Nefr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Nefr, 30 Aralık 2005 13:25 tarihinde demiş ki: Warrior olsan kaçayım eyvallah. eheh deli misin bağlasan durmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Eh, imp hamstring ftw. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Deterrance+wingclip(imp daha ii olur) > bütün dagger rogueler (iki tarafda itemli olcak) Bs atamadikdan sorna yürüyemedikden sonra sürekli flare icinde hapis kaldikdan sonra yapılabilicek birşey kalmior. Hunter Over die demo var bizim serverden hantır izleyin onu bi fikir sahibi olabilirsiniz.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bir hunter olarak emin olduğum birşey var 2H i herzaman dual wielda tercih ederim. Ya bende bir bozukluk var yada dual wield daha fazla miss yapıyor. İtiraz eden olursa dediğime cevabını vermiş oluyorum böylece. Her neyse bu silahı pek tabii hunter alabilir. Hunter Melee sadece wingclip vurmuyor herhalde, winclip vururken aradan raptor strike ta vurur, tyanına moongose da ekler bunlar direk yapılan attacklar olduğu için speed mpeed yalan oluyor. Bu silah huntera verilmez diyenlere asla katılmıyorum, ama karşı gelemeyeceğim bir fikir var madem warriorlar dururken o silah huntera gitmemeli. Hunter ile melee kelimesini bir arada görünce durup göğüs göğüse çarpışıyor anlıyor sanırım bazı kişiler. Ayrıca hunterlara kızmayın gidn blizzarda kızın, blizzard huntera cloth + leather + mail armor giyebilme imkanı vermiş, polearmdan axe e, gun dan two handed sworda kadar yığınla silah kullanma seçeneği vermiş ee bunu vermişken ama abicim ben buna rollamam felan asla demem. Tabi tutupta guildimden olsun olmasın başka bir adamın gerçekten ihtiyaç duyduğu bir itemada atlayacak değilim.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 loladin e thunderfury vermiş pc hunter a bunu vermişler çokmu[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: -Wissy, 30 Aralık 2005 14:12 tarihinde demiş ki: Grand Marshal Claymore'lu Hunteri Meleede Zinrokh ile %40 HP ile dovuyorum. %10'a falan getiriyor beni en fazla.. Roguelari bilemem de Warriorla Melee'ye isterse 1H Ashkandilerden 2 tane alip girsin, yetmez. olay hunterın sadece melee yapması değil, ranged imkanı kalmadığı zaman ikinci bir şansa sahip olması. ashkandi'li enrage'li warrioru tigule's harpoon ile sırf melee ile %50'lere getiren hunter da gördüm kendim, lhok'delar filan plate'e 500-600 raptor critliyor ki warrior yanına yaklaşmadan crit aimed filan atmışsa hunter gidişat ondan yana olur deterrance açarsa hele. teketekte zaten warriorun şansı berserker rage ile scatter'ı yememek ancak ama grup pvp'de yanına birileri geldi mi dual-wield değil 2h kurtarıyor instant attacklar nedeniyle, orası kesin..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar