Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Şimdi bende p4 3.2ghz işlemci 1024 ram,-dual 256 lardan oluşuyor- 6600gt var. Şimdi esikden 40 kişi arcane explosiona bassa benim makine banamısın demezdi. Sonra ne oldu bilmiyorum, şu anda değil bg ye girmek normal oyunda bile kasıyor. Bir yardım alayım ya lutfen :([signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bütün addonları sil bi dene olmadı formatla derim bendede öle oldu addonları sildim gecti ama bazen farklı olabiliyor.[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Addonları sildim,gene aynı. Şimdi format derken benim windows c: diskinde oyun d diskinde d yemi atayım c yemi?[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Türk telekomda yeni bişiler deniyormuş net bu aralar ii deil ondan olabilir bizdede bazen istanbulda oturan herkes düşüor ben izmirde oturuorum izliom öle düşmelerini[signature][hline]do or do not there is no try Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sorunun bunla alakasi yoktur ama ramleri 2x512 ye cevirmende de fayda gordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ;( Hani eskiden de kotu olsa eyvallah ama bişiler oldu makıneye scan neyin heşeyi yaptım halbuki[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu arada hdd'nin kaç gbı dolu kaç gb'ı boş?[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 windowsun olduğu hdd toplam 40gb alan 26.8 i boş wowun oldugu hdd 35.4gb alan 20.4 gb boş bide 3. bi hdd var 74.5gb alan 56.1 gb boş[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Oyun içi kastığı anda windows arabirimine geri dön (Alt + TAB) önce CPU canavarlarına bak sonrada RAM canavarlarına (CTRL + ALT + DEL / yada başlat çalıştır / taskmgr) bir bak.Eğer sistemi fazladan kullanan program oyun yada sistem dosyası değil ise bir bye bye de kendisine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 beyler bu arada; oyun önce girince yarım saat kasmıyor. Sonra kasınca ben alt+tab yapıp bıraz bekleyıp onunce oyun dırek duzelıyor. Sanki yoruluyor bu makine?[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 fanlara bak bi[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya sabah biraz arastirayimda oyle yazim dedigim bir durum vardi . arastiramadim ama genede yumurtlayayim eheh benim bildigim dual channel ram calistirmak icin 2 modul olmasi lazim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 nasıl 2 modul?açsana biras[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 dual channel ozelligini kullanabilmek icin anakartin ramin 2 tane olmasi lazim . 512 icin 2x256 1024 icin 2x512 vs gibi . eger bioston ayarlarin dual channel a ayarliysa belki bu sebepten bir performans dusuklugu vardir sistemde . 1 3 sirasiyla takilmali ramler yuvalarina ama dedigim gibi bunun dogrulugundan emin degilim sadece hafizada kalmis bir bilgi kirintisi [Bu mesaj huun tarafından 29 Aralık 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sorun o olamaz herhalde önceden sorunsuzmus 1.temizle makinayı :D 2.fanlara bak 3.belki ellemişsindir bi hersey tam takılımı kontrol et[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hani eskidende olsa yi eski sistemde olsa diye niye anladim ? cunku cok iciyorum bugunlerde bugun kendime kizip alkolu azaltim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 :D looool[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tmm fanlara bakim.Temizlemek cok zor ya =). ya işin garibi makinayı biraz dinlendirince hızlanıyor. eheheh[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar