Outlaws06 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Arkadaslar Bl de 60 Warıorum Var Ve Gercekten Zevk Alamıyorum Artık Oynarken Sankı Mage Yada Warlock Kassam Daha Zevklı Gelcek Gıbıme Gelıor :D Ama Kararsızımda Hangısı Daha Saglam Acıcam 2sınden Bırını Bı Yarım Edıverın :) 60 Yaptıktan Sonra Buneymıs Beaa Dıyıp Sılmek Zorunda Kalmayım Lutfen Arkadaslar Mage ve Warlock Charı Olanlar Topıcde Cevaplarınızı Beklıyorum Lvl larınızıda Yazarsanız Sevınırım... Yenı Yılınız Kutlu Olsun Sımdıden Tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 warlock derim ben..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 warlock acaip oyun icinde sosyal ve bi o kadar zevkli bi class ayrıca bissürü öörenceen skill ve hayvanlarla uuraşması falan da zevkli, mage olursanda millete su falan yaparsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abım patı bu ıste sabahın korunde ac dopık hemen 2 kısı kossun yardıma :P sagolun warlock acıcam galıba pekı soru 2 bl de guzel bı clanım ve guzel bı warıorum var alt charıda bl demı acsam yoksa yenı bı serverdamı ? Kafam cok Karıstı Kusura Bakmayın Herseyı Soruom :D Ama Bu Son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yeni karakterine maddi yardımda bulunmayı planlıyorsan bl de, sıfırdan istiyorsan yeni açılan pvp serverlarında başla.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu konu açılmamış mıydı?[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 simdi ben soyle soyliim alt bir warlock um var bloodscalp ta sorun su ki server yasli oldugundan dolayi instance yapacak adam cok az scarlet mon gibi uldaman gibi.. Ama ben main i buyuturken tonla adam vardi. Eger eski bir serverda oynarsan buyuk bir ihtimal ayni problemi sende yasarsin bunun yaninda artilari da var tabi mesela gang lendigin zaman low level larda direkt main la girip gankleyenlerin ustunden gecebilirsin veya para,item yardimi yapabilirsin + ve - leri degerlendirip yapman lazim bu arada bende warlocktan yana oy kullaniyorum level 58 oldum cok eglenceli pve si cok kolay pvp de hic ama hic fena degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goliath Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Guzel bı Warrior um wardı...Bende saatmak durumunda kaldım acc...Suan da bı arkadasımın Warlock u ıle oynuyorum...gercekden cok eglencelı...Zaten high end instance larda Warlocklarım cok agro alırdı...sımdı anlıorum sebebını...Ama ben bı horde um...Ve server ım Daggerspine...Burda hayat zor...Neredeyse butun Guılddler mc ve BWL e gıdıo...10-15 kısılık instance lara gırmek...hele hele bır orv warlock ıcın zor oluo...Ama PVE de cok zevklı... :)[signature][hline]Ronin... [Assassin] Ailenizin Savaşçısı !!! Madenci Ronin...(Exodus) [Assassin] Ailenizin Demircisi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 lock aç bence. end game instancelarda hiç zorluk cekmezsin warlock her zamn lazım oluyor =) hem pve hem pvp super bi char ama kasması baya zor oluyor pve yaparken voidin olur coğunlukla ve bi karsı faction sana saldırdığı zaman sorluk cekebiliyorsun =) + insanlar lock un degerini bilmiyorlar en azından ben kasarken oyleydi. aynı sreverda acarsan arkadaslarından zaten yardım alırsın hatta onlarıda gazla beraber kasın yeni charlarınızı =) pve için aff demon oneririm. pvp için dest... mage acarsanda frost oneririm =) ama seni mage e ozendircek değilim zaten yetrince varlar =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Gank Me - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Warlock > Waterboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Daggerspine 'mı Meandronun serverı sırf o adamla oynamak için char kasmayı düşündüm o serverda[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abi lock imbası dururkan mage açılmaz "mantıken" ama 10 defa yeni char açsam gene mage açarım wlock yerine. daha önce açılmış konuda aynen böle demiştim. nedeni de mage sevmemdir. hangisi hoşuna giderse ama mantık çerçevesi içinde wlock üstündür.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Magein keyifi hiçbişide yok.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Oynayana oynanışa bakar. Bence[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 mage aç derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infectdead Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 warlock ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yine ayni topic :D mage.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 lock tabekide[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: muzcu, 28 Aralık 2005 08:35 tarihinde demiş ki: bu konu açılmamış mıydı? ya abi su tipik seyi yazmaktan vazgecin forumalanı abi yazıldı yazılmadı belki o gormedi yada o topic eski ozaman mage diyenelr simdi belki warlock diyor[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mage derim ben oynayip en cok zevk aldigim class.. (sadece mage ile oynadim =) )[signature][hline]WoW EU - Frostwhisper Synthia, Undead Mage a.k.a Hamish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 @bulldog abi ben mi suçlu oldum lol. var mı böle saçma bişi. sanki küfür ettik, açılmamışmıydı die soruoz. siz demiyor musunuz aynı topicden kaç tane oldu diye. bana göre hava hoş, sanki forum benim, kimseyi de aşşağılama amacım yoktu yazarken. bana kalsa ben de açarım her ay, bu ay nerf shaman hakkında ne düşünüyorsunuz diye. neyse arkadaşlar, konunun akışı bozulmasın.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Lock Actım Mutluyum Kavga Etmeyın Arkadaslar Zaten Charı Actım Ama Kım Kasıcak :) Blde 60 Warıor Korgall da 60 Rogue Var Sımdı Warlock u Da acmıs bulundum Ama Ne Zaman 60 Olur Allah Bılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 oynayış tarzına bağlı bence mage yada warlock kasman. ama mage bana sıkıcı gelirdi warlock kasardım...[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 mage aç grindler cok zevkli suyun var yimahın ne duruyosun para kassana :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 warlock cok daha zevkli fel sette cok güzel duruyor hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar