Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunlar nasıl rüya?

baranoyak

Öne çıkan mesajlar

ya ben son zmanlarda garip garip rüyalar görmeye başladım,2 tanesini anlatmak istedim.bi garip yea
rüa-1 : bigün arkadaşlarla adana yemeye gidiorz.arkadaşlar dediklerim anelka,alex ! işte sonradan yanımıza appiahta katılıor öle adanlarımızı yiyorz bi güzel dertleşiorz falan,en son hesap ödicez appiah ödüor hesabı,ben diormki yaa nereye gidiorz daha bitmedi adana,onlar yürü ya nabacan falan diorlar,anelka da gitmeyelim olm yapior ama en sonunda biz gitmeye karar veriorz ve biz anelkayla ordaki lavaşların içine adanaları koyup dışarı çıkıorz... :hmm:

rüa-2 : halısahada maç yapiorz ben topu alıp ilerlerken biri bana faul yapior,ben aliorm topu serbest vuruşu kullancam işte.nefis bi orta yapiorm ve ordan zerrin özer çıkıp mükkemmel bi kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturuor.sonra bi de ona doğru koşuyorum,gol sevincini paylaşmak için sırtına sert bi şekilde vuruorm,birbirimizi itiorz falan,bu sendelior... :-?[signature][hline]yıldızlıaslanlar
Sosyal ağlarda paylaş

bende öle acaip bi rüya görmüştüm arkadaşı dövüyordu baya kalabalık bi grup araya daldım onu bıraktılar beni dövdüler burnum kırıldı sanıyordum dedim biraz sonra giderim doktora gözlerimi bi açtım yüzümü yastığa gömmüşüm nefes alamıyorum burnum ondan acıyormuş:D[signature][hline]lucifertr 61
irony 61
lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:)
karakter 61
atlantigue 61
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...