Famy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: geffen, 26 Aralık 2005 20:51 tarihinde demiş ki: said: Asgard, 26 Aralık 2005 20:48 tarihinde demiş ki: 84 dogumlulardır belki;) mutlaka.. ayrıca 1984'ün özel bir anlamı var. ne ozel anlamı war??[signature][hline]help me please,more and more that tıme...
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yok anlamı falan...Alternatif müziği popüler yapan adamlar..Çok doluyum bu konuda neyse susiim biras,sevenlere saygımdan..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: geffen, 26 Aralık 2005 20:32 tarihinde demiş ki: adam beğenenler krodur mu demiş? hızlandırılmış edebiyat kurslarına yazıl bence. krolar da görmüş melodiyi ve kroların ceplerinde var demiş. canım ne içtik kafa böyle güzel ? söyle bizde içelim ama her daim böylesin sen galiba değil mi? var bişey[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oh be tek değilmişim. bu adamlar a-r-a-b-e-s-k!
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 canımss?? edebiyat kursları diyorum canımss. hala anlamadıysam bir daha EDEBİYAT KURSU diyorum canımss beginnerdan başlayarak.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bende bu şarkıyı seviyorum. İndirebileceğim bi adres varmı??[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahah efet arabesk.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 beginner ? hahaha git kumda oyna ya[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Arabesk-rock gurubunun üstünden bu denli edebi bir tartışma dönmesi çok güzel..Biri kaç içtin der,biri o neyse edebiyat kursu der bi de beginner..Gülünç olmayalım müzik forumunda bari =)[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi!
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 biri de topici okumadan saçma sapan yazılar yazar. ben 84 ile ilgili demedim edebiyat kursunu. black sen de saçmaladıkça saçmalıyorsun. önce okuduğunu anlamasını öğren millete sataşıcağına.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 beğenmeniz sorun değil. ama gelipte burda bu rock demeyin! hrggh..[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: geffen, 26 Aralık 2005 21:17 tarihinde demiş ki: biri de topici okumadan saçma sapan yazılar yazar. ben 84 ile ilgili demedim edebiyat kursunu. black sen de saçmaladıkça saçmalıyorsun. önce okuduğunu anlamasını öğren millete sataşıcağına. Dediğim şudur ki 84'le ilgili konuşulması gerek bir topikte adama edebiyat kursu önererek süper konu çarpıtma örneğindir..[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi!
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: -Cleglaw-, 26 Aralık 2005 21:17 tarihinde demiş ki: beğenmeniz sorun değil. ama gelipte burda bu rock demeyin! hrggh.. Şimdi rock var doğru zınzın gitarlar,bumbum baslar,das dus davullar rock yapıyor ama sözlerden Arabesk-rock oluyor benim kafamda o..[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi!
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bir grup nefret ediyor, bir grup çok seviyor. Müzikleri kime benziyor bari onu söyleyin.[signature][hline]Tomoe
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: BulletRide, 26 Aralık 2005 21:20 tarihinde demiş ki: said: -Cleglaw-, 26 Aralık 2005 21:17 tarihinde demiş ki: beğenmeniz sorun değil. ama gelipte burda bu rock demeyin! hrggh.. Şimdi rock var doğru zınzın gitarlar,bumbum baslar,das dus davullar rock yapıyor ama sözlerden Arabesk-rock oluyor benim kafamda o.. rock enstürman anlamında rock değildir sadece. nedir diye sorarsan sana led zeppelin, pink floyd derim, rockın çıkış tarihini, rockın felsefesini arştır derim.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: -Cleglaw-, 26 Aralık 2005 21:30 tarihinde demiş ki: said: BulletRide, 26 Aralık 2005 21:20 tarihinde demiş ki: said: -Cleglaw-, 26 Aralık 2005 21:17 tarihinde demiş ki: beğenmeniz sorun değil. ama gelipte burda bu rock demeyin! hrggh.. Şimdi rock var doğru zınzın gitarlar,bumbum baslar,das dus davullar rock yapıyor ama sözlerden Arabesk-rock oluyor benim kafamda o.. rock enstürman anlamında rock değildir sadece. nedir diye sorarsan sana led zeppelin, pink floyd derim, rockın çıkış tarihini, rockın felsefesini arştır derim. Araştırdım okudumda dediğin guruplar prog. rock zaten rock'ın çıkışı için önce blues'i bilmek daha sonra Elvis,Beattles,Animals veya who bilmek sanırım :)[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben şarkıyı sevdim ama heryerde ve sürekli dinlediğim için bıkkınlık geldi. İlk çıktığı zamanlardan beri dinliyorum bi şarkıyı dinlemenin max ömrü bende 1 ay olduğu için artık sıkıldım şarkıdan. Bence çok güzel bir şarkı albümleride çok başarılı grubun. Birçok kesimde sevdi. amma velakin alternatif tiplerimiz şarkı güzel olsada heryerde dinlendiği için kendilerine bu şarkıyı dinlemeyi yediremiyorlar. sağlık olsun.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Seph Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 84 adı yanlış hatırlamıyosam "sex and dirt" den geliyodu.Emin değilim :)[signature][hline]
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 daha önce yazdığım gibi 1° 84 lü muhakkak bunlar.. 2°1984 -george orwell kitap. 3°sex and earth, sex and dirt.. artık ne istersen bu en zayıf ihtimal.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hiçbir üye 84 lü değil. hepsi 81-83 aralığında ayrıca grup üyelerinden hiçbiri hacettepelide değil en iyi konserlerini hacettepede verdikleri için ilk ismi öyle çıkmış. 84 koymalarının nedenini ise açıklamadılar sadece kafamızda öyle belirdi öyle koyalım dedik dediler Kanal D haberde.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: bLackcha0s, 26 Aralık 2005 22:01 tarihinde demiş ki: hiçbir üye 84 lü değil. hepsi 81-83 aralığında ayrıca grup üyelerinden hiçbiri hacettepelide değil en iyi konserlerini hacettepede verdikleri için ilk ismi öyle çıkmış. 84 koymalarının nedenini ise açıklamadılar sadece kafamızda öyle belirdi öyle koyalım dedik dediler Kanal D haberde. +1 eger bu adamlar bi korku ütopyasından esinlenip bu ismi koydularsa kafamı keserim 1984 tamamen komünizm korkusuyla yazılmış bi kitap böyle bi şey çok komik olur. ha bi de geffen seni seviyorum ya nasıl bir türkçe okuma anlama olayıdır kafamız bi türlü aynı yerde olamadı [Bu mesaj ravachol tarafından 26 Aralık 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahuahauhauah[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Tiksinmeye başladım şu şarkıdan,her ceptelefonu olan öttürüp duruyor.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben de sana boş değilim ravachol. asl plz.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ya piyasada Hayalet Sevgilim'in yandan yemişi bu...[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
Öne çıkan mesajlar