bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 o ne be öyle 1-2 saatte mezar yeşilleniyor. ne saçma. Ayrıca Canan ın kafasını kırarım ben! Hukuk diploması yırılırmı be sinirlendim bak şimdi.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 devletin adamları hey yavrum[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Dalya yapamadan mı bitti şimdi bu. Alla alla.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya şu mezarı göstermeyin yeter artık ühhüüh[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Aha beraat ediyorlar, bu kadar kolay olmaz normalde...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 1-Polat Amerika da ne yaptı orada neler oldu? 2-Elif en son kurtulmuştu nasıl öldü? 3-Polat elifin öldüğünü öğrendimi 4-Bunlar mahkemeye nasıl çıktılar ? bu 4 sorunun cevabını verene benden +rep pls[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 o mezar saatlerde degil aylarda oldu surekli ileri alınıyo mahkeme kıyafetleri deişiyo fln şaka maka serbest kaldılar :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 loop bizzat yasadı biliyo :) caktırmayın simdi burda takıldıgına burdada gorevde cokertti mafyayı simdi paticikte tehlike gordu devlet terorist havası var sızdı aramıza aramızda kalsın ıraka 20 kisi gidiyomus c4 yuklu bombaları chemical ypamıs uzerlerinde sailorun sattıgı t-shirtler varmıs dikkat edin[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 nasıl serbest kaldılar bende anlamadım :)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: bLackcha0s, 30 Aralık 2005 00:02 tarihinde demiş ki: 1-Polat Amerika da ne yaptı orada neler oldu? 2-Elif en son kurtulmuştu nasıl öldü? 3-Polat elifin öldüğünü öğrendimi 4-Bunlar mahkemeye nasıl çıktılar ? bu 4 sorunun cevabını verene benden +rep pls 1-amerikada andy e biraz ayar werdi geldi :p 2-elifte beyin ölümü gerçekleşti, ailesi fişini çekme kararı aldı 3- örendi 4- polat teslim oldu[signature][hline]. [Bu mesaj SavagE tarafından 30 Aralık 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: bLackcha0s, 29 Aralık 2005 23:35 tarihinde demiş ki: o ne be öyle 1-2 saatte mezar yeşilleniyor. ne saçma. Ayrıca Canan ın kafasını kırarım ben! Hukuk diploması yırılırmı be sinirlendim bak şimdi. ahah koptum[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 elif kurtuluş gibiydi fakat nazife anne polat'ı anlatınca tekrar şoka falan girdi. polat da öldüğünü biliyor, cenazesine bile gitti. polise teslim olunca mahkemeye çıktılar[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 the end[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 nası biter dayı ya..[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bitti be efsane duygulandım hafiften çok iyiydi ama her dizi bu kadar kaliteli olsa keske her bakımdan senaryo çekiliş kurgu vs. mafya şiddet diziside olması gerekmiyo kaliteli olsun ne olursa olsun izlerim.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 eet daha kaliteli bu kadar net bazı şeyleri kabak gibi ortaya koyan bi dizi yada herhangi bi yazılı ürün daha gelmez bence.[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bir efsane daha noktalandı. Nasıl bitti göremedim ne vefasız adamım be eheueu[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bir dönem kapandı.İnsanlara belki hiç tahmin etmediklerini göstermeye çalıştı veya hatırlattı. the end......[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Cok güzeldi cok , Umarim simdi medya yine sacmalayip yok iste kurtlar vadisi mafyaya ozendiriyor ve kisilerin ceza almiyacagina inandiriyor seklinde haberler gorursem jiletlemeyi dusunuyorum kendimi.[signature][hline]slippery when wet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 simdide vatan sevgisini arttıryo insanlar onun icin abd dusmanı oluyo derler[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu kadar kolpa olabilirdi neyse bitti diip geçicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 beraat etmeselerdi ya keşke..çok abartı oldu artık öeh yani..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yine bir vecizeyi tekrar etti bitiminde.. "Sonunu düşünen kahraman olamaz.." Vay be .. bitti ha..?[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: daverc, 30 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Cok güzeldi cok , Umarim simdi medya yine sacmalayip yok iste kurtlar vadisi mafyaya ozendiriyor ve kisilerin ceza almiyacagina inandiriyor seklinde haberler gorursem jiletlemeyi dusunuyorum kendimi. mafyaya özendiriyor diil ama medya yine embesillik ürünlerini ortaya koyupta devlet görevi için bu suçları işleyen birisi ile eüüüyt racon keserim ülen diyip haraç kesen abidik gubidik mafya babalarını birbirinden ayırabilecek kadar zekidir umarım.[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 cidden hiç inanasım gelmiyo,,,böyle mi biticekti kurtlar vadisi,way be!!!artık perşembelerin de anlamı kalmadı... daha filmi war:)bakalım o nası olcak???fragmanları çok güzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar