Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi class'ı önerirsiniz?

SaNSaR_BjK

Öne çıkan mesajlar

bence yardım almıyacaksan hunter açma özellikle yeni başlayanlar için bela bi klas (kendimden biliyorum) mesela lvl 10 da pet almak için görev verecek sana ve yeni başlayan wowu bilmeyen biri mümkün değil anlayamaz anlasada bu sefer pet skillerini anlayamaz... hunter iyi kullandığın zaman hakkaten imba ölmüyosun heryerden çıkabiliyosun (magara hede hödö) genelde kendinden 2-4 lvl üstü questleri bitirip adamları rahatlıkla dövüyosun (yalnız başına) ve guruptayken dmg materde hep en üstte duruyorsun

bence worrior ol en azından sadece skille ve iyi silahlar sayesinde vurarak ayakta kalırsın az cok oyunu anlarsın ko ya hiç benzemiyo çünkü önce oyunu tanımalısın vakit olayınıda kafana takma ondan bol ne var ;)[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

horde çirkin ? O.o
Warrior açma bikere cidden sen önceden güzelce assasin oynamıssın aç bi rogue devam et
ha bu arada racial ability de önemli yani tip de önemli tabi :D
am sonucta bi rogue da stun resistin yüksek olması gayet iyi olmazmı orc açabilirsin bu şekilde msl ama en iyi ability orc'da gerisinin tipine bak :) sen ya rogue yada yakından bişi aç işte lol[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oktayca, 29 Aralık 2005 08:22 tarihinde demiş ki:
bence yardım almıyacaksan hunter açma özellikle yeni başlayanlar için bela bi klas (kendimden biliyorum) mesela lvl 10 da pet almak için görev verecek sana ve yeni başlayan wowu bilmeyen biri mümkün değil anlayamaz anlasada bu sefer pet skillerini anlayamaz... hunter iyi kullandığın zaman hakkaten imba ölmüyosun heryerden çıkabiliyosun (magara hede hödö) genelde kendinden 2-4 lvl üstü questleri bitirip adamları rahatlıkla dövüyosun (yalnız başına) ve guruptayken dmg materde hep en üstte duruyorsun

bence worrior ol en azından sadece skille ve iyi silahlar sayesinde vurarak ayakta kalırsın az cok oyunu anlarsın ko ya hiç benzemiyo çünkü önce oyunu tanımalısın vakit olayınıda kafana takma ondan bol ne var ;)

sende warriorı hede hödö kolay molay yaptın yok öle kolaylık lol
binbir çeşit skill var asıl warrior yeni baslayana kötü adam daha tread nedir bilmiyo nasıl yapılır onu nerden bilecek?[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 29 Aralık 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
said:

bence worrior ol en azından sadece skille ve iyi silahlar sayesinde vurarak ayakta kalırsın az cok oyunu anlarsın ko ya hiç benzemiyo çünkü önce oyunu tanımalısın vakit olayınıda kafana takma ondan bol ne var ;)

binbir çeşit skill var asıl warrior yeni baslayana kötü adam daha tread nedir bilmiyo nasıl yapılır onu nerden bilecek?

skille ve silahla diyorum farkettiysen ve yeni başlayanın anlaması için en kolay klas warior bence diğerlerinde çok farklı uygulamalar var wariordaysa vur kafasına al lokmasını temel mantık ;)[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

yeni baslayana uygun anca solo giderse warrior grup icinde agro tutmak vs. komplike edio warrioru[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SaNSaR_BjK, 28 Aralık 2005 13:55 tarihinde demiş ki:
Sipariş Edeli 10 Gün Oldu Bende Oyun GelMeden Bilgi TopLuyum Dedim.
Bu Şekilde YazMamın SeBebi El AlışKanlı ARkaDaşım...

Bence o el aliskanligini degistir. Sana da yazik bizede. Okurken basim donuyor. Hem guzel Turkcemize de yazik.

Not:Simdi ulan ibis peki sen neden Turkce karakterler kullanmiyorsun dersen, Lab in klavyesi de ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue açma ben açtım sen açma :D

Al işte lvl 60 yaptık adamı yarı canla yakalıcam yok manası az olcak fln bunları düşünmekten baydım valla. Adam gibi dalıp indirmek istiyorum olmuyo yani. Lvl 50 ye kadar fln herşey güzeldi paşa paşa kesiyodum milleti ondan sonra artık kimse kesilmiyo kolay kolay.Hani bg de karambolde indiriyosun da herkesi teketek de bi başına bayrak bile koruyamıyosun. 1 kişi geliyo ne bilim hunter diyelim bayrağa atlıyo sapliyosun bekliyosun yardım gelsin yoksa biliyosun hunter seni indircek.Sonra bakıyosun yardım gelmiyo allah deyip daliyosun yarıya indiriyosun direk canını adam atıyo stun ını bilmem bokunu püsürünü sprint açıyosun yaklaşıyosun cart trap koyuyo yine tee ebesin.. ... gidiyo ordan vuruyo vuruyo zaten azcık canın var iniyosun. Yani bu bi hunter örneğiydi bunları çoğaltabilirz. :) Rogue açma ! Hunter aç veya ben druid açtım lightnings blade de o da güzel. İnstance da hep bi görevi yapmak zorunda kalmıyosun gerekirse tanksın damager sın healersın yani sıkılmıyosun bence...[signature][hline]WoW EU - Burning Legion

= Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal

http://www.guildhajnal.com
Sosyal ağlarda paylaş

sansar kardesim, goruyorsun oyunda kimse kesin bir sey oneremiyor. siniflar arasi genel bir denge soz konusu cunku. acc gelince ac bir iki karakter oyle takil, gez filan bir-iki gun. degisik karakterler ac. ilk questleri yap. bir seye karar verdigin zaman o ilk questler cekilmez oluyor ne kadar iyi bilip hizli gecersen o kadar iyi. oyuna baslarken yapman gereken dort secim var: taraf, irk, class ve server. acikcasi ancak deneye yanila sen bulabilirsin ne sececegini. server seciminde biraz yardimca olabiliriz aslinda.

oncelikle pve, pvp, rp ve rppvp arasindan birini sececeksin. pve`de sen istemedigin surece diger oyuncular sana saldiramaz. pvp`de heran saldiraya ugrama ihtimali vardir. rp roleplaying serverlari, iyi ingilizcen yoksa secme. rppvp roleplaying ile pvp`yi karistirmislar.

bir de server seciminde onemli olan ne zaman acildigi:

eski serverlar var, adamlar asmis bir senedir geceli gunduzlu oynuyorlar. eger iyi oyuncuyum, solo takilirim gerekirse bu adamlara kendimi kanitlarim diyorsan bunlarda ac. ortam daha sakindir, oyuncular kurallari bilir, ninjalar mimlenmistir, ah dengelidir, lvl 60`tan sonra cok rahat setini duzersin. ama ilk baslarda quest yapacak adam bulamazsin. ah`da satacak mal bulamazsin, kimsenin ihtiyaci yoktur cunku, bg`ye gidecek takim bulamazsin filan.

yeni acilan, eski serverlardan transfere izin verilen serverlar var. burada da asmis adamlar var ama genelde alt yaratiyorlar, o karakterlerle oynuyorlar. cunku yeni oyuncular da bu tip serverlari tercih ediyor. ben olsam bunlardan birinde baslardim.

yeni acilan eskilerden transfere izin verilmeyen serverlar var bir de. bir iki karakter acip baktim bunlara tavsiye etmiyorum sahsen. mal dolu. ama genellemeler zararlidir, sanslisindir, iyi bir grup bulursun bilemem.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 29 Aralık 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
said:

binbir çeşit skill var asıl warrior yeni baslayana kötü adam daha tread nedir bilmiyo nasıl yapılır onu nerden bilecek?
hakkaten read nedir tailorların yaptığı item felanmı
warrior yeni başlayanlar için iyi bir class threat yapmayı oorenmekte ne var[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

6 ay oynadım oyunu cogu arkadaş kadar olmasada saatlerce pvp yaptım ve Hunteri (ki 47 lvla kadar onuda kastım) begenmedim hele ki Night Elfler deki gay tiple hunter hiç olmaz bari dwarf hunter aç[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW
Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co.
Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co.
Eroshnak 47 Orc Hunter FW
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterler iyi güzelde.. Direkt genelleme yapacak kadar bilgi birikimi sahibi olduğumu da söyleyemem fakat iki değişik realmde oynadım ilki Balnazzarda NE hunter açmıştım lvl 43 e gelince çarıksız magtheridon a hordeye kaçtım:) karakterlerin hepsi birbirinden eğlenceli, farklı ama allience den kaçtım o kadar minik beyinli insanın bir araya gelipte 60lvl e kadar nasıl gelebildiklerine hala şaşırırım (Balnazzarda gördüğüm bu idi) yine genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın.. eğer diyorsanki ironforge da ortalık ta boş beleş hoplayan zıplayan birbirini öpen gıdıklayan "wts my mom" diye /y spam yapan, "eha düşük lvl horde du bi kesim" deyipte kendini tatmin etmeye çalışan, sarık cinsi bir helm giyip dinlerle dalga geçen tiplerden uzak durayım ozaman hordeye geç garanti olsun:P, ha orada aynı elemanlar yokmu var tabiki ama daha az gördüm:/ Birşey daha ekleyeyim eğer aklın bacak aranda çalışıorsa geç ally ye striptiz yapan NE female char ları izle adres balnazzar realm:P[signature][hline]Daggerimi ye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dratogy, 29 Aralık 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
Karakterler iyi güzelde.. Direkt genelleme yapacak kadar bilgi birikimi sahibi olduğumu da söyleyemem fakat iki değişik realmde oynadım ilki Balnazzarda NE hunter açmıştım lvl 43 e gelince çarıksız magtheridon a hordeye kaçtım:) karakterlerin hepsi birbirinden eğlenceli, farklı ama allience den kaçtım o kadar minik beyinli insanın bir araya gelipte 60lvl e kadar nasıl gelebildiklerine hala şaşırırım (Balnazzarda gördüğüm bu idi) yine genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın.. eğer diyorsanki ironforge da ortalık ta boş beleş hoplayan zıplayan birbirini öpen gıdıklayan "wts my mom" diye /y spam yapan, "eha düşük lvl horde du bi kesim" deyipte kendini tatmin etmeye çalışan, sarık cinsi bir helm giyip dinlerle dalga geçen tiplerden uzak durayım ozaman hordeye geç garanti olsun:P, ha orada aynı elemanlar yokmu var tabiki ama daha az gördüm:/ Birşey daha ekleyeyim eğer aklın bacak aranda çalışıorsa geç ally ye striptiz yapan NE female char ları izle adres balnazzar realm:P

dedigin çogu şeye +1111111111111111[signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...