AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Arkadaşlar, ırklarınızı neye göre seçtiniz? Aslında yanıtlamasını istediğim arkadaşlar genelde forumlara falan bakmayıp, oyunun içine s.çmakla meşgul olanlar ama, yine de sizlerden bir yanıt bekliyorum. Neden böyle bir soru sorduğumu gerekli yanıtları aldığıma inandığım zaman açıklayacağım. Ben kendimden başlayayım; pc oyunlarıyla aram yoktu aslında. Bana bu oyunu anlatan ve yıllarca Diablo oynadıktan sonra bu oyuna geçen arkadaşım yüzünden başladım bu oyuna. O kadar güzel bir anlatım tarzı vardı ki, ister istemez merak ederdiniz. O arkadaşımın grubu Orc olduğu için ben mecburen Orc oldum. Yoksa daha ilk anda çok büyük bir hevesle Human olmak istemiştim. Benim hikayem bu. Ya sizin ki?[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 insanlardan sIkIldIgIm icin orc actim[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Arkadaslarım olduğu için güvendiğim için aresde human oldum daha 45 olcak adam :S tövbe ya.......[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bilmem oyunu bilmiodum char açmaya çalışıodum bi baktım karşıma eciş bücüç bişiler çıktı next page dedim insan çıktı sona bi daha next pageyi aradı gözlerim ama yoktu orda. ben de demekki buraya kadarmış seçeyim şurdan bişi de bi an önce oyuna başlıyım dedim seçtim bu kadar xD[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Walla KO iken 1.sayfada orc 2.sayfada human wardı ikisinede baktım ama orc daha bi çekici geldi (iiki orc açmışım ^_^)[signature][hline]Bir zmnlar lwl62 mage i wardı ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben onceden dungeon siege oynuyordum boyle oyunlara merakım vardı bizim bir takım arkdasta bu knight oyununa baslamıslar banda tavsiye ettiler ve boyle basladım ilk once fasla tat almadım ama daha sonra zevkli gelmeye basladı devam ettim ve 63 lvl oldum :D sonra humman kasmaktan sıkıldım ve arkdaslarında cogu benim gibi sıkılmıstı topluca olympia da karus actık su an kasıorum ve karus kasmak hosuma gitti :P benimkide bole bişe işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: qweasd, 26 Aralık 2005 19:54 tarihinde demiş ki: ben onceden dungeon siege oynuyordum boyle oyunlara merakım vardı bizim bir takım arkdasta bu knight oyununa baslamıslar banda tavsiye ettiler ve boyle basladım ilk once fasla tat almadım ama daha sonra zevkli gelmeye basladı devam ettim ve 63 lvl oldum :D sonra humman kasmaktan sıkıldım ve arkdaslarında cogu benim gibi sıkılmıstı topluca olympia da karus actık su an kasıorum ve karus kasmak hosuma gitti :P benimkide bole bişe işte:D Orc olma sebebin tamam da, ilk açışta neden human?[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkdaslar da humman dı o yusden yoksa en bastan karuslar hosuma gitmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 orc cünkü İnsanlardan tiskiniyorum.. :D şaka bi yana arkadaşlarım la beraber başladık servera çoğunluk orc istediğinden orc olduk..[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hmmm aslına bakarsan bi nedeni yok:D ama oyun ailk başlarken ilk sayfada orc vardı pek bi heybetli gözüktüler bide oyuna ilk başladığım için skill farkı var sanıyodum ama yokmuş... iykide orc açmışım ama....[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zayl Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende ilk arkadaslarım el morad olduu için ama ben frp oynarken surekli kotu karakter oynuyorum bunun için şimdi de karus char kasıyom cunku kngiht online da karus lar kotuleri temsil ediyor bende kotuyum sonuna kadar kotuluk YASASIN KOTULYK HAHAHAHAHAHAH[signature][hline]Büyü sanatı gizemlidir ve genellikle yanlış anlaşılmıştır. Necromancer olarak kendimiz ne aydınlığa ne de karanlığa teslim etmişizdir ve kendi dünyamızın dışındaki insanlar sanatımızı yine de kara sanat olarak nitelendiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Charı aldığım kişi orc acmış bende mecburen orc oldum, ama seviyorum orc olmayı :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 88xxx Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 d&d de half orc barbarian oynardım. baktım burda da orcumsular var :D orc warrior açtım ilk[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bence sen biseye dayanarak car mar acma direk baslamadan bırak bu oyunu ben bırakıyorum gg[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadaşlarım orc du ilk onlara inat human oldum baktım lvl kasmak zor belki beni kasarlar die orc açtım xD(şimdi ben onları kasıyorum :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 frp'de hep kötü taraf ile zar atardım birazda iyi olalım dedik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sonunda kötünün kazandigi hic bir film görmedim sonunu kendimizin yazacagi bir seydir diye orc sectim ( son yok ya neyse )[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu güne karad Orcları hep ezdiler.. Bir gün güneş batıdan doğacak.. ''Ve Orcus un önderliğindeki orcların zaferi dünyayı sarsacak , bir destan böyle yazılacak..'' Zignon vol.1[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kim ezmiş orcları bea. İstersen sıralamalara bi göz at En iyi playerle orc. Humanlarının başarı sebebi sürü halinde avlanmaları :D[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 215k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : ColdStrike Lvl : 20 Class : Pacheon + Cold Server : Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: DaggerPhobia, 26 Aralık 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Kim ezmiş orcları bea. Oyundan bahsetmiyorum. Filmler , romanlar vs[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Çok güzel yanıtlar gelmeye başladı. İzliyorum arkadaşlar. Biraz daha yanıt bekliyorum. Daha sonra biraz açacağım konuyu.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Gezegeninizin adamı olun biraz :P Walla rotl da orcların savaşçı karakter olarak çok iyi imaj etmeleri ve ölmek için yaratılmış olmaları beni çok etkilemişti. Hangi insan ölmek için hücüma kalkar ki :P Bu güne kardar Orcları hep ezdiler.. Bir gün güneş batıdan doğacak.. ''Ve Orcus un önderliğindeki orcların zaferi dünyayı sarsacak , bir destan böyle yazılacak..'' işte budur ...[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Kimse bu kadar hızlı olamazdı. Hiç kimse...”Norgho Bonnlor hogg kogon” Dedi kara pelerinli adam. Size beni rahat bırakmanızı söylemiştim. Ağaçların arasındaki orc’lardan biri kıvrık kılıcını çekip kara pelerinli adama doğru koştu. Kahretsin...ölüm olmayan bir günüm geçmeyecek mi? Pelerin havada uçuştu, bir su gibi düzgün haraketle kara pelerinli adamın sırtında duran devasa kılıç, adamın elinde göründü. Sonra ata yetişmiş olan orc’un kılıcını bloke ettiğinde kıvılcımlar uçuştu ve kara pelerinli adamın diğer elindeki kılıç orc’u biçti. Ölüm beni izliyor...nereye gidersem gideyim peşimi bırakmayacak. Geride kalan orc için bu kadarı yeterliydi. Döndü ve ağaçların arasına daldı. Adam kılıçlarını orclardan birinin üzerindeki peştemale silip yerlerine yerleştirdi. Kılıçlar yine kınlarına kavuşmuşlar ve dövüş bitmişti. Ölüm bitmez...kara pelerinli adam atını topukladı. Göl daha yakındı artık. Yoluna devam ederken yeşil gözlerinde üzüntü vardı. Ölüm asla bitmez... Her hikayenin sonunda o sevimli orcla ölüyo ya.. sinir oluyorum..[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Elmorad im Cunku Kendimi Bildim Bileli Asasin Oynuyorum.. Ve Orc Roguelerin Koşmaları hic hosuma gitmiyor sanki pişik yapmiş gibi koşuyorlar.. Eger Warrior Oynasaydim.. Kesinlikle Orc Olurdum..[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar