TrolL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben Rogue yaratırdım Dual shard +8 1 tane rogue earing +5 bitane elf-metal earring +5,1 tane rol +5 bitane elf ring +5,1 tane amulet of dex +5 vede elf belt +5 :D vede tabiki üsütm shell +8 set :D[signature][hline]server:OLİYMPİA name:iThinkYouDie level:57(pk time) clan:..... np:17k :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bitana warrior yaratırdım alırdım üç bes don bir iki gomlek ondan sonra werirdim eline nacak doruuu cz ye yuru baqem derdim[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: TrolL, 30 Aralık 2005 17:41 tarihinde demiş ki: ben Rogue yaratırdım Dual shard +8 1 tane rogue earing +5 bitane elf-metal earring +5,1 tane rol +5 bitane elf ring +5,1 tane amulet of dex +5 vede elf belt +5 :D vede tabiki üsütm shell +8 set :D ben olsam shardlarda +10 ve shellerde +10 olurdu :D[signature][hline]Artık oynamıyacagım bu oyunu zaten Oss vardı bu sene son olaylarda (sifreler buglar ) iyicene tuzu biberi oldu. Arada sırada takılacam buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Pardon ama benim charımı babam yapmadı ki. Kendim açtım ve o char için ne gerekiyorsa alıyorum zaten...[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yaratmak allaha mahsusdur .bari yapmak de :) ben olsam 62+ warrior char yapardım.+7 shell set.+8/80 raptor.+9 str takılar.yeterli bu kadar ezik bir insamım :D hayal ettigim şeyler cogu kişide war ):)[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 başlıkda yazmışsın da ama sizde abartmayın felan sen baya abartmışsın zaten bize gerek kalmamış :D[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 +10/100 Raptor +5 warrior earning - dual +5 warrior pendant +5 glass belt +9 chitin shell set / str bonus +5 dual ROL ------------------------------ BIRI BENI DURDURSUN :D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 heh ben mage olurdum pet mage :P +10 complete set +10 elixir +5 warrior earring +5 iron earring +5 iron necklace +5 iron belt +5 ring of life +5 ring of courge bu kadarcik e Lvl da 70 %99 =P[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lvl 80 warrior +5 dual roc +5 dual WE +5 WP +5 İ B +10/25 str and +10/25 hp set chitin shell armor[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Abartmadan yazmış yukarı yahu. : ) cıvıtmayın hülen O diil de ben bi tek level 65 olmak isterdim.[signature][hline]PwnagE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ahaha abartmismiyim yaf :$[signature][hline]§ ANCIENTS § [Bu mesaj Marl0_on tarafından 30 Aralık 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Murtaza, 30 Aralık 2005 18:05 tarihinde demiş ki: Abartmadan yazmış yukarı yahu. : ) cıvıtmayın hülen O diil de ben bi tek level 65 olmak isterdim. O zaman ben ne dediğini anlamıyorum. Kendi charınızı yaratmak ne yaa.. :))[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lvl 66 archer ib +8 shell +7ler 2 rol wp elf belt 2 re iron necklace iron belt 10k soul ve favor potlar sınırsız scrool İstediklerim bunlar, +10 sheller +5 takılar yok belki ama bu oyunu herkesleri kesiyim national pointim 100m olsun diye diil zevk için oynuyorum... Bu itemlarla çok adam keserim ama yinede arada bi ölürüm. Herkesi bi okda indirtikten sonra hangi zevk beni tatmin eder ki? Orc championu kesmek mi :-P[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben 1 tane samurai yaratmak isterdim elinde de 1.98 m.uzunluğunda nodachi olsun.saçları üstten toplu,çok atletik bi karakter olsun:-p zuheeeeeeeee aynı zamanda 1 tane de kurt olsun yanımda,o nychrisi oyalar ben keserim:-) var mı daha fazla saçmalayabilecek??[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Murtaza, 30 Aralık 2005 18:05 tarihinde demiş ki: O diil de ben bi tek level 65 olmak isterdim. sadece lvl 65 olmak isdio item istemio hepsine sahip çünki :P :D[signature][hline][spo1=Ko Bagımlıları İçin :D]http://img510.imageshack.us/img510/4180/10ku.gif[ /spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Minimum 65 LvL.. +8 Warrior Shell Set.. +8 Raptor... Warrior Earring... Platinum Earring... Iron Necklace... Skeleton Belt.. 2x Ring Of Courage.. Yeterde artar bile.. Abartmadan... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaskor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 62 priest yeter en baba skiller var zaten onda full heal ve parasite +7cs +8 lycaon staff +8 chitin(shell deil) glass veya iron belt agata ring bronze earing birde amulet of health Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaskor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 fark ettiysen chitin yazıyor armor kısmında defans priest istiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Min Level 65 Warrior itemler: +9 Raptor +8 Shell Set 2xWarrior Earring Iron Nacklece Iron Belt veya Skeleton Belt 2xRing Of Courage Kasada 10 milyar para + Totemic Spear +10 + Gigantic Axe +10 :D ucu ucuna yeter :D[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 LvL 70 Kasar Hood Full shell set +10 2 x +10 shard 2 x +5 rol 2 x +5 elemetan earing 1 x glass belt +5 1 x +5 iron necklace Bide bankada baya bi para guvenebılecegım cok saglam dostların oldugu guzel bi clan..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben lvl 70 olmak isterdim. itemlerim aynen durabilir :) (rogue) Chitin +8 set kafalıgı dd 25 dual shard +8/80 2x rogue earring +1 +1 black dragon necklace (dex veren adı neyse) 2x +3 kekuri ring (role para cıkmadı) Gönül isterdi iron belt olsun ama Dex 8 beltle geciniorz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaskor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yanlış yazmış olabilirim hayal kuruyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 full shell+8, raptor+8 bi warrior yeterdi. 2xROC , 2xWE , bide iron necklace fena olmazdı :)[signature][hline]Ağzimı yormadan,oynatmadan konuşabildiğim yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 KendiMe Ait Herşeyi +8 yapan bir Anvil UntiLag Scroolu bol bol +8 Bir Pierching bide +8 Zincir İpek Pelerin nike Air boots with DD 100 Bonus +8 Işın Kılıcı (+8 olmasa olur Işın kıLıcı yanıo zaten mauha ) Flame Throver (Snowman Eritmek için )[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bide Kalashnikov al bari CZ'yi tararsın :D:D[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar