Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage Vs Warlock

Outlaws06

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Bl de 60 Warıorum Var Ve Gercekten Zevk Alamıyorum Artık Oynarken Sankı Mage Yada Warlock Kassam Daha Zevklı Gelcek Gıbıme Gelıor :D Ama Kararsızımda Hangısı Daha Saglam Acıcam 2sınden Bırını Bı Yarım Edıverın :) 60 Yaptıktan Sonra Buneymıs Beaa Dıyıp Sılmek Zorunda Kalmayım Lutfen Arkadaslar Mage ve Warlock Charı Olanlar Topıcde Cevaplarınızı Beklıyorum Lvl larınızıda Yazarsanız Sevınırım...

Yenı Yılınız Kutlu Olsun Sımdıden Tesekkurler...
Sosyal ağlarda paylaş

abım patı bu ıste sabahın korunde ac dopık hemen 2 kısı kossun yardıma :P sagolun warlock acıcam galıba pekı soru 2 bl de guzel bı clanım ve guzel bı warıorum var alt charıda bl demı acsam yoksa yenı bı serverdamı ? Kafam cok Karıstı Kusura Bakmayın Herseyı Soruom :D Ama Bu Son
Sosyal ağlarda paylaş

simdi ben soyle soyliim alt bir warlock um var bloodscalp ta sorun su ki server yasli oldugundan dolayi instance yapacak adam cok az scarlet mon gibi uldaman gibi..
Ama ben main i buyuturken tonla adam vardi.
Eger eski bir serverda oynarsan buyuk bir ihtimal ayni problemi sende yasarsin
bunun yaninda artilari da var tabi
mesela gang lendigin zaman low level larda direkt main la girip gankleyenlerin ustunden gecebilirsin
veya para,item yardimi yapabilirsin
+ ve - leri degerlendirip yapman lazim
bu arada bende warlocktan yana oy kullaniyorum level 58 oldum cok eglenceli
pve si cok kolay
pvp de hic ama hic fena degil :D
Sosyal ağlarda paylaş

Guzel bı Warrior um wardı...Bende saatmak durumunda kaldım acc...Suan da bı arkadasımın Warlock u ıle oynuyorum...gercekden cok eglencelı...Zaten high end instance larda Warlocklarım cok agro alırdı...sımdı anlıorum sebebını...Ama ben bı horde um...Ve server ım Daggerspine...Burda hayat zor...Neredeyse butun Guılddler mc ve BWL e gıdıo...10-15 kısılık instance lara gırmek...hele hele bır orv warlock ıcın zor oluo...Ama PVE de cok zevklı... :)[signature][hline]Ronin... [Assassin]
Ailenizin Savaşçısı !!!
Madenci Ronin...(Exodus) [Assassin]
Ailenizin Demircisi !!!
Sosyal ağlarda paylaş

lock aç bence. end game instancelarda hiç zorluk cekmezsin warlock her zamn lazım oluyor =) hem pve hem pvp super bi char ama kasması baya zor oluyor pve yaparken voidin olur coğunlukla ve bi karsı faction sana saldırdığı zaman sorluk cekebiliyorsun =) + insanlar lock un degerini bilmiyorlar en azından ben kasarken oyleydi. aynı sreverda acarsan arkadaslarından zaten yardım alırsın hatta onlarıda gazla beraber kasın yeni charlarınızı =) pve için aff demon oneririm. pvp için dest... mage acarsanda frost oneririm =) ama seni mage e ozendircek değilim zaten yetrince varlar =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Gank Me - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

abi lock imbası dururkan mage açılmaz "mantıken" ama 10 defa yeni char açsam gene mage açarım wlock yerine. daha önce açılmış konuda aynen böle demiştim. nedeni de mage sevmemdir. hangisi hoşuna giderse ama mantık çerçevesi içinde wlock üstündür.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...
Sosyal ağlarda paylaş

@bulldog
abi ben mi suçlu oldum lol. var mı böle saçma bişi. sanki küfür ettik, açılmamışmıydı die soruoz. siz demiyor musunuz aynı topicden kaç tane oldu diye.
bana göre hava hoş, sanki forum benim, kimseyi de aşşağılama amacım yoktu yazarken.
bana kalsa ben de açarım her ay, bu ay nerf shaman hakkında ne düşünüyorsunuz diye.

neyse arkadaşlar, konunun akışı bozulmasın.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...