SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Aslında onemlı olan senın sevdıgın bı sey olması cunku ılerde oldukca sıkılabılıyorsun..Bence Horde tarafına da bı goz at ozellıkle shaman sınfına[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yok yok cuce seni bozar, ally`nin kurtarilmis sinifi onlar. sen tam olarak NE sin NE kal.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 eet KOcuların hepsini NE de toplayalım[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aaa gelme wowa felan kodan gelmissin pff gelem pls gelme yalvarıyorum gelme[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abi yannız sonra anti-kocu deyince kızıolar, o nedenle dipnot düşeyim izninizle, bütün kocular bu genellemeye dahil değildir (ben kocu değilim, sadece hem kocu hem de noob olmayanlar için konuştum)[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: SaNSaR_BjK, 28 Aralık 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Twisty KO'ya NeDeN Bu KaDaR UyUzSuNuz ? buyuk kucuk harflerle yazıolar +nooblar surekli agro kullanıolar birbirlerini kadırma enayi yerine koyma cabası var birbirlerini hep ezmeye calısıyolar en ufak bi yardımın altında bile bi istek bulunuo ko da boyle ve kocular boyle yalanmı ondan anti kocuyuz wowa baslayıpda seviyenin dahada dusmesini istemiyoruz[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 rahat bırakın çocuğu beşiktaşlıymış beşiktaşlıya laf yok... sen shaman aç çocugum shaman iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Twisty Sen YaNlış TanıMışSın Kocuları AyriyeTeN BüYük KüCük YaZMaM SeNi Bu KaDar İlGilenDiriYo Hala AnLamış DeYiliM....[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 adam hala agro kullanmadı belki düzgün bi ko cudur bazen cıkar böle benim 2ark vardı kocuydular bıraktılar hiç de agro kelime yoktu wowcu gibiydiler.rahat bırakın elemanı adam hala sükünetle düzgün cevap veriyor.[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yavrucum uzatma bu kadar büyük küçük yazman okurken göz yoruyor yapma denilirse yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 onurdolar Abi El AlışKanLıGı Ne YaPaBiliriM... :([signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bak şimdi caps locka veya shifte muhtemelen sol elinle basıyorsun sürekli degilmi? sol eline bir bardak nescafe veya ne seviyorsan ondan al ve sadece sag elinle yazı yaz wow forumlarındayken. Oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :) Denerim Abi şuan öle yapıyorum :)[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 tamam şimdi sor sorunu yanıtlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aa doru oda var ama bu arkadasta yazıdan kaybetti :D yoksa tanıdıgım kocular var ole gayet normal[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 İyi tamm bundan sonra böle yazarın sizimi kıracam...[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aha tmm 1.evreyi geçtin yakında bizdensin artık sende[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 heh okumaya başlayabilirim yazını artık =).[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :)[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 allkısss simdi istersen dwarf rog ol[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya night-elf hunter hoşuma gitti aslında ama kararsızım :([signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sen nasıl bir sınıf arıyorsun biraz tarif etsene mesela yüzüklerin efendisindeki karakterlerin hangisine en hayran kaldın? Gerçekten çok belirleyicidir bu soru gülmeyin. Gerçi shamanın benzeri yok filmde ama o kadar kusur kadı kızındada olur[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :) Ben savaşmaktan hoşlanıyorum ko da asassindim...[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Rogue aç diyeceğim ama çok benzer bir sınıf oynamış olursun eğer benzer olsun iyidir dersen Rogue aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Abi ben bu oyunda daimi kalcagım için ilerde bayar dediler rouga...[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar