Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noel'in klasik kırmızı iççamaşırları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Lopeth, 30 Aralık 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
yağlı olduğu kesin

:D akşam akşam hem midemi bulandırdın hem güldürdün yani lopeth ehe :).Edit bi adamsın. :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 30 Aralık 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
saatler 00:00'i gösterdiginde kirmizi donu kafana gecirip , 10 takla atarsan tüm isteklerin yerine geliyormus.

O_o[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory?
When you do, I hope you smile and hold that memory a while
Mesaj tarihi:

[spo1=kirmizi don mu görmek istiyordun ?]
ya da popo desek daha mi dogru olur . al o zaman sana miss dunkin donut [/spo][signature][hline]I hurt myself today to see if i still feel.. I wear this crown of thorns
Upon my liar's chair Full of broken thoughts I cannot repair
Beneath the stains of time The feelings disappear

[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''

Mesaj tarihi:
bi de kirmizi popolu maymun vardi.
o zaman bu mantiga göre ; kirmizi popolu maymun en sanslisi![signature][hline]I hurt myself today to see if i still feel.. I wear this crown of thorns
Upon my liar's chair Full of broken thoughts I cannot repair
Beneath the stains of time The feelings disappear

[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''
Mesaj tarihi:
*!tereddüt etmeden olduğu yere kusar*[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Mesaj tarihi:
bnce türk kadını hem seksi ossun die hm de az biraz şans getirdiğine inandığı için giyiyo...[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Mesaj tarihi:
var bi boğalık...[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild
Mesaj tarihi:
said:
Lopeth, 30 Aralık 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
şunu +18 yapsana.19 yaşındayım bakamıyorum senin yüzünden

rofllmao :D
edit:30 dk geçmiş yapamıyorum kusura bakma..[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc

[Bu mesaj GwindonSurion tarafından 30 Aralık 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
haha Atv'deydi sanırım adamın biri bir kuyuyu türbe sanan insanlara hitaben bunu demişti :

Biri gelip şu duvarda iki gün dua etse ,bu duvar olur sana bilmem ne baba türbesi...

memleketin hali :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
said:
Krusty, 30 Aralık 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
sokakta kırmızı donla gezerlerse pek uğur getirceğini sanmıyorum =)

Sokakta gezerken uğur getireceğine inana insanlar herşeyi göze alarak çıksınlar derim buna :D Çok haklısın kardeş :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
yani bunun kimseye bi zararı yok bi kere. niye ahanda böyle kötü şeyler falan. yani hem mutlu oluyorsa giyen, karşısındakini(?) de mutlu ediyorsa bu durum kime ne?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
kirmizi iyidir tabi karsimda manken bile görünce dükanda bi anda boynuzlarim cıkıyo burnumdan dumanlar cikiyo neden acaba :lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...