ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 anlaşıldı bu topic bu gidişle kitlenecek.. öncelikle 200k euro parayı bulsam, hiç düşünmeden sahibine verirdim. sonuçta paranın nasıl kazanıldığını yada hangi nedenle bu parayı kaybeden kişinin taşıdığını bilemezsiniz. belki bir hastası için, belki de bir örgüt elemanının (bkz. pkk) alacağı silah, mermi vs için... kimbilebilir.. ne amaçla olursa olsun haram lokma yemek günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 helal olsun erdemir ailesine.. tebrikler..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lith Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben bencil bir insanim. Kendimi dusunurum. O yuzden ihtiyacim olmayan (cok sukur) 200bin euro icin vicdanimi sikintiya sokamam.[signature][hline]Magtheridon : Lith - Level 8 Undead Priest [GrimSoul Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Turkiye'de halen iyi insanlar var..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 birazını harcardım belki dayanamayıpta buyuk bir çoğunlugunu geri verirdim mutlaka.[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 en azından ödül 500ü alırdım :P[signature][hline]SATILIK GUILD WARS ACCOUNT 40YTL.(iletişim için pm atın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 adam alınterri ilen kazanmadığım hiç bir parayı cocuklarıma yedirmem tadında bir laf etmiş 500 euroyu alması komik olurdu.Bence 500 euro ne bilim yaa almaması daha iyi[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çok abartılcak bişey değil, almaydı bence, sembolik bişeydir o para. Sonuçta mağdurlarda azda olsa kendilerini böle rahatlatıcaklar, çok mahçup bi durum[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o adamın ne düşündüğünü ben anlıyabiliyorum acıkcası böle insanlar türkiyede olcak .. ah ahh.[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet zaten sözde "çıkarcı" bakanlarımızla yönetimimizle bu haldeyiz. bide enayiler geçiçek başımıza tam olacak? acaba başımızdakiler bole olsa yunan mı ingiliz mi sömürgesi olurduk? yoksa abd kimseye bırakmaz omu alırdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Helal olsun adama[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: kickass, 27 Aralık 2005 15:55 tarihinde demiş ki: o adamın ne düşündüğünü ben anlıyabiliyorum acıkcası böle insanlar türkiyede olcak .. ah ahh. yakın zamana kadar ben bu tip insanların ülkemizde daha çok bulunduğunu düşünüyordum. şimdi bakıyorum ki herkez koyvermiş, biz Türk'ler böyle şarlatanız, şerefsiziz vs vs.. ne bileyim ahlak açısından avrupanın gerisine düştüysek bu son bir iki nesilin suçudur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bunun baslica nedeni herkes yapiyor ben niye yapmiyayim mantigi.. O calmis, bende calarim, o yemis bende yerim hesabi. Kimsede ulan ben ite kopege uymiyim yolumdan sasmiyim demiyo malesef.. Eh bunun sonucu olarakta sasiyo ibre memleketin.. Helal olsun bu cifte. ama 500euro odul olarak vermis herif, utansin. Ver 5000euro falan 200.000euro nu vermis adam sana..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hakikaten 500 az. utansın. ben adamın yerinde olsam en az 1000 dolar verirdim.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bu arada kickass bir yalanın daha nasıl 20 yaş üstü adma oldugunu görüoruz bilgilerine girince.... AŞK:misskickass Kullanıcı adı: kickass Eposta adresi: [gizli] Kayıt tarihi: 23 Kasım 2001 19:08 -------------------------------------------------------------------------------- Kisisel bilgileri gizli degil. Adi: kickass Soyadi: - Cinsiyeti: Erkek Dogum Tarihi: 30/10/1987 bu arad alta senin gibi terbiyeli (!) bir arkadaşımızın bana attıgı mesajlarıda koyayım... | kickass, 26 Aralık 2005 19:30 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- nolcak götler göt olmaz kickass, 28 Aralık 2005 19:36 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- http://forum.paticik.com/view.php?id=167081&page=6 defol git şimdi velet terbiyeni görüoruz...[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar