MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bi paket djarum , backwoods , ipod , eski modelini unuttuğum 4 senelik cep telefonum , arka cepte bitane nolur nolmaz diye durex pleasuremax (yemin billah yalan sölemiyom:D) bitane çakmak bide anahtar ha bide herzaman 50 kağıt bulundururum[signature][hline]WOW - Lotharin Lv60Warr & Idrian Lv60Pally... Retired... Both gone... Forevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 şu an hiç bişi yok pijama giyiyorum. genelde 2 tane cebime şunları sıgdırırım:anahtar sigara telefon çakmak bazen kibrit cüzdan biyelre sıkışır bende bilmiyorum kalem cetvel,cetvel biraz batıyor ama idare ediyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 cüzdan-creative zen touch okadar asdas :D başka şeye gerek yok cüzdanın içindekileri bilmeyede grek yok ;)[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 genelde cuzdan(para,anahtar,kart mart cuzdan ıcınde)telefon,gozluk kabı. ama artık sıkıldım cebımın sısık gezmekten canta tasımaya basladım hem yanıma fazladan kıyafette alabılıyorum bu sayede.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lastik anahtar saat[signature][hline]-Hanım Katanamı Getir -Hayrola Bey -PK gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 anahtar sigara çakmak boş kağıt mini selpak[signature][hline]shinsetsu desu francesko.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 telefon,selpak,anahtar,cüzdan[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 tüm ceplerimin toplamını sayıyorum(mont falan dahil): telefon, anahtar, 2 paket camel soft(biri yeni birinde iki tane var), bi paket backwoods sweet'n'aromatic, 3 tane çakmak(bi zippo iki normal, evet zenginim sdf), cüzdan evet sanırım bu kadar bi yokladım başka bişey çıkmadı. ama sol arka cebimden boş camel soft paketi çıkması çok anormal bişey değildir Spidee bey bilir gayet iyi, azcık biriktirme sapıklığım var da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 uzun bşi var cebimde anahtarlık tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ahahah bayagı eskiydi bu konu be :D eşofmanları falan giydiğim için: çeplerim bom boş, yüreğimde bir sızı sokağa atılmış bir fakir gibi çulsuz halaa ahah yeni uydurdum nasıl olmuş lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Anahtar cep telefonu(3310) cüzdan kağıt mendil bozuk para vardı. Az önce çıkarıp masanın üstüne koydum. Şu an boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 arak gibi olmuş oper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Eşofmanımın cebinden geçen gün arkadaşın "aga yeniyo bak bunlar" diye verdiği starbucks ın kahve çekirdeklerinden çıktı. Allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 akbil cüzdan anahtar telefon mp3 player kursun kalem tukenmez kalem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 =) Bir ara millet olmayan şeyleri söylüyordu hala öyle mi efenim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ben çantamı (bavulumu) boşaltsam varya resmen masa dolar o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 AthleT said: Evin anahtarı Cep tlf Sigara ( 1 tane bırayıyom yofff) Çakmak Kronometre ....vs[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum :) Ne günlerdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 o kalemleri nası cebinizde taşıyorsunuz ben de onu anlamıyorum batmaz mı yahu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Overseer said: arak gibi olmuş oper olan şarkıya uyrduma yaptım zaten :D cover heh cover diyolar di mi ondan işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ivy said: o kalemleri nası cebinizde taşıyorsunuz ben de onu anlamıyorum batmaz mı yahu o?yav diklemesine koyunca bişi olmuo :> tükenmez. üstteki basma şeysi yukarıda oluyo, öle işte ^^ japonyadan geldi o kalem (üstünde made in japan yazıo) 3.70 ytl lol hayatımda sahip olduum tek kalem. üniversiteyi onla bitiriorum. bütün sınavlarıma onla girdim o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ivy said: o kalemleri nası cebinizde taşıyorsunuz ben de onu anlamıyorum batmaz mı yahu o? okula ugradıgımda lazım oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 demirbaşlar: cüzdan, anahtar, ceptel. bunlar olmadan dışarı adım atmam. extralar: tel kulaklığı, bozuk para, ikinci tel, emektar fabercastellim. çok extralar: silgi, tombow 2b uç kutusu oha extralar: sayntifik hesap makinesi (15 x 6 x 2.3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 genelde mp3 player ve cep telefonu cüzdanı genelde ya çantada yada montta taşırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 cep telefonu, cüzdan, para, kulaklık, anahtarlarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar