle kurtulsaydık ya dızının ılk 2 sezonu cok guzeldı aslan bey öldü dizi aliye tarzına dondu yok polatın babası benımde babammıs aslında yok elif polatın kardeşi cıkar şimdi..Herşey olabilir valla...Yakında ben bile dizide oynayabıilirim al paçinooo olcam valla ne bu böle ya.. UZHAUZHAUZHAZ[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 huaaaaaaaaaaaa valla dizinin iç..e etmişler bide polatı çok korkak gördüm adam eskiden 10 adam toplaşıp geldiğinde korkmuyodu ama suriyede herif 2 tane adamdan korkuyo bu nasıl iştir yavvvvvvv[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 valla ben bu diziden oldum olası bişi annamadım...ısınamadım..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: nba, 19 Ekim 2005 15:04 tarihinde demiş ki: huaaaaaaaaaaaa valla dizinin iç..e etmişler bide polatı çok korkak gördüm adam eskiden 10 adam toplaşıp geldiğinde korkmuyodu ama suriyede herif 2 tane adamdan korkuyo bu nasıl iştir yavvvvvvv orası suriye olm burda alem polatın orda tanımadıgı bılmedıgı herıfler kafa çalıştır az[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Polat Alemdarın İstanbula ulaşma çabaları hala engellenmektedir. Yeni iddialara göre Polat, milyarlarca dolarlık cinayetlerden sonra yurt dışına kaçmıştır. Konsey üyelerinden Tuncay tutuklanmış, İplikçi Nedim serbest bırakılmıştır. Halo, izini kimseye belli etmeden saklanmayı başarmıştır. Memati, polislerden kurtulmuş, Erhan ve Abdülhey ile buluşmaya çalışmaktadır. Nizamettine göreyse Polat diye biri artık yoktur. Onunla teması olan herkesten uzak durulmalıdır. Oysa; öldürülmeyi bekleyen Safiyenin ilk göreceği insan Nizamettin olacaktır. Elif, her şeyden habersiz ameliyat masasında ölüm kalım savaşındadır. Yakınlarından haber alamayan Polatın önceliği, Lübnan Başbakanına düzenlenecek suikastı engellemektir. Ziyaret programını öğrenen Polat, muhtemel infaz yerlerini araştırırken karşısında bir keskin nişancı bulur. Ve tetiğe basılır... Kurtlar Vadisi, bu hafta yeni bölümüyle özetsiz olarak saat 20:00de Kanal D ekranlarında saati erkene almışlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 19 Ekim 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Hmm yakın ateş için çarşı ideal dedi ben yesssss diye bagırdım :D:D[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 uçan uydu anteni gordum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ohaa sniperlar karsı karsıya[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 eheh polatın nişan almasını beklemiş adam çok nazik. adil bi düello olsun.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 polat beyaz gömlekle çamaşır deterjanı reklamı gibi parıl parıl çıktı ya o çatıya, artık takla atsa gözümde adam olamaz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 LOL! süper oldu yanlız bence eskı tadına ulasıcak azkaldı az[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar