Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Acikcasi, dün su olayi görene kadar DKP'nin hicbir ayrim olmaksizin uygulanmasi taraftariydim. Ama görüyorum ki, bazi sinirlamalar yapmak da gerekiyormus. Buradan PC'yi kutlarim da, napmissiniz be abi siz : ) Gerci Vana da haklidir, full Dragonstalker, imba crossbow falan yaptiktan sonra DKP'yi harcama derdine de girmis olabilir : P[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain TrainPenthesilea, Level 60 Night Elf PriestessEmilo, Level 60 Gnome WarriorElandra, Level 60 Night Elf HuntressQuatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 its clearly hunter weapon abi nie tartısma yaratıon :P[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 arap yağı bol bulunca bişey yapar derlerya :D hehe adamlar için normal bi silah olmus bu demekki[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Yoo, PC'de kimsede yok yanlis bilmiyorsam. Magtheridonda bile ya 4 ya 5 tane olmasi lazim Ashkandi'den.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ayip gunah. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonador Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 DKP nin bir nevi rehber olması, kimin daha çok emek verdiğini göstermesi açısından yardımcı olması lazım diye düşünüyorum. Yoksa bazı kurallar olmalı, guild'in daha güçlü olmasına yardımcı olunmalı, kişilerin egolarının tatminlerine değil. Tabi her guild istediğini yapmakta özgürdür ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonador Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ha birde böyle birşey var :D http://hunterweapon.blogspot.com/ [Bu mesaj Lonador tarafından 28 Aralık 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bizim guildde boyle bir sey olsa guild dagilir heralde :D gerci dps i goz onunde bulundurmazsan/cok zor/ stamina + attack power verior :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Vana'da Crul'shorukh, Edge of Chaos ve Doom's Edge vardi. Ikisi bir arada 20 stam ve agi enchant ile 128 attack power (ve daha cok crit tabiki)veriyor. Oysa enchantli bir sekilde Ashkandi 33 stam ve 116 ap veriyor. Bana cok anlamsiz geldi yani.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 28 Aralık 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 dooms edge ftw :D cilgin bu arkadas o zmn.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ben 1 yildir oynuyorum daha MC yapamadim, soyle resimler yollamayin sinirlerim bozuluyo..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Hunterweapon sitesinde Thunderfury almış hunterı gördünüz mü Allahından bul emi[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 evet 60 hunter olarak o insanı bende kınadım her hunteri aç olarak değerlendirmeyin abi lütfen türk hunterlardan açlık yapan varmı bizim guildden yeni gelen hunterin teki arcmagus ringini istedide allahtan vermedik tamm arkadadaşlar o zaman bende : warriorlar LÜTFEN CROWN OF DESTRUCİTONU ALMAYIN demek istiyorum daha çok item alıyolarda neyse ...[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter http://wow.allakhazam.com/profile.html?680883 ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ben öyle guild'i öperim. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucehan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 binlerce warrior o silahın hayali ile yaşıyor :). bak sen adamın yaptığına... raidde bulunan warriorlara üzüldüm, uykuları kaçmış olabilir. not: Birisi BL yi Uplayabilirmi? birşey yazacağım mesaj sayım yetmiyormuş, illa yeni konu açtıracak bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya şaka falan gibi geliyo şuan bana.r14 silahından daha iyi oldugu soyleniyo bu silahın[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonador Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Can a hunter equip it? Then it's a hunter weapon! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 oha, cok buyuk kayip. yazik o guild'in officerlarina da warriorlarina da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 neyseki gnome değil öle gnome hunter die bişe olduunu düşünün bide elindede bu silah :)[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Gerçekten pcde olan hata buna ortaya çıkardı. Bildiğim kadarıyla KR'de de warrior hariç bidlemek isteyenler oldu ancak alınan kural ile sadece warriorlar bidleyebiliyor. Pcde ise silah düştüğün warrior bidliyor, paladin onu outbid yapıyor, hunterda paladini. Sonuçta yazık oldu silaha. PC'deki paladinler warriorlara, silah almak istiyorsanız puanlarınızı dikkatli kullanın demişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ne var? Buz gibi hunter weapon işte. *!lvl 60 da nasıl alabileceğini hesaplamaya gider* Ayıp olmuş cidden yalnız, ben warrior olsam aggroyu kucağına bırakırım bu arkadaşın herhalde, buyur kes der geçerim. Az çok işe yarasın diyemiyorum ama kınından çıksın bari kılıç. Ha tabii kimsenin ihtiyacı yok ise ayrı da, öyle bir ihtimal de var mı bilemiyorum, uzağım konuya henüz epeyce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Gayet güzel işte. Her şekilde hunterın işine yarar bir alet. Adam guild masterı ile konuştukdan sonra yemez içmez DKP biriiktirir alır. Zaten size kalsa hunter dediğin 2xDawn's Edge den öte bir şey kullanmasın. Babarous Blade i bile "OMG Warrior//Paladin Weapon" diye huntera vermek istemeyen tüm mele class ları kınıyorum. Edit: Bunu alan MT de ayrı bi komedi olur. MTim bunu giyse tanklarken DMG vermem hayatta, shield kullanmayan MT mi olur :) [signature][hline]Akairis LvL60 NE Hunter - Magtheridon Saints Of The City http://www.saintsofthecity.com [Bu mesaj Akairis tarafından 28 Aralık 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 iyi de akairis, şöyle bi durum var. oyundaki nerdeyse bütün melee silahlar hunterların işine yarıyo. e o zaman hepsini alma hakları mı olsun demek bu ? kimse bwl farmlayan guilddeki huntera 2 tane dawn's edge al demiyo tabii ki. doom's edge ve o nef dropu 1h axe yeterince iyi fury warriorlar ve hunterlar için.bence ufak birkaç kural olması gerek dkp sistemi bile olsa. o hunter için ne kadar ufak bir upgrade o silah (hatta daha da kötü belki eski silahlarından sonra) fakat bir warrior veya paladin çok daha büyük potansiyelle kullancaklar o silahı :) 2h silahları asıl sahiplerine bıraksalar daha hoş olur :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. [Bu mesaj Phlox tarafından 28 Aralık 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 İyide bu tercihdir. Ben 2x1h yerine adam gibi koydumu indiren 2H i her şekilde tercih ederim. Bak seninde yazında diosun fury warrior ve hunter için diye. E 1h sağlamlarıda roguelar ve furry warriorler alıo, hunterlar naapsın? Hunter oynamayan sanıyoki hunterlara ver silah//yay geriden vursunlar, mele yapan hunter kötü hunterdır zaten bırak ölsün. Survival ağacını incelersiniz hunterla mele de de çok güzel dmg verebildiğini görürsünüz ama 2x1H ile mele yapılamıyor malesef. 2x1H in tek avantajı 2x15agi enchantıki adam gibi crit ve AP veren bir silah varsa 15agi yi her şekilde harcarsınız.[signature][hline]Akairis LvL60 NE Hunter - Magtheridon Saints Of The City http://www.saintsofthecity.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hunterlar naapsın diyosun , onlar da melee classlar almadan dokunmasın işte onu anlatmaya çalışıyorum :) sizin o bwl dropu crossbowunuzda 40 agi 25 stam olsa ve melee classların bidlemesine izin verilse nasıl hissederdin ? :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar