Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger king mi? McDonalds mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Razu, 24 Aralık 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
daha önce çok tartışıldı demek bile istemiyorum.

dedin ama..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
mc donals bence de..bana bi mc royal menüsü yetiyo valla..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:
burger king derim ama şıklarda olmadığı için söylemezsem içimde kalır. sıhhiye köprü altında 1.5 milyona yenen döner+ayran hepsine takar geçirir[signature][hline]Penguen, Kahve, Su, Makarna, Otobüs Bileti, Paso, Boş Yazılı Kağıdı, FR, Dede Korkut, Mesnevi(Saygı Duyun), Otobüs Uykusu, Otobüste Yanımda Oturan Müthiş Parfümlü Kadın, Otobüste Akıttığım Salya, Aşkım, Okul, Yazılarla Kapladığım Sıra, Küfrettiğim Hoca, Asetat Kalemi, Karışık Tost...
Mesaj tarihi:
Ben mesela Mc'in kucuk hamburgerlerini cok severim. Quarter Pounder'in kucuklerini 3-4 yerim 1 oturusta. King de bole kucuk hamburgeri tek almaya kalksam Menu fiyatina gelio uyuz oluyorum.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen

[Bu mesaj Sie tarafından 24 Aralık 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bi kızılkayalar, bi şampiyon kokoreç (midye davaaa) varken hagadden hiçbiri.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Mesaj tarihi:
İkisini de yerim, genelde hardal sos için mc'i sarımsaklı mayonez için burgerkingi tercih ederim, o anki keyfime göre. Ama bir numara KFC :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
ikisi arasında bi seçim yapacaksam bk derim
ama şunu belirtmeden geçemiyecem.
bkden bi whooper alacağınıza 3-4 tane tavuklu yada hamburger alın çok daha fazla doyarsınız. küçük yada büyük kola-patates almayın fiyat/büyüklük en iyi orta kola ve pateteste....[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 24 Aralık 2005 23:32 tarihinde demiş ki:Ama bir numara KFC :)

Hmen aklima Bucket gelio. Ordan south Park - Cartman - The Death of Eric Cartman :D Ustundeki derileri siyiriyo yaa offf nasi canim cekti.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 24 Aralık 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
arby's
ama ama.. 2 seçenek?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 25 Aralık 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mcd rulz..[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

• Yeni Oluştur...