Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cebinizdekiler.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
telefon,
cüzdan(zorunluluktan..),
cüzdanda tüm tatil param(soyan amerikaya kaçabilir)
t-shirt'ümün altında ise 2 şişe efes dark var[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 12 Temmuz 2005 01:05 tarihinde demiş ki:
[spo1=quiz]elim cebimde
cebim delik
e peki elimde ne var diye soru soran şu mesaja kadar çıkmadı ise artık hiç çıkmaz[/spo]
paramı ? veya en iyisi sen git :D
[signature][hline]Aşk içimi yakan bir volkan gibidir , en sevdiğim tatlı kazandibidir ..
Mesaj tarihi:
o ne be..! ekmek arası köftemi taşıyorsun fast cebinde..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 12 Temmuz 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

*!görgüsüzlük yaparak mesajına başlar*

genellikle nokia 6680,anahtar,kulaklık,cüzdan,eskiden kalma sümüklü peçete ve bozuk paralar.

hmm masaüzerimde ne var derseniz, gene görgüsüzlükle: toshiba dizüstü bilgisayar,fare,saat,nokia 6680,kalem,cdler,kağıt,oda parfümü,dvd klasikleri(ped olarak kullanılmakta),ev telefonu,cüzdan,cüzdanın içinden görgüsüzlük yaratılmak amacı ile çıkarılmış paralar,orjinal world of warcraft,parfümler(crave,burberry weeken,bitmekte olan tommy summer,açılmamış tommy summer,nivea deo.),orjinal nokia kulaklığı,microsoft fare,yazlık evin duvarı vs.

not:aşağıda görgüsüzlük amacı ile hazırlanıp, etrafta bulunan şeylerin legolar gibi üst üste dizilmesiyle oluşturulmuş ezik bir masaüstü durmaktadır.
[spo1=masaüstüm]
[/spo]

[Bu mesaj orc_lord tarafından 12 Temmuz 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:

Buda benim cebimdekiler ancak paramı cüzdandan cıkarıpda görgüsüzlük yapmam, anahtarı falanda görüntü bozulmasın diye koymadım..

[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]

Mesaj tarihi:

-Cüzdan
-R310 takoz
-Ev anahtarı

Opsiyonel
-Orite 3210 Tayvan mucizesi
-Araba anahtarı[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
Mesaj tarihi:
sağ ön cep => cep telefonu.
sağ arka cep=> cüzdan
Sol ön cep => anahtar.

3 yıldır falan böle.
Edit:imla.[signature][hline]Silent dance with death...

[Bu mesaj Solonor tarafından 12 Temmuz 2005 05:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zippo-ipod-s700i tel-cüzdan-sigara-ev anahtarı... seneyede araba anahtarını bi yere sıkıştırcaz işalla :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
hıc degısmez

sol cep - telefon
sag cep - anahtarlar ve bozuk paralar
arka sag - cuzdan

bıde ıpod eklendı bunlara gecen gun onu nereye koycagıma karar veremedım daha hep degısıyor[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
2 senedir 7650 (böhüh)
aksam aldıgım biralardan arta kalan birsürü demir para+yırtık pırtık eski kagıt paralar
yazlıgın anahtarları
su an yokta bermuda pantalonu giyersem alt cebine genelde discmanide atıyom, millet bakıyo gelip gecerkende amannn banane :)[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 12 Temmuz 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Buda benim cebimdekiler ancak paramı cüzdandan cıkarıpda görgüsüzlük yapmam, anahtarı falanda görüntü bozulmasın diye koymadım..

abi sülaledeki bütün elektronik cihazları toplamışsın herhalde ;)[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 12 Temmuz 2005 11:56 tarihinde demiş ki:
hıc degısmez

sol cep - telefon
sag cep - anahtarlar ve bozuk paralar
arka sag - cuzdan

said:
Mirage, 11 Temmuz 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
bendekiler sabittir.

sag cepte anahtarlar, bozuk paralar