veliaht34 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 decay yokken vendor koymanın Buff yokken Doctor olmanın Pre-CU yokken Jedi olmanın ne anlamı var...... Mirally yokken silah almanın Agida yokken mining kurmanın Eben yokken muhalefet yapmanın ne anlamı var...... Overt yokken savaşmanın Julio Torres le kapışmanın John smedley'e saydırmanın ne anlamı var...... Lucasartla uraşmanın SOE ile dalaşmanın heray 15$ bayılmanın ne anlamı var.......[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Gün gelir devran döner SOE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sunu bizim foruma yazsaydin ya tuman yaf. Bu arada SOE ye imzanda laf atmisin ama ben SOE yi degilde Lucasarts i suclu buluyorum.Lucasarts in diger sw oyunlarinin gelisimini incelersen ne dedigimi anlarsin.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Akse, 27 Aralık 2005 21:37 tarihinde demiş ki: sunu bizim foruma yazsaydin ya tuman yaf. Bu arada SOE ye imzanda laf atmisin ama ben SOE yi degilde Lucasarts i suclu buluyorum.Lucasarts in diger sw oyunlarinin gelisimini incelersen ne dedigimi anlarsin. benim 2 senaryodan biri :) Lucas şuçlu :D ayrıca baktımda Soe'nin diğer oyunlarına yanı oynanışı engelleyecek vs. sistemler getirmiyorlar gene iyi şeyler geliyor.SWG'de bir tek bu olmuş...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: veliaht34, 27 Aralık 2005 00:04 tarihinde demiş ki: [spo1=şiir]decay yokken vendor koymanın Buff yokken Doctor olmanın Pre-CU yokken Jedi olmanın ne anlamı var...... Mirally yokken silah almanın Agida yokken mining kurmanın Eben yokken muhalefet yapmanın ne anlamı var...... Overt yokken savaşmanın Julio Torres le kapışmanın John smedley'e saydırmanın ne anlamı var...... Lucasartla uraşmanın SOE ile dalaşmanın heray 15$ bayılmanın ne anlamı var.......[/spo] süper olmus[signature][hline]Zopik, 23 Ekim 2005 14:14 tarihinde demiş ki: fatoş hop(photoshop) Cintonik, 23 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Orası kesin canım. Tanrıda evreni fotoşop ve 3dsmax ile yaratmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: veliaht34, 27 Aralık 2005 00:04 tarihinde demiş ki: heray 15$ bayılmanın ne anlamı var....... bı kısmı kando,othmo ve diğerlerine gönderiyorum :D Bedavamız var biraz oynayalım evde oyun yoktu :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 zevkten o yaa.. hani diorm babamla nasl papaz olurum? her ay 15dolar bayılayım bi oyuna cıldırsın adamcagız.. saka bi yana egleniyorum hala.. (eskisi kadar diil bosuna laf solemeyin simdi). normalde sıkılırdım belki ama dedik iste cloak ve saber alcaz 2mizde, sonra lava crystal, onların yolunda giderken sıkılmıo insan. bilmem belki bende bi problem var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 super olmus ya :D[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Swg'nin şu anki durumu için şarkı mı istiyorsunuz ? Metallica - Unforgiven 2 , bu ihtiyacınızı gidericektir.[signature][hline]Deno O'Connor - Jedi Knight Proud Member of The Light Jedi Order and Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 süfer olmuş[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Akse, 27 Aralık 2005 21:37 tarihinde demiş ki: sunu bizim foruma yazsaydin ya tuman yaf. Bu arada SOE ye imzanda laf atmisin ama ben SOE yi degilde Lucasarts i suclu buluyorum.Lucasarts in diger sw oyunlarinin gelisimini incelersen ne dedigimi anlarsin. aksecim bizim forumada yazardım ama bu duygularımı herkesle paylaşmak istedim zaten yazdığım bu şiir bir anda çıktı o andada paticikdeydim buraya yazdım[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Gün gelir devran döner SOE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bu arada tüm arkadaşlara teşekkürler samimi duygularından dolayı[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Gün gelir devran döner SOE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 istek üzerine imzama küçük bir ekleme yaptım[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Gün gelir devran döner SOE!!!! Herşey para değil george!!!! (lucas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar