SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Sigara Telefon Çakmak 10m. para Bide selpak mendil[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sigara (tabaka) zippo (orijin-kırmızı) nokia 6020 anahtar cüzdan[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 telefon cuzdan kulaklık kalem bozuk demir paralar bide bazen ip koyuyorum lazım olur diye..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 telefon para istanbul otobüs bileti cüzdan[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Telefon Anahtarlar Bozuk paralar Banknotlar mp3 player Cüzdan(içinde kentkart, öğrenci kartı, nüfus cüzdanı var) birazda fiş..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 para telefon bitkisel şeker[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 anahtar + cakmak suanlik bu kadar[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 çantam var ceplerim boş çantamın içinde herşey var *annemden aşırdığın antika ipek cüzdan& para *cep telefonu *ruj paleti *iki farklı far *pudra *top allık *bozuk para cüzdanı -hello kittyli- *çilekli sakız *rimel *bir siyah bir yeşil göz kalemi *anahtarlarım *fişler *tadı sakız gibi olan kırmızı parlak ruj *minik sabun *ne alakaysa minik bir takı kutusu okuyunca çok 'takıntılı' hissettim kendimi çantam mini alışveriş merkezi gibi olmuş : /[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :) harbiden öle ama[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya o zaman apranaxla yara bandı da var desem taş mı atarsınız üstüme =p[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 seyyar eczane açarsan ii para kazanırsın derim, artık eczanelerde makyaj takımı olayına giriolar da..[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ooff ya ben hiç saymym neler olduğunu yazmaya üşenıorum zaten =))[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yazma dur sen de yazarsan psikolojim bozulacak,"la mal gibi dolaşıosun bak cephanelik gibi millet" deyiverecem.[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ahahaahh ok yazmıcam =)))[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ceplere sığmadı ben de çantamı sayayım .. tabu ( öğlen arkadaşlarla oynuyoruz da =) ) ee napim ders araları 2 saat.. kırmızı ruj siyah göz kalemi içinde okul kimliği(kimliksiz almıyorlar) nüfus cüzdanı ve fb maç biletlerini sakladığım , bi kaç foto barındıran cüzdan.aa içinde 10 milyon warmış yaşasın =) bere su şişesi şarj (yaa çabucak bitiveryio , çok da konuşmuyorum halbuki .[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 cüzdan paso mp3 player cep telefonu gsmart mini(belki lazım olur):) bazen ekstaralarda oluyo ama genellikle bu.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: NoS, 28 Aralık 2005 16:26 tarihinde demiş ki: zergin garbıçta ztn böyle bi topiği vardı 3 saattte mi ne 5 lt kola içiyodum saygımız büyük ona 1 saatte 2.5 içtim ben ama içtikten sonraki 2 saat içinde bi tane daha içemezdim heralde :-p[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Anahtar çüzdan 3310 cep telefonu :D[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sigara+anahtar+cuzdan[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kotumun arka cebinde babamın sayısal loto kuponları var-mış, onun dışında her şeyimi çantada taşıyorum, -ayna, şemsiye, cüzdan (ama parayıda onun içine koymam), para, telefon, krem, dudak nemlendiricisi, selpak, ıslak mendil, kalem, ev anahtarı, okul dolabımın anahtarı ve gözlük demirbaş listesi bi de siyah göz kalemi, ruj (hergün değişiyor), atıştırmalık kek-kraker-çikolata filan..[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. figure.09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bundan ibaret :) --- Sigara kutum . Ateş Para Cüzdan Telefon Anathar ---[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sigara çakmak cüzdan fatura(son ödeme günü bugüne olan adsl faturam)bugün geldi! telefon ipod(arkadaş bende unutmuş ii oldu ya:D)[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bir de o an fotoğraf almakla meşgul olan telefonum[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Nostredamus, 29 Aralık 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bundan ibaret :) --- Sigara kutum . Ateş Para Cüzdan Telefon Anathar --- uuuu cebinde ateş taşıyan adam.. yakmıyor mu abi?? :D[signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: oper, 29 Aralık 2005 19:48 tarihinde demiş ki: said: Nostredamus, 29 Aralık 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bundan ibaret :) --- Sigara kutum . Ateş Para Cüzdan Telefon Anathar --- uuuu cebinde ateş taşıyan adam.. yakmıyor mu abi?? :D öl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar