Picci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Format atmak için xp cdsini koyuyorum, (leptop var bende orjinal dell cdsi) reset atınca başlamak için bir tuşa basın tarzı yazı çıkıyor basıyorum yükleme yapıyor, daha sonra bir ekranda windowsu yeni kopyala ve windowsu onar seçenekleri çıkıyor.Şimdi windowsu kopyala desem yapsam bilgisayar açılırken 2 tane windows çıkacak biz seçeceğiz hangisine girelim diye. Ben öyle istemiyorum direk şuanki Xp yi silip baştan Xp kurmak istiyorum nasıl yapabiliriz?[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 e format atıcaksın işte xp ye oradan hdd yi biçimlendir[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 dediğim Windowsu yeniden kopyala seçeneğini seçince bu sefer yükledikten sonra bilgisayar açılınca 2 tane windows seçeneği çıkıyor seçip giriyoruz. Ben eskisini tamamen silmek istiyorum. O zaman yenisini bu şekilde yükleyeceğim?[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Kur deyip eskisinin üzerine kuracaksın. Zaten devam ederken bir yerde harddiski biçimlendir gibi bişi çıkar. Öyle birşey var. Gözden kaçırıyorsun muhtemelen.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 esc tuşuna basınca bi menu gelmesi lazım hdd leri gösteren ordan win xp yüklü hdd i sil yeniden oluştur ve xp yi kur..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 selam, en altta kısa yollar olması lazım. en son formattan buyana epey zaman geçti, şimdi anımsayamadım menüleri. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Altta c:/windows falan yazıyo yani şuanki kullandığım windowsu gösteriyor ama onunda bi action yapılmıyor ya onun yanında kopyalanıyor yada onarma seçeneği çıkıyor[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Hardiski bicimlendirmek istiyorsanız L basın der Muhtemelen sen onu görmedin.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben format bile atamıyorum hdd yi biçimlendirme gibi lüksümde yok çünkü çıkmıyooorrr :=([signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 tamam ayarladım, harddiskide biçimlendirdim yüklerken 93 te değer: inputdevicessupport bölümündeki satır nahatar:usbehci bozuk yada eksik diyor. .SIF dosyasının içindeymiş. Sildil XP yi şimdide yüklerken bu hatayı veriyor nedir bu?[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 USB leri kapatman lazım[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Açıklayabilirmisim?[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Biosta "Integrated Peripherals" diye bır kısım var oraya gir, orada "USB Controller" yazan yeri "disable" yap ve kaydet. Windows' u kurduktan sonra tekrar "enable" yap. Çoğu biosta bu şekilde, senin biosunu bilsem tam olarak yazardım. Benim yazdığım gibi yerler yoksa biraz kurcala biosu elbet görüceksin "USB Controller" yerini.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bios ver A05 yazıyor başlarken F2 ile açtım biosu ama usb ile ilgili birşey bulamadım.[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 usb hub gibi bişey olmalı[signature][hline]İmzamı kaybettim hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Formatı başka bir XP cdsi kullanarak attım. Sonra orjinal dell drivers vs.. cdsini taktım fakat çok kullanışsız yapmışlar herşeyi tektek indiriyorsun neyse hepsini indirdim herşey tamamda. Ağ bağlantıları kısmında hiçbir bağlantı tanımamış, yeni bağlantı kur deyinede tanımlama falan istiyor. Şimdi Dell inspiron 1100 Kullanıyorum ne yapmam lazım?[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 up[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 up[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar