Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Off-Topic (Bir gözatın)

256

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bir arkadaşım MSN'den bu sitenin linkini yolladı.Gerçekten bunu izleyince kendimden utandım.Bir gözatarsanız sevinirim.
http://www.ekincaglar.com/coin/flash-tr.html[signature][hline]Nick : FulongFei
LVL : 60 (Nihayet :D )
Nat. : Karus
Clan : ( xD)
NP : ( xD)
Kasmaya devam ediyoruz.....
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bana yollarsan sevinirim.Buradaki hali vakti yerinde olan amcalarıma izletip onları yardıma davet edebilirim.Ciddi anlamda birşeyler yapmak gerekiyor.[signature][hline]Nick : FulongFei
Sosyal ağlarda paylaş

Şeytanın gor dedigi ve kendimizin gormek isteyip istemedigi seyler ,
cok uzaga gitmeye gerek yok kendi ulkemizde bile bir suru insan var yardıma muhtac olan (elbette afrikada oldugu kadar kotu degil)
boyle durumlarda zekat denen bi olay var, illa deprem olması gerekmiyor , kurbanda yaklastı , yapabildiginizi yaparsınız Allah razı olsun .

buraya reklam koymuyoruz !!
Sosyal ağlarda paylaş

gerçektende düşünmek gerekiyo bizler saatlerimizi burda bilgisayar başında harcıyoruz paramızıda.Dier insanları düşününce gerçekten insan kötü hissediyo kendisini..
Ne olursa olsun bilgisayar güzel şey...[signature][hline]Nick:b52
Server:Ares
LvL:60 Priest
Nation:Human
Np:2772(şu an için)
Sosyal ağlarda paylaş

içim parçalandı be :([signature][hline]Nick : _TiKiTo_
Nation : Karus
Server : Diez
Level : 63
Clan : Dream
Np : 7x.xxx

deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
0ttavio, 29 Aralık 2005 14:45 tarihinde demiş ki:
burda Sergileyeyimmi resimleri zate 3-5 parca bişeyy??

Aslında fena olmaz.Bizim buradaki tek amacımız KE hakkında konuşmak değil.Bu tür şeylere de ihtiyacımız var diyorum.[signature][hline]Nick : FulongFei
Sosyal ağlarda paylaş

:([signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Sosyal ağlarda paylaş

abi türkiye' de yok bu fotoğraftaki manzaralar. yani siyahı beyazı. çinli' si türk' ü arap' ı aynı değil mi insan değil mi sonuçta. bence dünyadaki ülkelerin başına geçen liderler kendi halklarına da bunu kabul ettirerek bu sorunu çözmeliler. hayır dünya da ciddi barış olsa şu anda kainat ı tanmıştık. hani zenci kaç tane bilim adamı var buluşlarıyla ünlü (vardır tabi de ben bilmiyorum)? yani demek istediğim bu adamlardan da çıkardı bi einstein, pasteur ama eğitimi bırak bir lokma ekmeği bile fazla görmekteler kapitalist domuzlar. hayır servet düşmanı değilim. isteyen istediği kadar zengin olsun ama dünyada belirlenen açlık veya fakirlik sınırının altında kimse kalmadıktan sonra...

üzüntüyle sinir arası bir duygudur düzenin böyle geldiğini ve böyle gideceğini bilmek[signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god

[Bu mesaj shimana tarafından 29 Aralık 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...