PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: Diablo, 01 Ekim 2007, Pazartesi - 00:47 tarihinde demis ki: ben niye bulamadım nerden giriyoruz beta tester falan yok abi 2 sene oldu değişti tabi site :D üstte face recognition bölümü var ordan yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 oha bay olan bi arkdaşı jessica simpson a benzetti. NAPSAM Kİ :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Yuh hiçbirine benzemiyorum + 3 te 2 si kel çıkanların :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: Osso, 01 Ekim 2007, Pazartesi - 00:53 tarihinde demis ki: oha bay olan bi arkdaşı jessica simpson a benzetti. NAPSAM Kİ :/ niye kadınlarla erkekler birbirlerine benzeyemiyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 çok yalan şeyler çıktı ya zenciye benzetti beni.nerde alakasız adam varsa gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Sophie marceu dan Zhang yimou ya terfi etmisim , çinli de olsa erkek en azından :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Oha kız gibi çocuk dedi bana resmen 7 kız 3 erkek çıktı. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: niye kadınlarla erkekler birbirlerine benzeyemiyorlar mı benzeyemez demedim ki ben ne alaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bay olan bi arkadaşı jessica simpsona benzetmesi ilginç gelmiş ya ondan söyledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Ya olur bu tip şeyler benim bir arkadaşım var mesela Bekir diye memeleri Pamelanınkiler gibi insanın elleyesi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ilginç geldi tabi normal bi bayana benzetmio sonuçta okadar erkek dururken 3. sırada jessica çıkınca doal olarak şaşırdım =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Güzel bebektim allah için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 zeng qinghong kim yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ihtiyar cik aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bu programi protesto ediyorum onca unlu dururken gitti beni gilmore girls deki ozurlu kare surat kiza benzetti davaci olucam heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 acayip hayvanlara benziyirsen diyip kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 hehe lol kim bu ya tanımıyorum bile ama karizmatik adammış vesselam ,maşallah,pühh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 o deilde çocuun anneye mi yoksa babayamı daha çok benzediğini gösteren olayda tüpçü fln çıkarsa kan çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yok yok bu programi silicem yeryuzunden ikinci resim ibrahim tatlises cikti puuuu ilkindende kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 koyduun fotonu albüme koyda imparator suratını görelim..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bi insan ayni anda %74 Ashley Olsen a %74 Ibrahim Tatlises e ve %73 Tony Soprano ya nasil benziyebilir kabul etmiyorum mantik disi cilginlik bu hatta THIS IS MADNESS yalan oldugunu bu resim ispatliycak zaten MYHERITAGE YOKTUUUR! [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 02:18 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ULAN BEN NERDEN JET LI OLUYORUM ?! [spo][/spo] 2. denemede tupac çıktı afasdf oha ya. [spo][/spo] 3.'de Lenin ve Kevin Bacon sdf. [spo][/spo] [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 03:46 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Bu kim abi? saçları kestirdikten sonra JC Chasez e birebir benzetti nerdeyse. hey yavrum hey [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 %78 keanu reeves çıktı,da rihannanın kendi resmini koydum %68 beyonce çıktı yahu. biraz değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 yüzde 58 Adriana Lima'ya benziyormuşum ne tuhaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar