256 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Arkadaşlar bir arkadaşım MSN'den bu sitenin linkini yolladı.Gerçekten bunu izleyince kendimden utandım.Bir gözatarsanız sevinirim. http://www.ekincaglar.com/coin/flash-tr.html[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet :D ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 256 cım onun resimleri war bende ayrı ayrı isterseniz sergilerim burda ama bu film halindeymiş daha gözel bence[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ya oyun Zaten sinirimi bozmuştu icee Bozuldu off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Valla bana yollarsan sevinirim.Buradaki hali vakti yerinde olan amcalarıma izletip onları yardıma davet edebilirim.Ciddi anlamda birşeyler yapmak gerekiyor.[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet :D ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 burda Sergileyeyimmi resimleri zate 3-5 parca bişeyy??[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Şeytanın gor dedigi ve kendimizin gormek isteyip istemedigi seyler , cok uzaga gitmeye gerek yok kendi ulkemizde bile bir suru insan var yardıma muhtac olan (elbette afrikada oldugu kadar kotu degil) boyle durumlarda zekat denen bi olay var, illa deprem olması gerekmiyor , kurbanda yaklastı , yapabildiginizi yaparsınız Allah razı olsun . buraya reklam koymuyoruz !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b52 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 gerçektende düşünmek gerekiyo bizler saatlerimizi burda bilgisayar başında harcıyoruz paramızıda.Dier insanları düşününce gerçekten insan kötü hissediyo kendisini.. Ne olursa olsun bilgisayar güzel şey...[signature][hline]Nick:b52 Server:Ares LvL:60 Priest Nation:Human Np:2772(şu an için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 :( (diyecek sözüm yok)[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 içim parçalandı be :([signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: 0ttavio, 29 Aralık 2005 14:45 tarihinde demiş ki: burda Sergileyeyimmi resimleri zate 3-5 parca bişeyy?? Aslında fena olmaz.Bizim buradaki tek amacımız KE hakkında konuşmak değil.Bu tür şeylere de ihtiyacımız var diyorum.[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet :D ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 (bkz. kapitalizm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Anlamlı bi konu ama yeri KO bölümü değil. Yine de paylaştığın için teşekkür.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 offf offff :/[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 offf çok kötü yaaa:([signature][hline]Apeiron mmm_dobar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 :([signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! -Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 içim çok kötü oldu ya.. :([signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 resimler ne hakkında sölemeden bakmıcam biri söleyebilir mi?edit:baktım ve parçalandım[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." [Bu mesaj fiona tarafından 29 Aralık 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 :( ne desem ki kilitlendim.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 abi türkiye' de yok bu fotoğraftaki manzaralar. yani siyahı beyazı. çinli' si türk' ü arap' ı aynı değil mi insan değil mi sonuçta. bence dünyadaki ülkelerin başına geçen liderler kendi halklarına da bunu kabul ettirerek bu sorunu çözmeliler. hayır dünya da ciddi barış olsa şu anda kainat ı tanmıştık. hani zenci kaç tane bilim adamı var buluşlarıyla ünlü (vardır tabi de ben bilmiyorum)? yani demek istediğim bu adamlardan da çıkardı bi einstein, pasteur ama eğitimi bırak bir lokma ekmeği bile fazla görmekteler kapitalist domuzlar. hayır servet düşmanı değilim. isteyen istediği kadar zengin olsun ama dünyada belirlenen açlık veya fakirlik sınırının altında kimse kalmadıktan sonra... üzüntüyle sinir arası bir duygudur düzenin böyle geldiğini ve böyle gideceğini bilmek[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god [Bu mesaj shimana tarafından 29 Aralık 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 :( *! No Comment*[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 acı[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 valla caps pls diyesim geldi.. biri konusunu sölese de izleyip izlemediimizi bilsek[signature][hline] harvester Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar