LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Killer, 25 Aralık 2005 21:55 tarihinde demiş ki: said: LucifeL, 25 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki: bu olay turk un basına gelse cukka cebe ben olsam alarım abi 200k euro ne demek yaaa :D:D:D olay zaten türkün başına geliyo.Aferim sende biledanın yanina git.Allah'ınızdan bulun emi hade cnm turkun basına mı gelio 2 tane hemen sazan buldum işte sen git bileda nın yanına bence... Not:ilk once yazının amacını kavra eger yazının amacı yoksa konusma...[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere...
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ben geri verirdim, dincide değilim. Günahdır yada cehenneme giderim demem. Ama ölürüm genede o parayı yemem. (ya benim yazılarım niye durup dururken kafiyeli oluyor?) Daha çok herşeyin eşit olduğunu düşündüğümdendir:). Yani o parayı alınca birşeyini kesin kaybediceksin, zaten kaybediyorsun. Aldığın an şerefsizin birisi oluyorsun. Sonra *buraya bledaya çok ağır bir laf sokuluyor* :-P aklıma çok güzel bi laf gelmişti ama yazmiyim kavga çıkmasın ama kaşındığım için aklıma çok güzel bir laf geldiğini de belirtmeden edemiyorum.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya aslında burda tartışmak yersiz.Bende almam falan diyorum ama o anki duruma bağlı.Yaşanmadan anlaşılmaz.O yüzden yarın öbür gün ben ve geri veririm diyen arkadaşların başına gelirse şeytana uymayıp inşallah veririz diyorum.Büyük konuşmamak lazım!.[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Chemical, 25 Aralık 2005 22:01 tarihinde demiş ki: Ben geri verirdim, dincide değilim. Günahdır yada cehenneme giderim demem. Ama ölürüm genede o parayı yemem. (ya benim yazılarım niye durup dururken kafiyeli oluyor?) Daha çok herşeyin eşit olduğunu düşündüğümdendir:). Yani o parayı alınca birşeyini kesin kaybediceksin, zaten kaybediyorsun. Aldığın an şerefsizin birisi oluyorsun. Sonra *buraya bledaya çok ağır bir laf sokuluyor* :-P aklıma çok güzel bi laf gelmişti ama yazmiyim kavga çıkmasın ama kaşındığım için aklıma çok güzel bir laf geldiğini de belirtmeden edemiyorum. sorma ya cok kafiyeli bu kadar kafiyeli yazma beni bitiryo bu kafiyeli yazıların...[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere...
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: dory, 25 Aralık 2005 21:58 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 25 Aralık 2005 21:51 tarihinde demiş ki:bence asıl enayı olan parayı geri vermiyendir şu kısacık hayatta 2 mal derdine düşendir. ama o zaman o adam için de sorun yok, madem dünya mali, telaşa gerek yok der kendime yeni bilgisayar alirdim. ama tabiki kendine ait olmayan bişeye el koymak dogru değil, götürmekte yarar var. Karşındakinin bu olaydan nekadar etkilenceğini nerden bilebiliyorsunki? Belki adam intaar edicek. Madem eşitlik diye bir felsefe kabul ettin ama onada koymaz herşey eşit dedin aldın, adam intaar etti. E sana girmicekmi o intaar? yani böyle aradan dereden kaçılmaz:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: LucifeL, 25 Aralık 2005 22:00 tarihinde demiş ki: said: Killer, 25 Aralık 2005 21:55 tarihinde demiş ki: said: LucifeL, 25 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki: bu olay turk un basına gelse cukka cebe ben olsam alarım abi 200k euro ne demek yaaa :D:D:D olay zaten türkün başına geliyo.Aferim sende biledanın yanina git.Allah'ınızdan bulun emi hade cnm turkun basına mı gelio 2 tane hemen sazan buldum işte sen git bileda nın yanına bence... Not:ilk once yazının amacını kavra eger yazının amacı yoksa konusma... sen ne diyon olm Erdemir ailesi parayı geri verdi diyo okumuyonmu.Erdemir diye alman ailesi varsa bilemem tabi[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 et lucifer Yok yok yazıyorum okuyorum bi bakıyorum aha kafiye sora lan bune şiirmi yazıyoruz aman allam çok fazla kitap okuttular bana:(.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 25 Aralık 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ehu, tabiki oyle dedim ya almamak lazım:) benimki yeni bilgisayar sevdası:D yada soyle bi yontem izleyebilir, adama parayı verip karsılıgında ödülü değil de bilgisayarı isteyebilirdim(yüzsüze bakın) şaka tabi, adam cok onurlu davranmıs para ile kazanılamayacak şeyler kazanmıs:)[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 :D:D:D sakın yalnıs anlama benim yazdıgım post sana hem saka yapmak hemde biraz kızdırmak ama gercekten kafiyeli ama işte si var bosver senin kafiyeli yazlıların guzel...[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere...
fastreloaded Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 200knın hepsini almam da bi kısmını alır harcarım cüzi bi miktarını sonra gelin alın derim komisyon kestik... @vileda saçma sapan fikirlerini savunup birisi bişey dediğinde "sanane ben öyleyim" demenin mantığını kavrayamadım... ve sana laflar hazırladım
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Killer, 25 Aralık 2005 22:04 tarihinde demiş ki: said: LucifeL, 25 Aralık 2005 22:00 tarihinde demiş ki: said: Killer, 25 Aralık 2005 21:55 tarihinde demiş ki: said: LucifeL, 25 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki: bu olay turk un basına gelse cukka cebe ben olsam alarım abi 200k euro ne demek yaaa :D:D:D olay zaten türkün başına geliyo.Aferim sende biledanın yanina git.Allah'ınızdan bulun emi hade cnm turkun basına mı gelio 2 tane hemen sazan buldum işte sen git bileda nın yanına bence... Not:ilk once yazının amacını kavra eger yazının amacı yoksa konusma... sen ne diyon olm Erdemir ailesi parayı geri verdi diyo okumuyonmu.Erdemir diye alman ailesi varsa bilemem tabi senin uykun var herhalde ben o postu yazaerken amacım su idi bakalım kimler millete laf koyacaktı baktım 2 kişi cıktı bunların biride sensin alla alla okuduk herhalde bizde bilioz olayı...[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere...
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: fastreloaded, 25 Aralık 2005 22:08 tarihinde demiş ki: 200knın hepsini almam da bi kısmını alır harcarım cüzi bi miktarını sonra gelin alın derim komisyon kestik... @vileda saçma sapan fikirlerini savunup birisi bişey dediğinde "sanane ben öyleyim" demenin mantığını kavrayamadım... ve sana laflar hazırladım faster hemen tefeci moduna gecmişin komisyon falan...[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere...
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Tabi bu mantıkla gidip kazanıp aldığın şeyi "vermek almaktan daha iyidir" diyip sağa sola dağıtanada keriz denir:). Aradaki farkı anlıyamıyan, her kazandığını sağa sola akıtan karmacılar var. Bu arada başımada çok gelmiştir bu eline birşeyin geçmesi ve sahibine geri verme olayı. Ha ama misal geçengün kantin yanlış hesap yapmış 1ytl fazla vermiş. Gittim vermedim. Çünkü afedersiniz hıyar herif para üstlerini almıyarak verdiğim 3ytl borcu kağıda yazmıştı. Verdiğim halde gene almıştı uyuz etmişti. Olay para da değil orada "verdim ya lan 3 gündür 1ytl para üstü bıraktım" dedim gitti genede yalancı muamelesi yaptı. Birde yalancı muamelesi yapanları dövesim geliyor.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bankaya faize yatırırım, bi süre faiz gelmesini beklerim, bikaç ay sonra parayı alman aileye veririm, faizide cebe indiririm:D Tabii bankadan sorcaklar 200k euroyu nerden buldun lan diye, ben gökten zembille indi diyemicem, parayı verirkende "lan o kadar zaman nerdeydi bu para" diye sorarlarsa da bilemicem... O yüzden bu plan yatar:P Ya şimdi bulduğum gibi verirdim diycemde kasıyo...Yani burdan sevgi kelebeği modunda dolaşmak, kanatsız meleğim ben, şeref abidesiyim demek, atıp tutmak kolay da... Yani olay karşısında aynısını yapabilirmiydim bilmiyorum.Çok zor olurdu heralde. Çünkü hayatında bidaha karşına çıkmıycak bir fırsat olucak...Eğer durumun kötüyse belki onla hayatın döncek, hayatın kurtulcak.İnsanın gözü döner o anda yaa... Valla o aileye helal olsun. Ben yaparmıydım yapamazmıydım bilmiyorum[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 25 Aralık 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 puhaha amacın yoksa konuşma diyene bak lucifel.kim laf atcak diye baktın ben attım mutlumusun?[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Oyle bir olay olsa buyuk ihtimalle geri verirdim tabii o siradaki ruh halime de bagli vermeyebilirdim de.Ayrica tebrik etmek lazim o parayi geri verenleri Neyse anlamadigim olay neden bleda ya bu kadar kizdiginiz bence ona bir sey demeye hakkiniz yok cunku onun ortaya koydugu mantik ile sizin ortaya koydugunuz mantik arasinda pek bir fark yok(Hatta -ya senin basina gelseydi- -benim basima gelmemesi icin geri verirdim- -bunu verirsem tanrim beni cennete koyacak-mantigi daha da cikarci bir mantik degil mi?) [Bu mesaj Sylian tarafından 25 Aralık 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 killer ya sen en iyisi git yat uyu bence hadi anam be ii geceler senle aksam aksam ugrasıcak deilim elimde biram onumde paticik dah baska bişey istemiom ve senle ugrasmakta istemiom hade cnm uyu bakalım sen...[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere... [Bu mesaj LucifeL tarafından 25 Aralık 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: LucifeL, 25 Aralık 2005 22:16 tarihinde demiş ki: killer ya sen en iyisi git yat uyu bence hadi anam be ii geceler senle aksam aksam ugrasıcak deilim elimde biram onumde paticik dah baska bişey istemiom ve senle ugrasmakta istemiom hade cnm uyu bakalım sen...[pardon yalnıslıkla oldu ne olur fistan beni uyarma gene:D:D [signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere... [Bu mesaj LucifeL tarafından 25 Aralık 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
zirtan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 luci birayla buyukluk olmuyo.[signature][hline]wS . Zirtan
kanix Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 parayı geri verdin de noldu, onur da biyere kadar kardeşim, ben kara geçiceksem onuru zerre kadar tiklemem; istediğini söyle enayi diyen arkadaşa SONUNA KADAR KATILIYORUM. Bu kesinlikle bir hayat görüşüdür, kimseyi etkilemek istemiyorum görüşümle ama bu görüşü belirttik diye siz kimseye hakaret edemezsiniz, biz etmedik çünkü.Biz sadece yapılan şeyi, onuru uğruna 200 Euro'yu sahibi olmuşken tanımadığı insana vermek demek. [spo1=Acı Gerçek] Böyle bişeyi yapan insanlar bence IQ'su düşük, yanlış eğitilmiş,fakir kalmaya mahkum insanlardır.Paranın ahlakı değiştiği doğrudur, ama zekasını paraya ve zevklerine yöneltmeyen insanlar böyle insanlardır.[/spo] [spo2=Kişisel düşüncem]Bu insanları sonuna kadar aptal olarak görüyorum[/spo][signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 doğrudur türkse yapar...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bleda, 25 Aralık 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Ben para bulupta bulan veren herkez enayidir dedim. o admlar gelip bun okur benden şikayetçi olurlarsa ne ala . ama sen abna hakaret etin ve senide şikayet ettim ii günler... yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış hesabı
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Kişiliksizliktir parayı geri vermemek. Onursuzluktur. Sonra "Avrupa'da bir şeyi ortada unutup geldiğinde buluyorlarmış aynen" diye bıdı bıdı yapıyoruz. Eğitimsiz diyen arkadaş. Sen eğitimsiz olmayasın. Sana ait olmayan bir şeyi almamak ne zamandır eğitimsizlik oldu. Eğitilmiş olan onlar... Kişisel düşüncelerimdir... Herhangi birine hakaret amacı taşımamaktadır...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 25 Aralık 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 asinanyavuz. parayı geri verip vermemek kişiliktir. bence geri verne kişi enayidir sana göre vermeyen enayidir. bu bi kısır döngü lütfen uzatma.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Öne çıkan mesajlar