mondain Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 şimdi yarın kadiköyden beşiktaş vapurana binicem ordan hemen otobüslere binicem ve bebek e gitmem lazım kaç numaraya binmem lazım ve nasıl gidebilirim [Bu mesaj mondain tarafından 30 Aralık 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Beşiktaştan sal aşşağıya doğru sarışın kızlar baktın çoğaldı yan taraftada fönlü saçlarıyla koşan hatunlar var in orda orası bebek dolmuş kalkıyor beşiktaştan sor gösterirler[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bebeğe nasıl girilir diye okudum hımm[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lutfen biraz dikkat yaa bebeke ne yaaa offf[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Burada değilde beşiktaşa gittiğin zaman sorsan daha iyi anlatırlar.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ole yazılır zaten unac :) Bebek'e olabilirdi aslında hmm[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Yaş kaç yahu. İlkokul 4.sınıfta tek başıma fatihten kadiköye gidiyodum. Durakta beklicen.Bakican ne yazıyo.Binicen gidicek. Olmadı açıcan bi istanbul haritası.Bakıcan ne nerdeymiş. İstanbulda yaşıyosun sora sora bağdat bulunur.[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak. O yüzden hepinizi beraber dövücem. Buzkiprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: unac, 30 Aralık 2005 20:03 tarihinde demiş ki: lutfen biraz dikkat yaa bebeke ne yaaa offf doğrusu o zaten Bebek'e yazılırda ehhe arkadaş yazamamış[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 buzx ne alaka yaşla gidelim atalım seni o zaman kars a yasın buyukse buluyosun demek heryeri direk pusula işlevi oluyo sanırım 20 den sonra.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bende 6 aylıkken mutfaktan banyoya gidiyordum[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 iett'nin sitesinden bakarsan rahat rahat bulursun. ben şahsen bilmediğim yer olursa öyle yapıyorum.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 evet Nasıl Giderim çok işe yarıyor bence :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 6 yaşında adana'dan istanbul'a ucakla tek başıma gitmiştim.Güzel hostesler refakatçilik etmişti :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 oooo siz ne dionuz ben spermken babamdan anneme geçiyodum![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Cintonik, 30 Aralık 2005 20:04 tarihinde demiş ki: ole yazılır zaten unac :) Bebek'e olabilirdi aslında hmm bende onu diom =)[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Beşiktaştan bebeğe dolmuş yok. Kadıköy iskelesinden indikten sonra dümdüz yürüyeceksin ana caddeye çıkmak için, zaten iskelenin orda park etmiş otobüsleri görürsün, sıra sıra duraklar vardır ama senin onlarla işin yok. Ana caddedeki durakta beklersin ordan sarıyer otobüsleri(kalabalık olur tavsiye etmem) falan geçer. Bebekten geçen başka otobüsler de var tabi o yüzden yazılarına dikkat et, bebek gördüğüne bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 istanbul buyuk yer ... toplu tasima sistemini ogrenmek mecburiyet . arada deniz yoksa taksi mantiklida obur turlu sorup sorusturmak lazim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: bLackcha0s, 30 Aralık 2005 20:26 tarihinde demiş ki: oooo siz ne dionuz ben spermken babamdan anneme geçiyodum! :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Kars'ta olsam oradada yolumu bulurum. Sorarım,gider harita alırım.Ama paticikte bu kadar basit birşeyi sormam. Bunu vurgulamak istemiştim ama "dalga geç dikkat çek hero ol karizma yap" 4lemini uygulamaya çalışanlar olmuş.Selam yolluyorum onlara buradan,canımss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sen harcanıyorsun buralarda[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bizdik onlar buzx aleyküm selam[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar