paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 resmini yapıştır (sadece yüz) sana kime benzediğini sölesin... ben Einstein ve George Harissona benziyomuşum hade bakalım siz kime benziyonuz? yazın da görelim... aha link[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 internet bölümünde benzetilmişi var[signature][hline]İmzamı kaybettim hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 rahibe terasa ya benzetti bu beni :)[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hada ba[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 açıkmıştııııı :P[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!! RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 İlk önce bi kadına benzetti uyuz oldum. Matt Le blanc çıkınca bi hoş oldum. ve % 68 ile George Clooney e benzetilince daha bi hoş oldum. kalktı bi taraflarım ay ay[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 vladimir lenin karlheinz stockhausen scarlett johanson uma thurman o_O ralph schumacher(ilk söyleyen değil :)) che guevara bi kaç tane daha vardı arada tanımyodum onları yazmadım[signature][hline]İmzamı kaybettim hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Haydeee beni kimseye benzetemedi,güleyim mi ağlayayım mı?Heralde bu dünyada tekim..........:)[signature][hline]''Even if the sun has to burn me away as it burned my boots, even if i become no more than an insubstantial smoke in the chill of a mountain breeze, i will retain my principles and dignity, those elements that made my life worthwhile." Drizzt Do'urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya beni kimseye benzetmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 acildi said: dory, 01 Aralık 2005 22:18 tarihinde demiş ki: Sandra Bullock [signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 durun, patiye üye olduumdan beri ilk defa bişe yapcam hehe... açıldı arkaşım.. aramaya inanmak.. eeem sonra hıh bu topiin yeri bura değil, internete açcaktın.. hmm sanırım bu kadar.. olee ben de nihayet bu kelimeleri bi topikte cümle içinde kullandım holee :)[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 arattım ama bulamadım neyse kitlensin pardon...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 fernando alonso[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 colin farrel[signature][hline] harvester Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Elisha cultbert i koydum kimseye benzetemedi biraz özürlü herhalde simülatör ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Dragonmax, 28 Aralık 2005 19:58 tarihinde demiş ki: durun, patiye üye olduumdan beri ilk defa bişe yapcam hehe... açıldı arkaşım.. aramaya inanmak.. eeem sonra hıh bu topiin yeri bura değil, internete açcaktın.. hmm sanırım bu kadar.. olee ben de nihayet bu kelimeleri bi topikte cümle içinde kullandım holee :) açıldı arkadaşım bak burada sok gözüne bunu bende bi ilke imza attım:D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 pati albüm nden çalışmuyor ya orda biton resim vardi göderirdim bakalım değişik surat ifadelerine ne yapıyor[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: bLackcha0s, 28 Aralık 2005 20:07 tarihinde demiş ki: Elisha cultbert i koydum kimseye benzetemedi biraz özürlü herhalde simülatör ? beni okadar alakasız birine benzettiki hiç söylemiyim[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Al Pacino! YEAH! Hah bi de Keanu..pah![signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bana george clooney dedik ten sonra hayata bakışım değişti.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ahah üşenmiştim bakmaya bayadır ,ama cok uzun surmedı! işte bana benzeyenler ya da benım benzedıklerim =))) kırsten dust %65 drew barrymore %60 ayumu hamasaki %50 charlıze theron %49 jennıfer aniston %48 katie holmes %42[signature][hline]help me please,more and more that tıme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Neil Kinnock --- yüzde 50 Kenneth Branagh --- yüzde 50 Jean Paul Balmendo --- yüzde 54 Mubarak --- yüzde 54 Dick Cheney --- yüzde 55 Kobe Bryant --- yüzde 57 Calvin Coolidge --- yüzde 63 /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bende abidik gubidik seyler cikti belli tipimiz kayik[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 beni Gwyneth Paltrow a benzetti.[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: paspatur, 28 Aralık 2005 20:10 tarihinde demiş ki: said: Dragonmax, 28 Aralık 2005 19:58 tarihinde demiş ki: durun, patiye üye olduumdan beri ilk defa bişe yapcam hehe... açıldı arkaşım.. aramaya inanmak.. eeem sonra hıh bu topiin yeri bura değil, internete açcaktın.. hmm sanırım bu kadar.. olee ben de nihayet bu kelimeleri bi topikte cümle içinde kullandım holee :) açıldı arkadaşım bak burada sok gözüne bunu bende bi ilke imza attım:D benim gözüme somuşun sanki hehehe[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar