ColdShadow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Arkadaşlar yarınki proje için acil kum bulmam gerekiyor. Tabi yarın olsa olsa dışarıda çamur bulabileceğim için kedi kumunu düşündüm. Nasıl bir şeydir bu? Kumsallardaki gibi midir yoksa daha mı iri bir şeydir? Fiyatı nasıldır? Her yerde bulunur mu? Olmadı kolay ulaşılabilecek başka bir kum kaynağı biliyor musunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sahil, kumsal, bilimum süper market ve pet shoplar??[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Çok rahat bulunan bişi.Migroslarda falan satılıyor.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kedi kumu kum deilki abi ufak taşlar o kadar .[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ufak taşlar = kum[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 haha...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Kedi kumunun bildiğimiz kumla uzaktan yakından alakası yok .. Ben bu kadar diyeyim.. Üzgünüm eheh :)[signature][hline]Gün doğdu hep uyandık Stadlara dayandık ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 git inşaata al bir poşet gece işi...;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Hehehe iyi fikir ya beylikdüzünde universtie zaten oralar inşaat dolu. Oradan yürütürüz artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evt migroslarda satılıo, ufak taşlardan bi şey ama farklı bi özelliği var sanırım, emici=) şimdi fiyatı beş milyon flndır..tahminen..atmış da olabilirim, en son iki sene önce almştm..[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çarli var iri taneli fiyatı 2 2.5 milyon civarı bi de kırmızı poşetli kings bilmemne diye bişi var onun taneleri de inceydi. etrafında inşaat falan varsa biraz alsan bişi demezler, yani umarım.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 İnşaatlardan birine gir, iste bi poşet... Adamların zaten fazlası vardır verirler... Fazlası yoksa da zaten yeterince çalıolar malzemeden, bi torba kum mu koycak:P Çünkü kedi kumu bildiğimiz kumdan daha büyük taneler... Eğer önemli olan boyu değil işlevi diosan al tabi[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çok pahalı degil çokta kolay bulunuo migrosta flm.weterinerlerdede bulunabilir.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kum yerine irmik kullandım süper oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hahah kum bulamıyoruz irmik kullanıyoruz afrikadaki adamın açlıktan kum yemesi gibi bişi. garip bi olay ya:). ya koca şehirde kum mu yok.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 harbi ha, helva mı bu?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 abi sanayide bulunur ya :) inşaat malzemesi satan bi yere git :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ayıptır sorması proje nedir?[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kesin kafasını bunun ekmek yok pasta(bi cesit ekmek) yiyin gibi olmus :) zavallı kraliçe kafası gitmiş :)[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Narstil, 30 Aralık 2005 03:06 tarihinde demiş ki: kesin kafasını bunun ekmek yok pasta(bi cesit ekmek) yiyin gibi olmus :) zavallı kraliçe kafası gitmiş :) Bişey anlamadım yazından ya ? :)[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Sokaktan kum alıp kullanma bence. Mikrobu var böceği var kurdu var :)[signature][hline]Kendi hayal dünyasında balık tutan bir fishermanim. Jorman's Area (MSN Space) | Jormangund's Web (UO Loop, Macro) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Biz bazen talaş koyuyoruz kum niyetine. Onada yapıyor.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar