Aykan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Şu sahte para olayı garibime gitti.. Sahtesinin maliyeti geçeğinden pahalıya geliomuş. Yada çok az karla oluomuş o znm neden yapıolarki bunu ¿ :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 1 ytk ortalarda firink atıo..[signature][hline]kural 1 küfür etmek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sonuçta kar ediliyor yani mesela 20m para 500bin liraya mal ediyorsa sahtesi 750bine yada 1milyona mal ediliyor fakat 20m elde ediliyor sen kafana takma karları oldukça yüksek:D[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Demekki bu işi yapanlar sürümden kazanıo adiler :) ehaue[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ahah sahtesi gerçeğindan daha pahalıya mal olması sahte yapılmasını neden engellesin ki? gerçeğinin maliyeti 2 YTL dir sahtesinin maliyeti 3 YTL dir diyelim. Adamın 3 YTL maliyetle yaptıgı para 50 YTL :) ehehe[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 50mio nluk bi banknot en fazla ne kadara mal olabilir? en fazla 10 hade 20 olsun... her 50mio nda 30mio kardasın... hertürlü karlı iş[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 donem donem madeni paralarda o dedigin oluyor. 2 liralik madeni paranin maliyeti 3 liraya geliyor mesala. o zaman hemen icindeki madenleri filan azaltip yenilerini cikartiyorlar. o yuzden bir zamanlar mercimek kadar madeni paralarimiz olmustu. bir zamanlar para paraydi, karsiliksiz kagit parcasina para dediler mertlik bozuldu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paranın para olduğu zaman delikli kuruşlar vardı siz bilmezsiniz onları ip geçirirdik kaybetmemek için derler hep bana =) 50 ytl basma 5 milyonu geçmez maliyeti. Zaten alıcağın bi matbaa makinası bi sürü boya kalıp ıvır zıvır basıcaksın hergun 100 tane 100 ytl 7 göbek sülale zengin olur vallahi. bu salaklar piyasaya toplu para sürmeye çalışıyorlar yakalanıyorlar. Bas işte hergün düzenli olarak 40-50 tane 100 ytl git harca miss. Bide şu BTM ler var şimdi onlar sahte parayı ayırabiliyorlar mı acaba? geçen benım başıma geldi.Halısaha maçına gidicektim evde para yoktu. Bi baktım çekmecelerin birinde 2 tane 10 ytl var.poşetin içinde dedim gidiyim bunu veriyim gittim verdim 20 milyonuda harcadım. Meğerse yıllar önce babama kakalamışlar bunu eheheh sahteymiş.:/[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yok gelmez orjinalden pahalıya . bizim ark uğraşıyo baya iyi diyo gelir. yanlız şu var seçtiğin kağıdı toptan aldığın zaman ordan bide boyadan kar yapcan .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :D nasıl yani?[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Zamanında demir 100 bin basanlar vardı. Tanesinin maliyeti 110 binliraya gelmiş. Haberde dalga geçiyolardı heriflerle..[signature][hline]the art of rolling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bir de filmin birisinde gormustum adam toplu olarak sahte para satacak, 100`luklerin satis fiyati 20`liklerden daha ucuzdu. piyasaya surmesi filan daha kolaymis, talep daha cokmus eh adama ikisininde maliyeti ayni sonucta. sahte paralarda deger sistemi farkli sanirim :). edit: satilan sahte paranin kalibi da olabilir, tam hatirlayamadim simdi. [Bu mesaj rahatsiz tarafından 30 Aralık 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar