ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 geçenlerde bu filmin dvd sini aldım (korsan) herşey cok güzel ama bi baktım DVD nin 27. bölümünden sonrası yok!! Adolf Hitler ile bayan hitler yakıldıgı sahnede film bitiyor. Benim sorum sonra ne oluor?izleyemedim merek ediyorum.[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 [spo1=spoylır]intahar ediyor ikiside sonra cesetleri yakiliyor sekreter kizda gecip gidiyor rus askerlerin arasindan [/spo][signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. [Bu mesaj senko tarafından 30 Aralık 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 iki kez gitmiş msj... [signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. [Bu mesaj senko tarafından 30 Aralık 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj senko tarafından 30 Aralık 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 [spo1=bendede spo ]Hitlerin sekreteri düşman askerleri arasından geçiyor bir çocukla birlikte.Daha sonra Berlin de hitler alehine konuşmalar yapılıyor bir araç herkese duyuruyor "hitler ülkeyi ve milletini satmıştır" diye[/spo][signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sağolun[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar