Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XP format atarkenki sorum

Picci

Öne çıkan mesajlar

Format atmak için xp cdsini koyuyorum, (leptop var bende orjinal dell cdsi)
reset atınca başlamak için bir tuşa basın tarzı yazı çıkıyor basıyorum yükleme yapıyor, daha sonra bir ekranda windowsu yeni kopyala ve windowsu onar seçenekleri çıkıyor.Şimdi windowsu kopyala desem yapsam bilgisayar açılırken 2 tane windows çıkacak biz seçeceğiz hangisine girelim diye.
Ben öyle istemiyorum direk şuanki Xp yi silip baştan Xp kurmak istiyorum nasıl yapabiliriz?[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede.
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim
Windowsu yeniden kopyala
seçeneğini seçince bu sefer yükledikten sonra bilgisayar açılınca 2 tane windows seçeneği çıkıyor seçip giriyoruz.
Ben eskisini tamamen silmek istiyorum.
O zaman yenisini bu şekilde yükleyeceğim?[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede.
Sosyal ağlarda paylaş

esc tuşuna basınca bi menu gelmesi lazım hdd leri gösteren ordan win xp yüklü hdd i sil yeniden oluştur ve xp yi kur..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ayarladım, harddiskide biçimlendirdim yüklerken 93 te değer: inputdevicessupport bölümündeki satır nahatar:usbehci
bozuk yada eksik diyor. .SIF dosyasının içindeymiş.
Sildil XP yi şimdide yüklerken bu hatayı veriyor nedir bu?[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede.
Sosyal ağlarda paylaş

Biosta "Integrated Peripherals" diye bır kısım var oraya gir, orada "USB Controller" yazan yeri "disable" yap ve kaydet.
Windows' u kurduktan sonra tekrar "enable" yap.

Çoğu biosta bu şekilde, senin biosunu bilsem tam olarak yazardım.
Benim yazdığım gibi yerler yoksa biraz kurcala biosu elbet görüceksin "USB Controller" yerini.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke
(,,.(
(=' :' )
(,(" )(" )
Sosyal ağlarda paylaş

Formatı başka bir XP cdsi kullanarak attım.
Sonra orjinal dell drivers vs.. cdsini taktım fakat çok kullanışsız yapmışlar herşeyi tektek indiriyorsun neyse hepsini indirdim herşey tamamda.
Ağ bağlantıları kısmında hiçbir bağlantı tanımamış, yeni bağlantı kur deyinede tanımlama falan istiyor.
Şimdi Dell inspiron 1100 Kullanıyorum ne yapmam lazım?[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...