Narbonzar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 2 hafta oldu frp ye baslayali elimde oyuncunun el kitabi ve pool of radience macera seti var sorum zarlarla ilgili bende z4 z6 z8 z10 z12 z20 ler var yanliz bir 100 lük zar duydum ancak z10 gibi on köseliymis sadece 1 2 3 4 yerine 10-20-30-40 yaziyormus ben z10 'u z100 lük gibi kullanabilirmiyim??[hline] Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Kullan tabi olmadı 5 tane 20'lik at:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 cok tsk, aklima gelmisken bi tane daha soriyim biz 6 kisi oynuyoruz ama dengeli bir grup istiyoruz (monsterlara karsi fln) dengeli bir grup nasil olusur birde ranger/bard(dual class irk ta elf) icin en iyi statlar nelerdir ? cevaplarsaniz cok sevinirim[hline] Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. [Bu mesaj Narbonzar tarafından 21 August 2003 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Dengeli grupu kendin bul cleric, wizard, rogue'suz grup brz zorlanır ama illa dengesiz olcak die milletin rp'sini bozmayın herkes wizard istiosa öle olsun fighter istiosa 6 kişi fighter olsun öneli olan role play yapmaq[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Bu arada ist demisniz , istdeyseniz neresindesiniz?[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 kim dedi beah?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 cleric/bard için statlar: str:13 dex:10 con:11 int:16 wis:17 car:14 ama bence sen cleric/sorcerer yap daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Bence cleric/druid daha iyi böylece zırf sorunu olmaz.Ama onların büyüleride çok benziyor birbirlerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 cleric druid manasız bişi. fakat rp için olur.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 antalyada oynuyorum cevaplayanlara cok tsk ama ben ranger/bard i sormustum :) cleric/bardi degil :) ama yinede sagolun[hline] Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Antalya'da mı vay be Antalya epey gelişmeye başladı.Bir de FRP-cafe filan açsalar da gitsem.Neyse bence sen multiclass yapma direk ranger gir iyidir.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: Narbonzar, 22 August 2003 21:55 tarihinde demiş ki: ama ben ranger/bard i sormustum :) cleric/bardi degil :) dikkkatli okumamışım ranrer/bard: str:16 dex:16 con:13 int:12 wis:10 car:14[hline]Hail Eärendil, of mariners most renowned, the looked for that cometh at unawares, the longed for that cometh beyond hope! Hail Eärendil, bearer of light before the Sun and Moon! Splendour of the Children of Earth, star in the darkness, jewel in the sunset, radiant in the morning! -Eonwe, to Earendil in Valinor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar