Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi class'ı önerirsiniz?

SaNSaR_BjK

Öne çıkan mesajlar

eyvallah aynen +1
said:
dratogy, 29 Aralık 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
Karakterler iyi güzelde.. Direkt genelleme yapacak kadar bilgi birikimi sahibi olduğumu da söyleyemem fakat iki değişik realmde oynadım ilki Balnazzarda NE hunter açmıştım lvl 43 e gelince çarıksız magtheridon a hordeye kaçtım:) karakterlerin hepsi birbirinden eğlenceli, farklı ama allience den kaçtım o kadar minik beyinli insanın bir araya gelipte 60lvl e kadar nasıl gelebildiklerine hala şaşırırım (Balnazzarda gördüğüm bu idi) yine genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın.. eğer diyorsanki ironforge da ortalık ta boş beleş hoplayan zıplayan birbirini öpen gıdıklayan "wts my mom" diye /y spam yapan, "eha düşük lvl horde du bi kesim" deyipte kendini tatmin etmeye çalışan, sarık cinsi bir helm giyip dinlerle dalga geçen tiplerden uzak durayım ozaman hordeye geç garanti olsun:P, ha orada aynı elemanlar yokmu var tabiki ama daha az gördüm:/ Birşey daha ekleyeyim eğer aklın bacak aranda çalışıorsa geç ally ye striptiz yapan NE female char ları izle adres balnazzar realm:P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SaNSaR_BjK, 30 Aralık 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
:(:(:(:( iyice kafan karıştı ya poffff

kafan karışmasın iki kriter var işte belirleyeceğin.. Örnek olarak ilk önce en çok zevk alacağın karakteri belirleyeceksin sonra benim vurgulamak istediğim kritere göre oynayacağın ortamı.. Vurgulamak istediğim özet olarak sen en çok zevk aldığın karakteri seçsen bile yarın öbürsügün ortam çekilmez hal aldığında o zevk aldığın karakter e log on yapmak işkence halini alacaktır.. Buna mahal vermemek amacıyla yazdım:)
Edit: Milleti boşveremezsin çünkü onlarla iç içe oynayacaksın tek başına değil:) Sen bi şekilde bi yerde kafana göre başla 10 gün tanıma süresi gibi demo bi karakter yarat sonra zaten çok rahat bi şekilde seçimini yaparsın..
[signature][hline]Daggerimi ye

[Bu mesaj dratogy tarafından 30 Aralık 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dratogy, 30 Aralık 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
said:
SaNSaR_BjK, 30 Aralık 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
:(:(:(:( iyice kafan karıştı ya poffff

kafan karışmasın iki kriter var işte belirleyeceğin.. Örnek olarak ilk önce en çok zevk alacağın karakteri belirleyeceksin sonra benim vurgulamak istediğim kritere göre oynayacağın ortamı.. Vurgulamak istediğim özet olarak sen en çok zevk aldığın karakteri seçsen bile yarın öbürsügün ortam çekilmez hal aldığında o zevk aldığın karakter e log on yapmak işkence halini alacaktır.. Buna mahal vermemek amacıyla yazdım:)
Edit: Milleti boşveremezsin çünkü onlarla iç içe oynayacaksın tek başına değil:) Sen bi şekilde bi yerde kafana göre başla 10 gün tanıma süresi gibi demo bi karakter yarat sonra zaten çok rahat bi şekilde seçimini yaparsın..

Haklısın en iyisi ben demo bi karakter acıyım aklımı yatan tarafta olurum... Bide bu oyunda karakter acma sınırı varmı ?[signature][hline]..............
Sosyal ağlarda paylaş

orklar legalosu hiç sevmezdi çünkü kafalarına gözlerine ok sokardı ;) gay olduğunu bilmem ama kıskanç hordeler bu kadar karizma gözüken bi ırka başka bi yakıştırma yapamazdı ;) evet NE yime ve evet hunterim adamda çok karizma ork hunterle karşılaştırınca midem altüst oluyo, ve fantastik edebiyat ürünlerini okuyan biri olarak orklara ve türevlerine gıcıkım o yüzden elf açtım sende aç eğlenirsin ;)[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quel-Thul, 29 Aralık 2005 14:54 tarihinde demiş ki:
abi sana bi öneri... hunterı sapla, petini kes
:D

Beastial Wrath li bir Broken Tooth rog sololuyo =) Punk sakın oyle bir şey deneme walla yazık olur rezil olursun elaleme =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Gank Me - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

lol abso =]

Hastasıyım ben de trinketımın, BGda falan muhteşem oluyor cidden ayrı da, asıl güzelliği dışarıda açık havada yapılan PvPde ortaya çıkıyor. Hele bir de farkettiysem etrafta rogue olduğunu ve tedbirliysem, bir de trapime yakalandığında o rogue tadından yenmez oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
öldürdün olm haha[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Sosyal ağlarda paylaş

Undead Şamanim var çok keyifliyim Ankh kalmamiştida...
Ama Tauren rogueden memlunum adam 50 yarddan seziyor felan orada birisimi var diye ses ediyor macrom var onun için
"BURADA KİMSE YOKK!ROARRORO" gibisinden tabi adam onu duyunca eh peki deyip salavat a başlıyor.
bende sevindirik oluyorum görmedi mal diyerekden taze sökülmüş meşe ile cheap shot sinister kasiyorum malum tauren rogue combat ı seçer öküz,avrat,kütük (At,avrat,silah) muhabbeti.

:)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar
Sosyal ağlarda paylaş

Balnazzardan Magtheridon a geçtiğimi yazmıştım:P oradan da kaçtım sebebi ise orada kasmanın artık anlamsız gelmesi idi çünkü çoğu oyuncu zaten 55+ ve legendary lere sahip elemanları görmek bile sıradan gelmeye başlamıştı:) ki neyse olsun türk arkadaşlar var yinede kasılır dedim ta ki dün akşam allience 60 lvl epic mountlu arkadaşların "artık yapılacak birşey kalmadı gibi e ne duruyoruz öyleyse haydi arkadaşlar düşük lvl li horde oyuncularının quest yaptığı yerlere gidelim ve bütün gün saatlerce corpse camp yapalım" tarzı hareketlerin günden güne daha çok artması oldu.. Chromagus u duydum taze bir realmmiş ve sanırım migration almamış o yüzden 36 lvl de sergeant rankına sahip elemanlar bile var BG lere girmek oldukça kolaymış vs vs vs.. Yine özetleyeyim ben:))) Kısacası migrate almamış yani önceki dolu serverlardan 60lvl lik adamları höpedek diye taze servera zıplatmamış bir realm sanırım daha zevkli olacaktır senin için.. Chromagus a gel sen..
Edit: Birde buraya yazan arkadaşlardan bir ricam olacak 9 sayfalık girdi oluşmuş kaç tanesi bilgi isteyen arkadaşımızın işine yarayacak bilgilendirici boşuna veritabanında şişme yaratmayan, kafa karıştırıcı ifadelerin yer almadığı girdidir orası malum.. Acizane ricam boşa şişirmeyiniz ulan arkadaşlar:P
[signature][hline]Daggerimi ye

[Bu mesaj dratogy tarafından 31 Aralık 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...