GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yazim dedim bi.... bildiğiniz üzere Starwars Galaxies'in ilk başlarda tamamen orjinal ve şimdiye kadar çıkan bütün oyunlardan farklı bir tarzı vardı crafting sistemi olsun combat,buff ve skilllerle ilgili olsun birinin birini yenmesi için skill masterlamasına gerek yoktu profesyonel oyuncu olan veya deneyimli birisi daha güçlü oyuncuyu pvp'de alabiliyordu mesela bir teras kasi master'ın jedi knight'ı aldığına şahit oldum (sora 30 kişi rofl moduna girdi duel in yanında:) ) o zamanlar buff yapmadan hiçbirşey yapılmıyordu illa bir master doctor bulup (kısaca beni :) ) kuyruğa girip(ki oyunun en zevkli yanlarından biri bu buff kuyruğunda oluşan ortamlar sohbetler insanları birbirine yakınlaştırıyır,herkes birbirini tanıyordu sıkılmak imkansızdı) 10-13k gibi bir fiyata buff yaptırıyodunuz combata öyle giriyordunuz (tabi 3 saat geçince veya öldüğünüzde buff'unuz bitiyor yeniden buff kuyruğuna girip combata öyle yeniden girebilirdiniz yani gelsin bana paralar:D ) not: bu arada oyunda 32 tane profession var birine bağlı kalmak zorunda değilsiniz zekanızı kullanarak birçok skill'i birleştirip char ınızı daha güçlü - daha hızlı veya daha defansif hale getirebiliyorsunuz dipnot:jedi olmak için eskiden bu 32 profession'uda masterlamanız gerekiyodu sonra pok ettiler oraya hiç değinmiyorum bile Neyse sonra bir combat upgrade ile oyunun içine zıçma belirtileri gösterdiler... Oyuna level sistemi geldi ve buff yalan oldu (bana başka para kazanma yolları göründü...) eski güçlü güçsüz dengesi bozuldu yüksek leveli olan kazanmaya başladı eskiden kullanılan skillerin (hani 1 e basarsınız bişey yapar ya) sadece işaretleri vardı onları şekillendirip renklendirdiler oyuncuların gözünü boyadılar Bu arada yeni eklentiler ard arda gelmeye başladı Jump to Lightspeed ile uzaya çıkıp gerçek starwars heyecanını tattık çok zevkli uzay savaşları oldu herkes corellian corvette'yi dağıtmak için birbirine girdi bicuvvv bicuvvvv tatatatatat!!!!! :) Rage of Wookies ile Kashyyk gezegeninde rebel olanlar Wookieleri imperial zulmünden kurtardı imperialler ise onlara işkence yapmakta gecikmedi (pis anron) Trials Of ObiWan..... işte herşeyin kopmaya başladığı nokta oyunun en deli en süper eklentisi.. Mustafaar gezegeninde 6 quest bitirerek ObiWan'ın yarım bıraktığı işleri bitirdik.. Old Republic Ruins'de oyundaki en zevkli anlarımızı yaşadık fakat bu uzun sürmedi... New Game Enchantments Oyun pok oldu Target lock kalktı fps gibi oldu oyun (son patch le düzeldi gibi) Oyuncuların %98'i oyunu bıraktı oyun kurucular kovuldu yenileri geldi onlarda kovuldu Sony Online Entertainments bütün dünyaya maymun oldu herkes onlarla alay etmeye başladı onbinlerce kişi paralarını geri istedi developerlarla ilgili onlarca geyik film hazırlandı(stay tuned göndercem) 32 meslek birden 9 mesleğe indirildi ve sadece 1 meslekte ilerleyebiliyorsunuz meslek karıştırma yalan oldu Jedi başlangıç mesleği oldu!!!! yani en az 6 ay jedi kasıp jedi olan kişilerin emeği dama atıldı level max.80 di 90'a çıkartıldı bir serverda sadece 1 char açabiliyodunuz bu 2'ye çıkartıldı (ilk jedi sisteminde 32 prof masterlayıp jedi olanlara 2. char slotu geliyodu yani 2. charları jedi oluyordu ilk charlar kalıyrdu)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 lan diyiyorum bazen rakip firmalar içeri adam sokup japonları kandırdı mı :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Akse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 öyle ise ilk kuşkulanacağımız adam Julio Torres dir.Blizzard in adami olmasi büyük ihtimal.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef.
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: GwindonSurion, 23 Aralık 2005 23:49 tarihinde demiş ki: (pis anron)) yaw rebel oldum colonel oldum LJC girdim daha napiyim :P corvette bile indirdim hem uzay hem normal daha napiyim yaranamiyorum sana ya :P[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ne büüyk bir heyecanla acmistim SWG paketini ya. Ne mal bir firma bu SOE[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 haha buff sırası dediniz de 10 - 13 k arası bufflar bazen mopta server restart lardan sonra doktor olmazdı 50 kişi bekliyor işgüzar bi doktor gelip 50 k derdi 50 k ya atardı kazıklardı milleti hehe sora ben gelirdim supermen gibi 10 k derdim kazıkcı doktor işimi bozuyorsun diye bana küfür ederdi giderdi bende eee rekabet bu kuzum derdim herifte[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 aa evet bende yapardım onu deli para kırardım :D bide vip de 50k idi :) ama tanıdığım türklere beleş buff yapardım hani hehe :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 buffta iddaliydim ben walla server restarta dalardim normal fiyattan bufflardim gaz olanlar VIP olayina 50k - 75k vipin onune gecmek isteyen vip bile gordum :D 250k tipledi ( bunu gorunce zengin oldum demistim ama 3m vardi ama gaz olduk iste :)[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hahaha varyemez bilgeturk 50 K VIP bazen tiplendiğini görmezdi tiplemedin diye bufflamazdı VIP geyiği neydi ya ahah aradan adam alırdım ben bizim jedi lar gelirdi , millet biz burada bekliyoruz enayimiyiz derdi , yalan sıkardım 2 dakikada[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
ugurson Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Kuyrukta en azından muhabbet ediyorduk süper zevkli geciyordu hele coronetin kalabalıktan dolayı lag olması cok iyiydi bence, lagın neresi iyiydi dicekseniz "kalabalık olması" :) Ufak tefek bi degerlendirme yapayım istedim population: Pre CU: Main SP en az 50-100 kişi, diğerlerinde 10-20 arası, player cityler: 15-50 (şehrin büyüklüğüne göre değişiyordu) After CU: Main SP 15-25, diğerleri 3-5, player City: 5-15 After NGE : Main SP: 3-5, diğerleri very rare (player) spawn :P, player City: 0-3 Main Starport (SP) : Coronet, MOP, Theed PVP Pre CU: Cok sık (Cok zevkli ve uzun süreli) After CU: Sık (zevkli ve uzun) After NGE: cok daha sık (Zevksiz ve kısa süreli) Guild Wars: Pre CU: Cok sık + Cok kaliteli + Cok zevkli After CU: Orta sıklıkta + Orta kalite + Zevkli After NGE: Yok gibi + olanda kalitesiz + Zevk? oda ne Crafting: Pre CU: Cok kaliteli + emek isteyen + Nadir "Her babayigid olamazdı" After CU: Değişmedi After NGE : Cok Kalitesiz + cok basit + Nadir "Crafter olmanın anlamı kalmadı No decay" Jedi: Pre CU: Cok ama cok Zor + Cok emek ister + Cok nadir + FRS + kalitesine göre cok kuvvetli + 1 jedi = 4-5 kisilik bi grup After CU: Biraz ugrasırsan olursun + orta derecede zor + etrafta baya bi var + NO FRS + kalitesine göre kuvvetli fakat cok itema ihtiyacı var + 1 jedi = 1 bh neredeyse After NGE: Olması Cok kolay + Etrafta Cok var + Cok gücsüz + 1 ranged = 4-5 jedi :) + FRS dream Friendship: Pre CU: Cok kaliteli + Sürekli yeni yüzler yeni arkadaslıklar + dostluklar halen devam ediyor After CU: Kalan saglar bizimdir + patchlerle yeni yüzler + dostluklar halen devam ediyor After NGE: Nerede bu adamlar + cok nadir yeni dostluklar + eski dostluklar halen devam ediyor bu bitmez Kısaca kendime göre bir değerlendirme iste[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse EQ2 - Reiken (LVL 44 Ranger)
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ozledim simdi,zaten oyunu guzel yapan community idi o coronotte yuzlerce kisinin olmasi superdi zaten ah ah ah kafam girsin sana soe...Bir ara dantooine de guzel bir sehir vardi orasi da bazen coronet gibi kalabalik oluyordu galaksinin butun silahlari,itemlari orada satiliyordu(Eclipse)adini unuttum simdi [Bu mesaj Sylian tarafından 24 Aralık 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 coronet mall çok güzeldi ya herkes neye ihtiyacı varsa gider ordan alırdı sora galaksinin terzisi sanu sigrid artık siparişleri yetiştiremiyorum diye oyunu bıraktıydı :) sonraa varyemez zaten başlı başına bir efsane:D .....[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ugurson güzel değerlendirmişsin. Pheonix mall vardı Zeus mall vardı sora theed mall vardı unutmam virus guildinin bi tane yeri daha vardı naboo da weapons by POPE yi de unutamıyorum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 aahh arkansis pope'yi kim unutabilir :) SÜrekli silah alırdım her level atlayışım da sonra bırakıyor dediler hatta jetpack çekilişi falan yapmıştı o zamanlar bir tane rifle almıştım :) 5 ay onu kullandım çünkü daha iyisini hiç bir zaman bulamadım :) en sonunda silah hurdadanda beter oldu bende aldım eve koydum duruyordur belki :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Sık sık burada yazılanları okuyorum. En çok post eski zaman nostaljisi üstüne atılıyor. Enteresan geldi oyunu bırakalı 2 yıla yakın zaman oldu buradaki muhabbetten kopmuş hissetmiyorum kendimi.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 buraya yazanlardan bazıları(bende dahil) oyunu bırakmış olanlar).. ne yapalım arakdaş oretamı oldu bırakamadık..
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sigrid'i özledim.. Theed mall'ı yeniden düzenlerken çiçek falan yapmıştım, architecttim o sırada.. Sonra özel sipariş falan verirdim.. Çantam ve evim kıyafet doluydu..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sanu bana isyan etmisti hergun kiyafet istiyodum :D ama aynisi olsa bile :D vendorlara falan giydiriyirıum hatta ben satiyodum :P en sonunda toptan ver sunlari sana kiyafet yapmaktan biktim demisti :D[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+
elesso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu buff kuyruğu döneminden öncesi daha ilginçti. buff sız ve armorsuz bi dönem vardıki çok eğleniyoduk biz o dönem. bufflar ve armorlar kullanılmaya başladıktan sonra bozulmaya başladı oyun.10 kişi bi kimogilayı kesemiyoduk haşat oluyoduk. bahsettiğim dönemde profession masterlayarak jedi kasmak diye bişey yoktu çünkü jedi diye bişey yoktu :). bi at-st 10 kişiyi rahat alıyodu. cantinalar medical centerlar dolup taşıyodu ve kesinlikle bi tane bile afk oyuncu olmuyodu. druidler falanda yoktu doğru düzgün, istediğin yerde wound tedavi edemiyodun onun için mecburen medical centerda oluyo herkez. binekler ve motorlar olmadığı için tusken kampa 5km koşup vardıktan 2 dk sonra ölüp tekrar tekrar o 5km yi koşup kafayı yiyodum. ileri ok tuşuna kağıt sıkıştırmak gibi parlak buluşlarım vardı o ara :). [Bu mesaj elesso tarafından 25 Aralık 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
elesso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 droid ler ne kadar aşmış dimi??probe droid sonradan katılan bi üyesi olsamda ilk pa dark legion at-st neler yapar tık jedi lık hakkında teoriler hololar çıktı mertlik bozuldu.
EarS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hehe eskinden buff armor mu varmış üstümde palto elimde scatter dolaşırdım :)
Akse Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bu oyunu oyun yapan benim icin sirf jedi filan olmak degildi,oyundaki community cok iyiydi.Herkes birbiriyle birseyler paylasiyordu.Oyunda en çok zevk aldigim zamanlar pre-cu dur.Herkes pre-cu taraftari ama combat i çok adaletsizdi.KD yapan kazanirdi.50 kişinin arasina bir cm girer herkes mind dan incap olurdu.Buff konusunda ilkleri ben yapmisimdir.Pre-cu zamaninda oynayanlar Akse Xanadu yu bilir:)[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Akse yi bilmeyen ölsün :P[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
alante Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Akse'nin yanında bir de droidi vardı. Hemşire diye :)[signature][hline]Alante Freecrest Elder Jedi
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Off ya eskiden ne zevkli oyundu bu. Varyemezli falan. Bi kere bedava buff atmışlardı çok sevinmiştim:) Cantina muhabbetleri koparıyordu. Medicaller hep dolup taşıyordu. Ama CU'dan sonraki gün...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Öne çıkan mesajlar