Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 gün içinde osurma rekorunu almak istiyorum inanın kızmayın darılmayın almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 1 dk 20 sn civarı yada 1 dk 30 sn gibi bir işeme rekorum var. kronometre ile zaman tutmuştum. bi 6-7 yıl oldu sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 tek bir kemiğim bile kırılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Burnum 3 yerinden parçalı olarak kırıldı, filme baktığımızda burun kemiği diye birşey kalmadığını gördük :) Sonra yaptılar ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 fede said: tek bir kemiğim bile kırılmadı. aynen ne catlak ne kırık ne cıkık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 MyDyingBride said: fede said: tek bir kemiğim bile kırılmadı. aynen ne catlak ne kırık ne cıkık bende de aynen.. sayılmaz bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Afush said: MyDyingBride said: fede said: tek bir kemiğim bile kırılmadı. aynen ne catlak ne kırık ne cıkık bende de aynen.. sayılmaz bu :D bende ustune kemik bile çıktı rekor bende! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 oha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Bende de kırık yok fede :p 1.82 boy 52 kiloyum,buyrun rekor,daha azı varsa buyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 oha kartan naptın yawss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 eleman 2 boyutlu herhalde, derinlik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 :D hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Sol kolum 2 defa kırıldı. ilki uzun eşek oynarken, diğeri orta okul basketbol turnuvalarında. yine 2 el parmağım kırıldı (kırılan 1 parmak kolla beraber maçta gitmişti, nasıl bir düşüş şekli ise fsd) 1 defa ayak parmaklarımdan biri kırıldı. yine ayak parmaklarım 2 defa sandalyede ezildi. daha 4-5 yaşlarında iken evimizin altındaki nakış makinalarına yardırıp dudağımı kaptırmışım, dikiş izleri hatıradır hala. bir maç sırasında tel örgülere düşerek sol el avuç kısmı paramparça olmuştu, kemik görünmüştü hiç aklımdan çıkmaz, dikiş izleri de hala net. bir defada tarak kemiğinde çatlak olmuştu futbol maçında. en çok orasını burasını yarıp, kıran pati üyesiyim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 fede said: en son msj atma birincisi :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram bi de bu varmış benim. arama olmuyo, topikte kavga çıktı ben kilit geldi sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bir ders döneminde en fazla pantolon yırtan kişi benimdir heralde 8 9 kere yırttım lise 3 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ahaha ayrıca topiğe baktım da fistan ayar manyaa yapmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 henüz hiç 4. sınıf bölüm dersi almamış olmama rağmen (başka bölümlerden aldım ama 4. sınıf), mezun olmak için almış olmam gereken krediden 15-20 kredi fazla almış durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 tellos said: bütün mesajları okumadım ama benim rekordan mutlaka vardır. geyirerek alfabeyi okuma:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] eet hatta bu sene buna x w falanda ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Kartan said: Bende de kırık yok fede :p 1.82 boy 52 kiloyum,buyrun rekor,daha azı varsa buyursun Ya 3 kiloluk fark var :( 1.87 boyum 60 kilom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 PrudenT said: üşendim o siteye ben. bi de ferrero'nun olayını merak ettim. eğer benim verdiğim linktekini diyorsan şuydu: bu topiğe ilk mesaj atan kazanır (konu ismi) altında bir eleman anında yazmış bişler sonra ferrero ATTIM KAZANDIM yazmış ama 2.oldu PWNED oldu. ADSHJUASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Sly-One said: hiç herhangi bir uzun menzilli sert cisim ile vurulmadım (taş, ok, kurşun, kalem, dolma, bahçe) o büyük ihtimalle tırstırıcı özelliğinden kaynaklanıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ben tam 34 tane diş çıkardım. fazla olan 5 tanesi duruyo, biri kayboldu. duruyo dediğim çekmecemde duruyo. fazladan diş çıkardım iki tane damaktan zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yeni beğendiğim bi şarkıyı 3 gün boyunca başka şarkı dinlemeden süreki dinleyebiliyorum. tam dayaklık bi rekor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 fede said: tek bir kemiğim bile kırılmadı. aynısı. geçen hafta hayvan gibi araba bile çarptı. Kartan said: Bende de kırık yok fede :p 1.82 boy 52 kiloyum,buyrun rekor,daha azı varsa buyursun 1.81 50 var olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 HocaEfendi said: Nickname: HocaEfendi | Kayıt: 07/16/02 | Mesaj: 676 forumu hergun 3-4 saat okuyan..ama nadir post atan ve 2002 yılından beri bu forumda olan ama hala madalyası olmayan benım galiba.. (Post Kasmama Rekoru..)[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. [Bu mesaj HocaEfendi tarafından 27 Aralık 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Üye İsmi: feiticiera Kayıt Tarihi: 17/05/2002 Mesaj: 338 Sanırım Bu rekor bana ait :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar