Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Evet arkadaşlar şukela oyunumuza bir ödül daha geldi... http://bestof.ign.com/2005/pc/20.html Yılın en büyük süprizi SWG : Starter Kit k.çımın sol kenarıyla mı gülsem ,sağ kenarıyla mı gülsem kararsız kaldım[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben hala gülüyorum:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 NGE çıkmadan 1 ay kadar önce bu paket amazon.com da görüldü. SOE bunu yalanladı jedi starting profession olmayacak dedi. Süpriiiiz: NGE.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar