hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ''Kendisi edebiyat dersimize giriyor dershanede'' heralde zevklı gececek dersler aynı hocayı sen bırde devlette gorev yaparken gor vbence[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bi de bizim muhittinle baki yi gorun :D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ah be adamım keşke olsa. butun hocalarmı kıt olur hepsi sanki butun streslerini boşaltmaya geliyor sanki.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bizimde bir fizik hocamız var adamın konu anlatımına örnek " siktiredin formülü moment alın al bak çıktımı çıktı dimi şimdi yanınızdaki arkadaşınız formül kullandıysa ensesine vurun " ve formülle çözenleri tartaklayanlara çikolata flan alırdı :) bombadır kendisi :)[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 cenk tosun.süper fizikçi güzel insan:)sınıfımızın babası değerli tosunumuz.8 deyken dersane hocamdı.sınıfa girince kapıda dururdu bizde ayağa kalkıp "tosun 1! tosun 2! tosun 3!................................"diye sayardık.bitince kumanda başkanı yusuf(Fe) "1. sınıf dersinize hazırdır tosunum" diye rapor verirdi.sonra oturup ders yapardık.işte bana fiziği sevdiren insan.ders tabiikide sıradan işlenmezdi.arada bir sürü detay falan var ama zaten yeterince duygusallık yaptım bugün bunuda anlatırsam hüngür hüngür ağlarım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 üni hayatımda bu tip mükemmel hocalarla cok karşılaştım.anlat anlat bitmez.çok iyiler.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 eski edebiyatçımız(dershanedeki) müthiş bir adamdı.Zaten onun gibi 41 yıldır öğretmenlik yapan ve devam eden bir hocanın daha olmadığını söylüyorlar adam her dersin son 10 dakikasında efsane okurdu gözlerinizi kapatın ve beni dinleyin derdi konuşma tarzıda asla sizi dersten uzaklaştırmazdı her vurguyu eksiksiz yapardı yerine göre bağırarak yerine kısık sesle anlatırdı herkese soy ismi ile hitap ederdi ve derdiki benim babamdan öğrenebildiğim tek şey dürüst olmak ve yalan söylememek bana verecek başka hiçbirşeyi yoktu ve bunları öğrettiği için ben ömrüm boyunca ona minnettar kalacağım...[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 benim bir tane çok iyi bir hocam vardı.ilkokul hocam.o da ben orta 1 deyken öldü. şimdiklierde ii ama o başkaydı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 özeliz öğretmen tayfası..tek kelimeyle muhteşem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 özeliz muhteşemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 şuan ki tarih hocamız.çok iyi bir hoca ya hepimiz çok seviyoruz,çok güzel ders anlatıyor ve hiç sıkmıyor bizi.notu düşük olan kimse yok çünkü çalışmasak bile o kadar güzel anlatıyor ki,mutlaka akılda kalıyor. :) keşke herkes öyle olsa! bir de matematik hocamız var;aslında iyi biri ama derse girer girmez herkes heykel gibi olmak zorunda ,çünkü en ufak şeyle kıyamet koparıyor :S uf ya matematikten nefret ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 adı ne o adamın? said: riglous, 29 Aralık 2005 00:12 tarihinde demiş ki: final dersanesi, bakirkoy (fdd diil) simdi rehber hoca.. edebiyat dersine giriyodu dersanede.. hayatimda yer eden nadir insanlardandir kendileri. hala benim hakkimda dosyasi duruyodur eminim. peki bu bey niye yer etti benim hayatimda... soyle ki senelerce insanlarin beceremedigi okuma aliskanligini bana kazandiran kisidir kendileri. bu nedenle tarihe isminin kazinmasi gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Serhan Şahinkaya. Reklam gibi olmasında idolumdur. Hayatımda bu kadar çok şey bilen biri görmedim ben. Salyam akıyo türev anlatırken :)[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bizim de ego tatminsizligi yaşadıgından ogrencilere ayar veren hocalarımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 mef dersanesi kadıköy 2. şubede bi tarih hocası var Halil Özsu diye... Tarihten nefret ederdim, tarih lafı duyunca arkama bakmadan kaçardım, çalışırken midem kalkardı Bu sene ilk sınavdan 90 aldım:D O derece sevdirdi yani... Ders çalışma yöntemi çok güzel sürekli espriler yapar konuyu karikatürize eder öyle anlatır filan artık tarihten korkmuorum... Tarih benden korksun:P (Reklamları izlediniz:P) Bide bizim lisede bi Hüseyin hoca var oda okulun tarih hocası, acaip milliyetçi bi adam ve derste acaip gaza getirmeye çalışıyo, mesela bikere dersi mersi bırakıp kurtuluş savaşı döneminden türküler okumaya başlamıştı filan... O derece yani[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 29 Aralık 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 işte asıl ben bunlara hoca derim... bu sabah yılbaşı hede hödösü yapalım dedik aşşağıdaki görüntüler çıktı.. [spo1=Bruno cum sınıfla beraber][/spo] [spo2=Arzu Hocamla Bıçkın Delikanlı Benn][/spo] [spo3=çin çin][/spo] [signature][hline]böhüüü[Bu mesaj turambarturin tarafından 30 Aralık 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 egıtım hayatım boyunca hoca tıplerı o kadar aynıydıkı butun tarıhcılerle kavga ederek tanısır sonrada anormal ıyı dost olurdum sımdıye akdar bıt tek tarıhcıyle kanka mod a gıremedım lıse sondaydı oda, kı hoca catlaktı zaten butun sınıf nefret ederdı benle notr du kadın eh elestırmsıtım bır defa sonrada bu mıy mıy kıtaptan tarıh okuodu bende gozunun dıbınde arkla dersı tartısıoz hararetlı bır sekılde hoca derın bılgı evrmedıgı ıcın bızde eglenmek adına bole saltanattı abdulhamıt kenktı fılan derken hoca aptladı derste dersten alakasız konusmıyın dıe kı ıronıdır tarıh konusuoz hoca ınanmadı cıkın anlatın konuyu dedı kı hoca konsuurken sınıf takmıyor ben cıktım konuyu annattım hoca mors oldu sınıf zevkten dortkese cıt cıkarmadan dınledıler bıde hem hocadan daha cok ılgı cekıp hemde alkıs alınca akrı takmıstı bana ıntıkam almak ıcın cocukalrı tahtaya kaldırıp sıfır cakıo her turlu sebeklıgı yapıyorum en sonunda dedım hocam bana sozlu notu vermıycekmısınız dedım delırdı yok sana sozlu notu fılan otur assagı dedı ehehe bunun dısında hep fencılerle ve matematıkcılerle kavgalı olmusumdur hep aram kotuydu ama arada ıstısna da yok yanı hatta bı ara sey dıodum bunanr sayısaldan yetısıyor hem psıkolojı okumadıkalrından ogrencıden annamıolar hemde buyuk ıhtımal sayılar denklemler derken usutuolar kafayı ole gelıolar okula zaten matematıkten aldıgım en yuksek not 2 ıdı ehehe[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki: On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts! "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: elvyn, 29 Aralık 2005 22:53 tarihinde demiş ki: bizim de ego tatminsizligi yaşadıgından ogrencilere ayar veren hocalarımız var. sora çok pis ayar alıp disipline verenler var:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 viktor yazını sevdim, güldüm ama ağlattın da be:( yemek mi yiyosun bi yandan?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bizim müdür çok güzeldi lisedeyken çok güzel hutbeleri vardır verim bi kaç örnek -Siz kızlar bütün hepiniz kızsınız -Olm cep telefonu teknolojik alet diye okula getirmek zorundamısın? Buzdolabıda teknolojik alet onuda sırtla gel amele gibi. Güleriz sana biz. Her cuma çok uzun konuşmalar yapardı böyle ilgin ilginç bi gün kızın teki fazla duramadı ayakta kalmaktan bayıldı ve müdürümüz okul yıllığına geçicek bir laf söylemişti ozaman. Kendisi espiri dedi ama :-P -Hahaha hanım kızımız konuşmama bayıldı heralde.[signature][hline]| Dikkat köpek var! | Pati Pet | Garbage | Karşılıksız bir sevgi bekliyorsanız bir pet edinin... [Bu mesaj Eraxx tarafından 30 Aralık 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Valla ilkokul ögretmenimden baska fazla sevdigim ögretmen yoktu ama ünideki makina teoris dersine gelen hocamız cok iyidir cok severim adamı resmen bi ögrenciyle ilgileniyo kestirip atmıyo yada küück görmüykarsısındakini dengiymis gibi ilgileniyo Uludag üni[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lise ögretmenim vardı eglenceli anlatmazdı ama hareketleri ile bizi eğlendirirdi. biraz kafadan çatlak cinsten.[signature][hline]-Hanım Katanamı Getir -Hayrola Bey -PK gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Seneler önce ortaokuldayken bi Fen öğretmenimiz vardı. Sabahları dersi olduğunda şöyle güzelcene bira kokusu sarardı sınıfı.Bazen sınav olurdu sabah ilk derste falan adam bize bakarken uyuya kalırdı.sınav sonu uyandırırdı arklar :) Ne günlerdi ya.. :)[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben bitek matematikçiyi seviyorum , fenci ve bedenci de iyi adam bide 20 tane ingilizceci arasında sadece 1 i çok iyi ama okulun geri kalam hojalarında NEFRET EDİYORUM artık yetti ya sinirleniyorum çok bizim okulda öğretmen dediğin artık(yukardaki istisnalar hariç) derse giren aptallar kitabı açıp okuyup kendilerinin bile bilemediği sorular hazırlayıp bize sınav hazırlayan ve düşük not alıdırmak içiin elinden geleni yapan gereksiz insanlarla dolu geçen hafta sınav notu olarak geçen bi projje vardı ve kolum çıkık olduğu halde yapmıştım ve gerçekten iyi yapmıştım ama hoja beğenmiyordu (ingilizce dersi) ve en az 6-7 saatlik çalışma gerekitiriyor doğru düzgün yapabilmek için ve ben yakalşık 10 saat harcadım sonuç ne mi yüzde 28 aldım ama okulda iki gün tenefüste yapan öğrenci 98 alıyor gittim hocayla konuşmaya deiyorki"I don't care about your arm" (kolunla ilgilenmiyorum) benim aynen cevabım "Then I don't care the days you don't come" (okula gelmediğin günleri umursamıyorum) hoja mosmor kaldı ama olan benim nota oldu sonra herşeyin sınav notu olduğunu sana hojalar var. mesela tarihçi.70-75 alıcam sınavdan 57 aldım sorulardan örnek 1).... devleti hangi bölgededir cevap: doğu anadaolu 2)Hititler nerede yaşamıştır cevap: bilmemne ırmakları arasında 'ymış ama anadolu yazınca yanış oluyor muş tmm yukarda bölge sorarda yazmaz puan kırar kabul edilir ama durup duruken puan kırıyor işte sonra bi kere tarihçi sordu şahin in ingilizcesi nediye herkess bağırdı eagle diye hoja da hah işte roma burdan geliyor dedi sonra ben falcon hojam dedim hoja konuşuyorum diye eksi verdi itiraz ettim şahin in ingilizcesi diye ikinci eksiyi yedim sonra çatamta duran ama hojanın görmediği atlas için 3. eksimi yedim anlamak zor bizim hocaları edit:bi sinirle yazdım ama coğrafyayı sevdiren coğrafya hojasını nasıl unuturum çok iyi bi adamdı[signature][hline]player's hanbook - forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) [Bu mesaj codename_curse tarafından 30 Aralık 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bizim fizikçinin "OOOLAM ALIRIM O GASTEYİ SENE SONUNA GADAR VERMEM" diye bir repliği var.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar