Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

200k euro yu sahibine iade etti

forgiver

Öne çıkan mesajlar

anlaşıldı bu topic bu gidişle kitlenecek..

öncelikle 200k euro parayı bulsam, hiç düşünmeden sahibine verirdim.

sonuçta paranın nasıl kazanıldığını yada hangi nedenle bu parayı kaybeden kişinin taşıdığını bilemezsiniz. belki bir hastası için, belki de bir örgüt elemanının (bkz. pkk) alacağı silah, mermi vs için... kimbilebilir..

ne amaçla olursa olsun haram lokma yemek günahtır.
Sosyal ağlarda paylaş

birazını harcardım belki dayanamayıpta buyuk bir çoğunlugunu geri verirdim mutlaka.[signature][hline]Voic3
Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki:
birsey biliyorsan soyle alim desinler
bilmiyorsan sus adam desinler...
newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki:
Çelik Ayna
Sosyal ağlarda paylaş

adam alınterri ilen kazanmadığım hiç bir parayı cocuklarıma yedirmem tadında bir laf etmiş 500 euroyu alması komik olurdu.Bence 500 euro ne bilim yaa almaması daha iyi[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kickass, 27 Aralık 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
o adamın ne düşündüğünü ben anlıyabiliyorum acıkcası böle insanlar türkiyede olcak .. ah ahh.
yakın zamana kadar ben bu tip insanların ülkemizde daha çok bulunduğunu düşünüyordum. şimdi bakıyorum ki herkez koyvermiş, biz Türk'ler böyle şarlatanız, şerefsiziz vs vs.. ne bileyim ahlak açısından avrupanın gerisine düştüysek bu son bir iki nesilin suçudur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun baslica nedeni herkes yapiyor ben niye yapmiyayim mantigi.. O calmis, bende calarim, o yemis bende yerim hesabi. Kimsede ulan ben ite kopege uymiyim yolumdan sasmiyim demiyo malesef.. Eh bunun sonucu olarakta sasiyo ibre memleketin.. Helal olsun bu cifte. ama 500euro odul olarak vermis herif, utansin. Ver 5000euro falan 200.000euro nu vermis adam sana..[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney-Retired
Hilton Sydney-Bar Team

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada kickass bir yalanın daha nasıl 20 yaş üstü adma oldugunu görüoruz bilgilerine girince....

AŞK:misskickass
Kullanıcı adı: kickass
Eposta adresi: [gizli]

--------------------------------------------------------------------------------

Kisisel bilgileri gizli degil.
Adi: kickass
Soyadi: -
Cinsiyeti: Erkek
Dogum Tarihi: 30/10/1987

bu arad alta senin gibi terbiyeli (!) bir arkadaşımızın bana attıgı mesajlarıda koyayım...

| kickass, 26 Aralık 2005 19:30 [ Yanitla | Sil ]

--------------------------------------------------------------------------------
nolcak götler göt olmaz

kickass, 28 Aralık 2005 19:36 [ Yanitla | Sil ]

http://forum.paticik.com/view.php?id=167081&page=6

defol git şimdi velet

terbiyeni görüoruz...[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...