Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 [signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E.
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 naptın sen ya. :D züpper[signature][hline]Shippy
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yeni Alliance Avantajı :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 [signature][hline]Elandra, Night Elf PriestessEmilo, Gnome WarriorPenthesilea, Night Elf HuntressHead, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Genelde bunun tam tersi oluyor artık. Adamın biri yoldan geçerken saldırıyor bana (ben allyim), kendimi ne güzel savunuyorken 5 tane rogue sağdan soldan vuruyorlar, arkadan priest gelip ölecek olanı heallıyor, aoe fear atıyorum, mob gibi 3 tane daha geliyor, 15sn sonra grubun fearı bitiyor. Sonra bi baktım ki ölmüşüm hehehe.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hangi yoldan gecerken oluyo bu?[signature][hline]
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: _ILuVaTaR_, 23 Temmuz 2005 15:42 tarihinde demiş ki: [spo1=buda kim?][/spo] bu ne abi puahahah yarıldım[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: aquila, 02 Ağustos 2005 02:17 tarihinde demiş ki: hangi yoldan gecerken oluyo bu? Western Plaguelands. En son Andorhal'ın kuzeyinde savaştık bi güzel :P[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Hergonan, 02 Ağustos 2005 02:26 tarihinde demiş ki: said: aquila, 02 Ağustos 2005 02:17 tarihinde demiş ki: hangi yoldan gecerken oluyo bu? Western Plaguelands. En son Andorhal'ın kuzeyinde savaştık bi güzel :P blizzard belirtmesede EP,WP ve STV ally bölgesi olarak bilinir ahahah
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: _ILuVaTaR_, 23 Temmuz 2005 15:42 tarihinde demiş ki: [spo1=buda kim?][/spo] yeni farkettim ama ordaki raidin ismi süpermiş valla ne hordelardan bu kadar gıcık kapıosunz anlamıs deilimi :([signature][hline]Shippy
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ahahah bu kim dediği resme ? değil WTF? koymalıymış :lol:[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 [spo1=thrall][/spo][signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
remat_lightstone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Aslinda bu tür boss'lari da birileri oynasa (GM gibi), direkt kesse bu tür adamlari ne hos olurdu :))[signature][hline]Remat Level 40 Human Paladin, Emerald Dream My Honor is my Life
Kraven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: remat_lightstone, 03 Ağustos 2005 08:49 tarihinde demiş ki: Aslinda bu tür boss'lari da birileri oynasa (GM gibi), direkt kesse bu tür adamlari ne hos olurdu :)) dimi ama battle sirasinda heal diye cigirsa :D sonra ne bilem drop undan dolayı corpse camp yese :D dayanamıyıp logout olsa :D sinirden yo fukn noob diye cigirsa millete falan böyle hoş olurdu. kelimelere yanlışlıkla bassa thrall for the ally diye yell gecse gerçekten hoş olur :D[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US)
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yürü ba.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ve Karşınızda Tauren Priest Tauren Priest[signature][hline]Shippy
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 cektim damatliklarimi ;)= gelinimi bekliyorum special thanks to magic ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Amanın cok yakışıklı olmuşsın ashkım! Aksam koyarım gelinligimi =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yakışmış, açmış seni wen =) SM Catedral'i hazırlııcaz, gün belirleyin ^^[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Emilo'ma kiydilar :([signature][hline]Elandra, Night Elf PriestessEmilo, Gnome WarriorPenthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 madem ölüm resmi koydunuz alter charımla oynarken tm de bi pyroda ölmüstüm =>>:Daccık garip oldu gülen yüzü tıklaın[signature][hline]Shippy [Bu mesaj shippy tarafından 08 Ağustos 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 [signature][hline]Elandra, Night Elf PriestessEmilo, Gnome WarriorPenthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Diablesse 'in Gelin olduğu an =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning LegionKarakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tanrim su guzellige bak![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Öne çıkan mesajlar