numberten Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hahahah gay :P[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 + ezik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yaa abi direk turkleri koycaklar oyuna ally de shaman ve akıncı modelleri gelcek yeniceri ve tokatcıları saymıyorum bile baslangıc yeri belli degil ama kralları battalgazi veya karamurat olcak[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: BullDoG, 30 Aralık 2005 23:15 tarihinde demiş ki: yaa abi direk turkleri koycaklar oyuna ally de shaman ve akıncı modelleri gelcek yeniceri ve tokatcıları saymıyorum bile baslangıc yeri belli degil ama kralları battalgazi veya karamurat olcak Pardon arkadaşım ama biz Türkler Human kategorisine girmiyormuyuz? yani şahsen ben insanım :D sizi bilemem[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Farinal, 30 Aralık 2005 23:05 tarihinde demiş ki: + ezik ;) bu banamıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: yevaud, 30 Aralık 2005 23:33 tarihinde demiş ki: said: Farinal, 30 Aralık 2005 23:05 tarihinde demiş ki: + ezik ;) bu banamıydı ? hayır allylarla olan ortak bi özellikleri daha bunlarda ezik anlamında dedim.[signature][hline]SWG: Lewea Melinan. CoH: Farinal. GW: Farinal Melinan. WoW: Farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yannız yevaud orda üstüne alıncak bişi yok :D belli sana demediği[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya ben konuya alakasız ama ne zaman geliyor bu ek paket :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: onurdolar, 30 Aralık 2005 23:23 tarihinde demiş ki: said: BullDoG, 30 Aralık 2005 23:15 tarihinde demiş ki: yaa abi direk turkleri koycaklar oyuna ally de shaman ve akıncı modelleri gelcek yeniceri ve tokatcıları saymıyorum bile baslangıc yeri belli degil ama kralları battalgazi veya karamurat olcak Pardon arkadaşım ama biz Türkler Human kategorisine girmiyormuyuz? yani şahsen ben insanım :D sizi bilemem yok usta bizi direk ayrı yapıyolar :D oyuna baslar baslamaz at uzerindesin :) gorursunuz humanla ne alakamız var bizim human olsak stormwinde bir turk hamamı olurdu en azından :-) dimi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 turkler uzaylıdır dıom 10 senedır kımse cıddıye almıo[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki: On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts! "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 olmaz, horde'a parlak gozlu bir irk gelio alliance'ada parlak gozlu bir irk gelir. aha yazdim buraya gorursunuz. edit: bunlarin gozude parlakmis ama yeterince parlak degil :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! [Bu mesaj Azmodai tarafından 31 Aralık 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 dranei güzel ya denge gelsin biraz su boylara irilige filan harbi dogru yazmıslar :) ne bu boyle ufak tefek kaldık adamlar yalı gibi masallah orclar taurenler simdi bide sırık gelecek shamanda onlarda eahaehae haksız rekabet :)) allience ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 dranei benim bildigim kadariyla blood elf lerle ally degilmiydi ya? nasil alliance a katilcaklar? ayrica warcraft 3 tane hatirladigim kadariyla igrenc tipleri vardi gelmesinler mumkunse[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Burning legiondan sonra insanlar gene bloodelf lerden yardım istediler elfler yetisemedi felam filam ally bi kac savas kaybetti ondan sonra dusmanlık boy gosterdi bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Dranei gelirse en çirkininden açıcam bi tane, gidip ironforge'da gördüğüm bütün şirin female gnome ve night elf'leri yalayacağım. Nıhahaha.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 eheh gelsinler gelsinler , daha once nasil koklerini kazidiysa azeroth tan da kazir orclar bunlari . tipsiz herifler ^^ gerci sc de protosslardan arak bir tipleri var karizma yok[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar