Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dranei > offical ?!?!?!?

scorch

Öne çıkan mesajlar

said:
BullDoG, 30 Aralık 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
yaa abi direk turkleri koycaklar oyuna ally de shaman ve akıncı modelleri gelcek yeniceri ve tokatcıları saymıyorum bile baslangıc yeri belli degil ama kralları battalgazi veya karamurat olcak

Pardon arkadaşım ama biz Türkler Human kategorisine girmiyormuyuz? yani şahsen ben insanım :D sizi bilemem[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW
Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co.
Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co.
Eroshnak 47 Orc Hunter FW
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onurdolar, 30 Aralık 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
said:
BullDoG, 30 Aralık 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
yaa abi direk turkleri koycaklar oyuna ally de shaman ve akıncı modelleri gelcek yeniceri ve tokatcıları saymıyorum bile baslangıc yeri belli degil ama kralları battalgazi veya karamurat olcak

Pardon arkadaşım ama biz Türkler Human kategorisine girmiyormuyuz? yani şahsen ben insanım :D sizi bilemem

yok usta bizi direk ayrı yapıyolar :D oyuna baslar baslamaz at uzerindesin :) gorursunuz humanla ne alakamız var bizim human olsak stormwinde bir turk hamamı olurdu en azından :-) dimi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz, horde'a parlak gozlu bir irk gelio alliance'ada parlak gozlu bir irk gelir. aha yazdim buraya gorursunuz.

edit: bunlarin gozude parlakmis ama yeterince parlak degil :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!

[Bu mesaj Azmodai tarafından 31 Aralık 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh gelsinler gelsinler ,

daha once nasil koklerini kazidiysa azeroth tan da kazir orclar bunlari .

tipsiz herifler ^^

gerci sc de protosslardan arak bir tipleri var karizma yok[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...