sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 oyun ilk çıktığında almıştım. 16. gün geldi.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaveMustaine01 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Oyun bana tam 1 hafta içinde geldi.aksam suları idi.yemek yiyordum kapı çaldı bi baktım bizim galip efendi sana bir paket gelmiş dedi tabi ben o sırada sevıncten havalara uctum :D.paket ayagıma kadar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 galip efendi hizmeti olmuş o biraz ama... bu topicte daha önce söylenmiş ama tekrar ediyim; postayı apartman kapınızın önüne bir yere bırakıyorlar, elden teslim değil. [Bu mesaj Ractamainus tarafından 26 Aralık 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evans Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 15 aralıkta sipariş verdik 2 tane 17 sinde sipped dedi hala bekliyoruz..bu hafta gelecegini umud ediyorum:D yada çok mu iyimserim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ters zaman seçtik ya noel falan aksar yani. benim guest account bitti. 20sinde item shipped diyodu. daha gelmedi...[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Shipped demek yollandı demek ve en erken 6 günde elinize ulaşır acele etmeyin :)[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Durun arkadaşlar sakin olun, ben 15inde shipped haberini aldım hala bekliyorum, paniğe gerek yok =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 anaa senditte wow için indirim yapmışlar 7 pound[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bildiğim kadarıyla istanbul için dağıtım merkezi sirkecideki ptt olmalı. yani paketler ilk önce oraya gelir. isterseniz bir sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 var çok şükür ingilizcemiz...[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Benim wow geldi arkadaşlar darısı bekleyenlerin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bizim de bu sabah geldiiiiiiiii[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben de sabah geldi yazmaya gelmiştim, yazmış Perith. 15inde shipped maili gelmişti, işte 12 gün yani, hatta sanırım dün gelmiş ama atlamışız sabahın sekizinde gelme ihtimali düşük olduğuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gelenlere geçmiş olsun =) ben de cuma gibi elime ulaşır diye bekliyorum...[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Nefr, 27 Aralık 2005 09:37 tarihinde demiş ki: Ben de sabah geldi yazmaya gelmiştim, yazmış Perith. 15inde shipped maili gelmişti, işte 12 gün yani, hatta sanırım dün gelmiş ama atlamışız sabahın sekizinde gelme ihtimali düşük olduğuna göre. ben postacıyı gördüm giderken sabah geldi =) veee haberi önce ben verdim haberi önce ben verdim.... bana bilgisayar al çabuk... =][signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sendit yollarda sorun postacı bana 2 tane geldi birini apartmanda ilan panosunun üzerinde birinide dış kapının önünde buldum sipariş vermeden önce postacıyı bulup cebine 3 5 kuruş sıkıştırmak lazım[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet ya allahtan posta kutumuz büyük ve kilitsiz adam sıkıştırmış içine :S[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o ne ya cuma bekliyorum dedim gelmiş[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet yeniden başlamak için Wow umu sipraiş ettim 26 sında Ama daha shipmediler Yılbaşlarında felan bi gecikme oluyor mu acaba ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 olmaz mı[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 :(:(:([signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet bnmde hala being packed[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Fahrettin [Chromaggus], Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ya ArkaDaşLar Bu OyuNu SaDeCe SeNDitTen mi sipariş edebilyoruz Cd MaRketLer Veya BüYük Alışveriş Merkezlerinde Bulamazmıyız ?[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 geçici olarak stoklarda yok diyor son anda aldık galiba[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ya Sipariş VerCem Cok Gec GeliyO Bi Şekilde BulCaz ARtıK Ne Yapalım :S[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar