Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dağılıyorum

cenin

Öne çıkan mesajlar

İnsanlara alışamamaktan belki ,belki kendimi değersiz hissetmemden ,belki isteklerimin elimde patlamasından ,belki saçma salak olaylardan ,bilmiyorum belki hepsinden dolayı öyle bir bunalıma girdim ki yemek yme isteğim kalmadı su da içmiyorum son 4 gündür sadece kahve ile yaşıyorum bu yüzden uyuyamıyorum da çok kötü koptum.[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten alkol komalarından sonra bu hale geldim o saffayı bitirdim[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
Sosyal ağlarda paylaş

kendini kandırmaya çalışmak çözüm mü ?[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi asosyall değilim,ortam var,arkadaş var,açıkçası gerekli hiç bir nedenim yok.sorun da burada yani bir şeye sardırmak bunun ertelenmesi.daha öncede yaptım bunu her seferinde artarak geldi işte bu son hali.[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
Sosyal ağlarda paylaş

spor aktivitelerine gir,kültürel ve sosyal kluplere girip insanlar arasında olmaya çalış.

veya herşeyi bırakıp bir iş bul kendine çalış.çok rahat ortamda sorunsuz bir şekilde yaşıyorsan en minik şeyler bile sana çok büyük sorunlar olarak gözükebilir.[signature][hline]shinsetsu desu francesko..

hordebab
Sosyal ağlarda paylaş

bu dönemleri 2 sene yaşadım.İlk olarak saldım.Herşeyi deliliğe vurdum ciddiyetsizleştim hayata karşı hiçbirşeyi hiçkimseyi ciddiye almadım.
Kafama eseni yaptım.
Alkol aldım ama hiç sigara kullanmadım.

sadece saldım. dedim ki dünya benden değerlimi millet benden değerlimi salarım ben

dedim ve saldım o zamandan beri toparlanamıyorum =) bunalım şarkılar dinleme ver kendını teknoya misss[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

özel günlere inanmam be hacı hem sorun "ben" olmamla alakalı değil yani bilmem sallayın ya ne farkeder.[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
Sosyal ağlarda paylaş

psikologları sevmem hatta nefret ederim psikolog tanıdıklarımdan dolayı olabilir.[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
Sosyal ağlarda paylaş

zamanla toparlanırsın umarım kendine dikkat etmen lasım ama[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...