Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askerde müzisyenim demek

Waefre_Athelas

Öne çıkan mesajlar

askere gittiğimizde ben müzisyenim desek sonuç ne olur iyi bişiymi yapmış oluruz yoksa askerlik cehennememi döner komutanların önünde çal dur filan :D yardımlar için şimdiden teşekkürler
(enstürmanım :elektro gitar)[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!!
Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P
Sosyal ağlarda paylaş

ya ciddiyim abi klasik felanda çalarım altı telli her nesneyi çalabilirim :D de cidden durum ne oluyo onu bi bilsem
komutanlara fade to black solası atma fikride fena değilmiş metalci bölük için arebesk olayınada gireriz iced earth i died for you filan :D

[Bu mesaj Waefre_Athelas tarafından 28 Aralık 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

.Dayım askerlığını gölcük teki astsubay orduevınde yaptı.Org calıyordu baya da rahat askerlık yaptı epey avantajı vardır. :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn

[Bu mesaj Finrod tarafından 29 Aralık 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 29 Aralık 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
gitar çalıyorum dersen bittin..

Üflemeli çalıyorum dersen Bandodasın

vurmalıda Bandodasın..

gitar çalıyoz diyince neden bitiyoz :( böhühühüh yaa annemi istiyom :P[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!!
Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P
Sosyal ağlarda paylaş

Üflemeli birşey çalıyorsanız bence söylemeyin pek.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...