baranoyak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya ben son zmanlarda garip garip rüyalar görmeye başladım,2 tanesini anlatmak istedim.bi garip yea rüa-1 : bigün arkadaşlarla adana yemeye gidiorz.arkadaşlar dediklerim anelka,alex ! işte sonradan yanımıza appiahta katılıor öle adanlarımızı yiyorz bi güzel dertleşiorz falan,en son hesap ödicez appiah ödüor hesabı,ben diormki yaa nereye gidiorz daha bitmedi adana,onlar yürü ya nabacan falan diorlar,anelka da gitmeyelim olm yapior ama en sonunda biz gitmeye karar veriorz ve biz anelkayla ordaki lavaşların içine adanaları koyup dışarı çıkıorz... :hmm: rüa-2 : halısahada maç yapiorz ben topu alıp ilerlerken biri bana faul yapior,ben aliorm topu serbest vuruşu kullancam işte.nefis bi orta yapiorm ve ordan zerrin özer çıkıp mükkemmel bi kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturuor.sonra bi de ona doğru koşuyorum,gol sevincini paylaşmak için sırtına sert bi şekilde vuruorm,birbirimizi itiorz falan,bu sendelior... :-?[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 dünya bir taş olmuş,sen ve hayatında için de çorbalıK:) budur[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu aralar hiç kafana darbe aldın mı:D[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 çok maça dşkünsn snrm[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Zeerin Ozer mi... puhahahahahaha Oldum be[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bende öle acaip bi rüya görmüştüm arkadaşı dövüyordu baya kalabalık bi grup araya daldım onu bıraktılar beni dövdüler burnum kırıldı sanıyordum dedim biraz sonra giderim doktora gözlerimi bi açtım yüzümü yastığa gömmüşüm nefes alamıyorum burnum ondan acıyormuş:D[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Aziz Yıldırımla Galatasarayı satın alioduk adını da FB2 die deiştirioduk hey be[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 antidepresan kullanıyorum sanırım ondan oluyor bunlar yea[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: lucifertr, 29 Aralık 2005 18:50 tarihinde demiş ki: bu aralar hiç kafana darbe aldın mı:D [signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ahaha çok garip yaa :) P.S. bu arada mesaj yazarken farkettim yeni yasaklar gelmiş. hayırlı olsun efem :)[signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: unac, 29 Aralık 2005 19:01 tarihinde demiş ki: said: lucifertr, 29 Aralık 2005 18:50 tarihinde demiş ki: bu aralar hiç kafana darbe aldın mı:D [signature][hline]gkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 .aldıgın ilaçlar etkili olabilir tabi bunun yanında çok fazla futbol düşünmende etkili o yüzden bırak kendi kendine gelişsin zamanla normal rüyalarına dönersin :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya ben futbolla falan ilgilenmiormki öle fazla.ya bi de galatasaraylıyım :) anelka,alex ne alakaysa.ama çok severim ikisini de :)[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 fenerbahçeli olmanın bünyeye verdiği zarar zerrin özer konusunda bişey demiyorum :p[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 cok baranoyak rüyalar yalnız.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 rüyamda bush'u gördüm desem inanır mısınz?:D herkes snn bi yern açık kalmış dedi..=)[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar