Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bebeke nasıl gidilir

mondain

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaştan sal aşşağıya doğru sarışın kızlar baktın çoğaldı yan taraftada fönlü saçlarıyla koşan hatunlar var

in orda
orası bebek

dolmuş kalkıyor beşiktaştan
sor gösterirler[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

ole yazılır zaten unac :) Bebek'e olabilirdi aslında hmm[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaş kaç yahu.
İlkokul 4.sınıfta tek başıma fatihten kadiköye gidiyodum.
Durakta beklicen.Bakican ne yazıyo.Binicen gidicek.
Olmadı açıcan bi istanbul haritası.Bakıcan ne nerdeymiş.
İstanbulda yaşıyosun sora sora bağdat bulunur.[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak.
O yüzden hepinizi beraber dövücem.

Buzkiprisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 30 Aralık 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
lutfen biraz dikkat yaa bebeke ne yaaa offf

doğrusu o zaten Bebek'e yazılırda ehhe arkadaş yazamamış[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

buzx ne alaka yaşla gidelim atalım seni o zaman kars a yasın buyukse buluyosun demek heryeri direk pusula işlevi oluyo sanırım 20 den sonra.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaştan bebeğe dolmuş yok. Kadıköy iskelesinden indikten sonra dümdüz yürüyeceksin ana caddeye çıkmak için, zaten iskelenin orda park etmiş otobüsleri görürsün, sıra sıra duraklar vardır ama senin onlarla işin yok. Ana caddedeki durakta beklersin ordan sarıyer otobüsleri(kalabalık olur tavsiye etmem) falan geçer. Bebekten geçen başka otobüsler de var tabi o yüzden yazılarına dikkat et, bebek gördüğüne bin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...